Sayfa 404/1002 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454504904 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 3,225 - 3,232 arası.

Konu: Viop - XIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
     Alıntı Originally Posted by kotancı Yazıyı Oku
    Aynen. 8.90 dan 500 adet ereğli short pozum vardı salı gününden. Perşembe akşamına kadar elimde tutsaydım 50.000 tl bırakacaktı. Cuma günüde THY de 9.25 den açtığım 300 adet short pozu 9.10 dan kapattım. Kapatmasaymışım pazartesi daha güzel bir kar bırakabilirmiş. Nasip. Korkuyor insan poz açınca. Dolar bazlı bütün kağıtlar çöp olmuş durumda. Bir taraftada devamlı para sürüyorlar piyasaya. Yabamcı kelepir görürde bizim borsaya dalarsa diye shortta duramıyorum maalesef. Benim kafa kağıdım artık enerjisa. Pazartesi güzel fırsat verirse yine dalacağım ona long olarak. Ytd.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bu günlük ve güniçi bar boylarıyla korkmamak elde değil. Yatırdığın para önemsizse korkmazsın. Ama önemli bi miktarsa adamı öttürür. Yani beni öttürüyor kendimden örnek veriyorum. Ben göstergeler al yönüne dönmedikçe dikkatli olmaktan yanayım. Rsı 26 da kapattı. Benim param kıymetli ben korkarım.
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

2. Cool

CORONA İLACI İÇİN SEVİNDİRİCİ HABER

Belçika'daki Gent Üniversitesi Flaman Biyoteknoloji Enstitüsü (VIB), koronavirüse (Covid - 19) karşı koruma sağlayan bir ilacın araştırmasında önemli aşama kaydedildiğini açıkladı.

Flaman Biyoteknoloji Enstitüsü uzmanlarından Prof. Dr. Xavier Saelens, laboratuvar ortamında Covid - 19 virüsünü etkisiz hale getirdiklerini belirterek, bunun ileriye doğru atılmış önemli bir adım olduğunu söyledi.

https://www.hurriyet.com.tr/galeri-s...-olun-41469126

Benim tahminim İsrailliler ilacı önce bulur yönünde , belkide buldular bile ...... Bir kaç güne kadar açıklarız demişlerdi , patent ..... formül ...........telif hakları .............büyük paralar , pazarlıklar dönüyordur.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

3. AHaber biyolojik kıyamet başka söze gerek yok

4.  Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    CORONA İLACI İÇİN SEVİNDİRİCİ HABER

Belçika'daki Gent Üniversitesi Flaman Biyoteknoloji Enstitüsü (VIB), koronavirüse (Covid - 19) karşı koruma sağlayan bir ilacın araştırmasında önemli aşama kaydedildiğini açıkladı.

Flaman Biyoteknoloji Enstitüsü uzmanlarından Prof. Dr. Xavier Saelens, laboratuvar ortamında Covid - 19 virüsünü etkisiz hale getirdiklerini belirterek, bunun ileriye doğru atılmış önemli bir adım olduğunu söyledi.

https://www.hurriyet.com.tr/galeri-s...-olun-41469126

Benim tahminim İsrailliler ilacı önce bulur yönünde , belkide buldular bile ...... Bir kaç güne kadar açıklarız demişlerdi , patent ..... formül ...........telif hakları .............büyük paralar , pazarlıklar dönüyordur.
    IG markette fdow 200 puan toparladı..
    -630 puan

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    Durum çok CİDDİ

Kaos'un yaşandığı İtalya'dan gelen bir ses
    Tavsiyelerine kulak verelim

https://twitter.com/ferhandemir25/st...94608349413377

sonunda söylediği mantıklı.

acile hastaneye gitmeyin diyor. burda özel ekip evinize geliyor diyor.

bizde ise numune ankaraya gidiyor bla bla. millet okul tatil oldu diye aştiye koşuyor.
    Bizde sorun şu mahalleye o araç gelsin adamı koronalı diye damgalarlar, o nedenle kendisi acile gider.
    Ben belediyelerin yerinde olsam tüm bilboardları bu akşam korona hattı ve temizlik önlemleri ile değiştirirdim. Milletvekillerinin seçim bölgelerindeki önde gelenlerini farkındalık konusunda uyarması gerekiyor. Hala düğün dernek peşinde koşanlar var.
    Millet Nihat Hatipoğlu’nu dinliyorsa onu çıkarsınlar ama bir şekilde bu millete bu işin ciddiyeti ve yapılması gerekenler aktarılmalı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

6.  Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    Ben 40 yaşındayım. Turizmde çalışıyorum, 2008 krizinde tekstilde iflasımız var ve şoföründen otel sahibine kadar kimle konuşsak krizin böylesini görmedik diyor. Virüsten öncede böyleydi yani yeni bi durum değil. Yıllardır krizdeyiz ama krizi öteleye öteleye yumruğun en şiddetlisini yemeye doğru ilerliyoruz.
    Sn.laguna ne bekliyoruzki gidişattan.
    Benim bulundugum ilde 7 tane Kit (kamu iktisadi teşekkülü) var idi.
    Şu an 0 ...
    Bir kismi satildi, bir kısmı kapatildi.

7. temizlik şirketleri güzel iş yapar şimdi..

8. Şimdi perşembe ya da cuma pozisyon almış ve karda olan arkadaşım pazartesi kar realizasyonu yapacak mısın yoksa yine aynı şeyi söyleyip duracakmiyiz keşke keşke çünkü olaylar aldığımız kararlara göre gelişmiyor sonra bir pişmanlık. Borsa pişmanlık oyunudur.

Sayfa 404/1002 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454504904 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •