Sayfa 405/691 İlkİlk ... 305355395403404405406407415455505 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 3,233 - 3,240 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    Benimkiler bekliyor bence daha değil, daha kayanın arkasında sadece şapkasını gördüm şapkaya ateş edip yerimi belli etmem, birazdan kafasını görürüm..
    Mayın bol bizde.Oralarda iki misli var)

Yok yok Sn. Şekerli, gerilla harbi yapıyoruz biz.. bi oradayız bi burada.. görünmez olan biziz.. Onları görüyorum A1 den satıp BANK OF dan alıyorlar.. 0.92-0.93 maliyetlileri tutuyorum kafalarına çakmak için.. siz de hazır bekleyin gelirse aşağılardan fırsatlara bakarsınız alım için.. YTD
    Amca çocukları)

3. Şu hissede tek korkum.. karanlık oda operasyonu.. onun ne stopu var ne de başka bir emniyeti.. her şey büyük sermaye için ayarlanmış.. karanlık oda karanlık.. YTD
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

4. Haydi geçmiş olsun.. ümit fakirin ekmeği seviyesinden kapandı.. 0.96

Haydi geçmiş olsun.. ümit fakirin ekmeği seviyesinden kapandı.. 0.96
    Kademeli mayınları görünce tırstılar.Şimdi döşüyorum ama kademesiz bu sefer)

6. Tek seviyeden.. tahminim 0.99.. ama cevabı yazmayın heyecan olsun..
     Alıntı Originally Posted by GP Yazıyı Oku
    Kademeli mayınları görünce tırstılar.Şimdi döşüyorum ama kademesiz bu sefer)

7. Ben seans içi gözümle gördükten sonra atış yapmayı planlıyorum. Ciddi nişan aldım bekliyorum.. indireceğim..
    Endeks düşerken.. puslu bir IMKB gününde.. o koşmaya başladığında ve nefesi tükendiğinde indireceğim..
    İyi plan mı? Nasıl!
    Şaka bir yana bu adamlardan para kazanmak hobim olmaya başladı.. YTD

Ben seans içi gözümle gördükten sonra atış yapmayı planlıyorum. Ciddi nişan aldım bekliyorum.. indireceğim..
    Endeks düşerken.. puslu bir IMKB gününde.. o koşmaya başladığında ve nefesi tükendiğinde indireceğim..
    İyi plan mı? Nasıl!
    Şaka bir yana bu adamlardan para kazanmak hobim olmaya başladı.. YTD
    Benimde walla.Bayılıyorum badem ezmesine.Dokuz yıllık mapuslukta çok şey öğrendim.
    99 değil😂
    Oraları görürsem seri ateş

Sayfa 405/691 İlkİlk ... 305355395403404405406407415455505 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •