en kötüsü borsalar için death cross dur,gündüz yazdım 2 borsaya baktım, diğerleri ilgilendirmiyor beni,dax ve dow jones death cross var,bizde ise henüz yok,olursa yazarım.........
Printable View
Trump: İngiltere ve İrlanda'ya da seyahat yasağı koymayı göz önünde bulunduruyoruz
Benim dediğim 20 sene önceydi, demek onun da cılkı çıkmış.
Mahmutpaşa'dan güzel bir palto almıştım, adam "Beyoğlu'nda kapanan bir mağaza" diyordu. Ertesi sene oradan geçerken baktım aynı adam yine aynısını söylüyor "Beyoğlu'nda kapanan bir mağaza".
Aynı şeyi bir mobilyacı da yaptı, alış verişimi yaptıktan sonra adama sordum, kapanan firma filan yok, boş bir mağazayı geçici kiralıyoruz toptan alıp perakende satıyoruz, işler yavaşlayınca başka yere geçiyoruz demişti.
Su kadar maske stogumuz, bu kadar gunluk uretim kapasitemiz var diyorlarda eczanelerde maske yok. Nasil olacak bu isler.
Bugun cok dusundum acaba niye satmadim diye. Thyao tavan 9.35 idi ve 9.32 gormus
Ttkom 6.77 idi ve 6.70 gordu. O an bunlar tavana kilitler diye dusundum ama bana kilitlediler. [emoji3]
Gun sonu yine guzel karim vardi ama ogle saatlerinde iki kati idi.
Simdi pzt longa kaldik. Cuma aksami dow iyiydi ama haftasonu hava biraz bozuldu sanki
Pzt gunu cuma gunu yaptigim kari kaybettigim an pozlari kapatirim. Vadeli su zamanlar buyuk risk. Gun icinde in cik 10 15 bin puan oynuyor
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alenichev tovbeni bozmayacaktin. Yol yakınken dön derim:) dışardan bakarken insana herşey çok kolay ve herşeyi biliyorsun tepkileri biliyorsun vs. Ama içine girince öyle olmuyor. O yüzden bu dönemler en riskli zamanlar. Piyasalar düzeltmeden girme.
Sağlık Bakan Koca: "(Koronavirüs risk taraması) SABİM-184'ten size telefon gelmemişse, test amacıyla geldiğini söyleyenleri içeri almayın."
Kaynak : Anadolu Ajansı
Ig deki manyaqlar sapitti.
Dow u bizim 18:15 kapanisina getirdiler neredeyse.
https://www.ig.com/en/indices/market...nd-wall-street
Itiraf etmek gerekirse girmeye niyetim yoktu ama guzel firsat vardi. Hedefim 3 gunde 30 ila 50 bin tl kazanmak. Bunu kazanirsam bir sonraki firsat cikana kadar ara veririm.
şu anki durumda 111 ,ama volatilite o kadar yüksek ki bir haber gelir 120 olur .....(parasal önlemlerle bu kriz yatışmaz,0 faiz,trilyonlarca dolar saçılması,vs gibi,yatıtıracak şey virüsün hatımızdan çıkması ,çünkü ekonomil aktivite çok yavaşlıyor veya duruyor......
Orda ölünce yada ilaçtan zarar görünce tazminat var ossuruktan bir ilaç yüzünden tüylenme sebebiyle milyar dolar tazminat ödedi cerrahlar da aynı bu sebeple sistem zor yürüyor. İlaçlar çok pahalı ülkeye geldiklerinde ilaç alıp götürüyor onlarin parasayla bir iki dolara bizde antibiyotik var bizde bedava gibi ilaçlar orada çok pahalı
Bir gün bu kartla tanıştığımızda ki çok yakında...
Salgını konuşup bu günleri anıp cocuklarınıza fiziki para diye birşey vardı dersiniz
https://twitter.com/ErtanOzyigit/sta...82488778395651
Burada herkes kullaniyor. Turkiye de yayginlasacagini dusunmuyorum.
Bu borsanın en kötü tarafı hep iş işten geçtikten sonra öyle yapsaydım böyle yapsaydım dedirtmesi. Pala adama sopa yedire yedire bile öğretemiyor bu oyunu. Cuma günü 99 bini geçmemiz teknik anlamda yüzde bir gibi bişeydi. Tekniğe bakmaya bile gerek yoktu. Geçen ki çöküşte 99 bin açılıp 113 bine gitmişiz sonra geri gelip 91 bine düşmüşüz. Bakkala sorsan nereye kadar tepki verir desen 99 bin demez mi :)
Bende 99 binin gecilmesini beklemiyordum. Senaryom su sekilde idi.
En kotu 97 98 de kalir
Pzt burayi gapli gecer.
Basit dusundum. Aksamina cok bozdu piyasalar.
Sana zahmet tepeden 91k bir fibo cizip yuzde 38 ve 50 lik degerleri yazar misin ekranin varsa
Aynen. 8.90 dan 500 adet ereğli short pozum vardı salı gününden. Perşembe akşamına kadar elimde tutsaydım 50.000 tl bırakacaktı. Cuma günüde THY de 9.25 den açtığım 300 adet short pozu 9.10 dan kapattım. Kapatmasaymışım pazartesi daha güzel bir kar bırakabilirmiş. Nasip. Korkuyor insan poz açınca. Dolar bazlı bütün kağıtlar çöp olmuş durumda. Bir taraftada devamlı para sürüyorlar piyasaya. Yabamcı kelepir görürde bizim borsaya dalarsa diye shortta duramıyorum maalesef. Benim kafa kağıdım artık enerjisa. Pazartesi güzel fırsat verirse yine dalacağım ona long olarak. Ytd.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Durum çok CİDDİ
Kaos'un yaşandığı İtalya'dan gelen bir ses
Tavsiyelerine kulak verelim
https://twitter.com/ferhandemir25/st...94608349413377
sonunda söylediği mantıklı.
acile hastaneye gitmeyin diyor. burda özel ekip evinize geliyor diyor.
bizde ise numune ankaraya gidiyor bla bla. millet okul tatil oldu diye aştiye koşuyor.
Bu günlük ve güniçi bar boylarıyla korkmamak elde değil. Yatırdığın para önemsizse korkmazsın. Ama önemli bi miktarsa adamı öttürür. Yani beni öttürüyor kendimden örnek veriyorum. Ben göstergeler al yönüne dönmedikçe dikkatli olmaktan yanayım. Rsı 26 da kapattı. Benim param kıymetli ben korkarım.
CORONA İLACI İÇİN SEVİNDİRİCİ HABER
Belçika'daki Gent Üniversitesi Flaman Biyoteknoloji Enstitüsü (VIB), koronavirüse (Covid - 19) karşı koruma sağlayan bir ilacın araştırmasında önemli aşama kaydedildiğini açıkladı.
Flaman Biyoteknoloji Enstitüsü uzmanlarından Prof. Dr. Xavier Saelens, laboratuvar ortamında Covid - 19 virüsünü etkisiz hale getirdiklerini belirterek, bunun ileriye doğru atılmış önemli bir adım olduğunu söyledi.
https://www.hurriyet.com.tr/galeri-s...-olun-41469126
Benim tahminim İsrailliler ilacı önce bulur yönünde , belkide buldular bile ...... Bir kaç güne kadar açıklarız demişlerdi , patent ..... formül ...........telif hakları .............büyük paralar , pazarlıklar dönüyordur.
AHaber biyolojik kıyamet başka söze gerek yok
Bizde sorun şu mahalleye o araç gelsin adamı koronalı diye damgalarlar, o nedenle kendisi acile gider.
Ben belediyelerin yerinde olsam tüm bilboardları bu akşam korona hattı ve temizlik önlemleri ile değiştirirdim. Milletvekillerinin seçim bölgelerindeki önde gelenlerini farkındalık konusunda uyarması gerekiyor. Hala düğün dernek peşinde koşanlar var.
Millet Nihat Hatipoğlu’nu dinliyorsa onu çıkarsınlar ama bir şekilde bu millete bu işin ciddiyeti ve yapılması gerekenler aktarılmalı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
temizlik şirketleri güzel iş yapar şimdi..:)
Şimdi perşembe ya da cuma pozisyon almış ve karda olan arkadaşım pazartesi kar realizasyonu yapacak mısın yoksa yine aynı şeyi söyleyip duracakmiyiz keşke keşke çünkü olaylar aldığımız kararlara göre gelişmiyor sonra bir pişmanlık. Borsa pişmanlık oyunudur.
https://i.hizliresim.com/07geaC.png
https://www.hisse.net/topluluk/showt...51#post4212851
Çok kısa zamanda oldu.(9 mart)
YTD
Coronavirus taraması nedir, gelenlere itibar etmeyin denmiş.
Bakan test herkese değil belirtisi olanlara yapılacak demişti.
Şikayeti olmayana tarama yapılmaması lazım normalde.
ALO184 den önce aranıp sonra gelinecekmiş.
https://twitter.com/EmniyetGM/status...305537/photo/1
İtalyadan sonra İspanya ve simdi de Fransa tecrite gitti. Akaryakit istasyonu, market ve eczane harici her yer kapaniyor.
TV de her kanalda Corona sosyal platformlar zaten yıkılıyor bu virüs muhabbeti insanları bayana kadar piyasalar nanay panik korku tavan can güvenliği söz konusu olunca para hükümsüz, sonrasında bitik batık bilançolar ile nanay ondan sonra toparlanma olur böyle büyük paniklerde en absürt fiyatlamalara en absürt dayatmalara hazır olunmalı,üstüne birde 2008 den beri 12 yıllık basılmış paralarla şişik fiyatlarla giriyorsaniz durum dahada vahim.Turkiye kendine has sorunları olmasa en saglami olmaya aday yalnız işte ülkenin kendi sıkıntıları malum yoksa ölmüş eşsegin bir tık üstünde degerlememiz en fazla sökülecek bir nali bir mıhı kalmış durumdayiz ama Dow oy oyyoyy.
Dolara sıfır güven var bende ,zaten bütün yabanci paralarına gicigimdir.Bence biraz daha düşşekde yabancılar düşerken ayrisacagiz zaten disarilar düşerken massallah çektiren düşmememiz bundan olduğunu düşünüyorum.
Tüm Dünya Fenerin maçını izliyor şu an. Ticari zeka diye buna denir :)