İngiltere Dışişleri Bakanı Dominic Raab: "Çin, bu virüsün nasıl yayıldığı sorusunu cevaplamalı."
Printable View
İngiltere Dışişleri Bakanı Dominic Raab: "Çin, bu virüsün nasıl yayıldığı sorusunu cevaplamalı."
Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ateş Kara, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının Türkiye'deki seyriyle ilgili olarak NTV'de açıklamalarda bulundu.
"Normal hayata ne zaman döneriz?" sorusu üzerine "Birkaç günkü ülke rakamlarımız olumlu bir tablo sunuyor. Bunu şimdiden cevaplamak için de aslında erken" diyen Kara, "Yarın gelecek rakamlara da bakmamız gerekiyor. Normal hayata dönüşümüz kurallara sıkı sıkıya bağlanırsak mayıs sonu haziran başı olabilir" ifadesini kullandı.
Erol Evcil tahliye edildi
İnfaz paketini hazırlayan MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, aynı zamanda Alaattin Çakıcı'nın avukatı çıktı.
https://pbs.twimg.com/media/EVvYIWLW...jpg&name=small
Trump ekonomiyi yeniden açma yol haritasını TSi 01’de açıklayacak
Dünyanın kanalizyasyon sisteminden neredeyse dolar yani para akıyor.
Oradan bile bize gelen yok.
Hacıbayramda yakında mendil açarız.
Bu kadar ölü yatırım artı ne var yok sattık tarımı ve hayvancılığı bitirdik köylerle birlikte.
arsa birleştirmelerde akp belediye başkanları yada yancılarına yarıyor.
Bakıyoruz konut olmuş o yerler.
Salda gölünede ettiler dipsiz göl gibi ormanlar gibi ATATÜRK orman çiftliği artı Ödtü
?????????????????????*
Yıktığınız o pistlere bir gün ihtiyaç duyacağız!
Atatürk Havalimanı’ndaki hazır binalar yerine farklı noktada yapımına başlanan pandemi hastanesi Meclis gündemine taşındı.
https://www.habererk.com/politika/yi...z-h126441.html
Yıkarak ,yok ederek,borçla yapılan işten hayır gelmez.
İlerde bunları sorarlar yapana.
Bilsemki hükümet hiç borç almayacak ,yolsuzluk yapmayacak,tasarruf yapacak borçları ödeyecek.
10 yıl belki daha fazla sıkıntı çekmeye razıyım.
Dürüst,ilkeli,ahlaklı,mert olması kaydı ile.
ABD Başkanı Trump, ülkesinde alınan koronavirüs önlemlerinin 3 aşamalı şekilde gevşetileceğini ancak kararın eyalet valilerinde olduğunu duyurdu.
Bu adami nasil serbest biraktilar inanamiyorum
https://twitter.com/sefa_said/status...81785178042373
Maskeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!☆¤■《•#*
3 defa form doldurdum gelen giden yok
Corona 21'e yetisir belki....
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dutunuzu da paçanızı da ...!!!!
Ataturk Hava Limanindaki pistleri neden kirdilar anlayan var mi.....
Tam oraya mi yapmak gerekiyormus hastaneyi.....
Gereginde kullanmak uzere dursa daha iyi degil mi.....
Günaydın TÜRK MİLLETİ:byr::byr::byr:
eve lazım olan camiye haramdır.
Manalı beytler yada sözler.
Ayranımız yok içmeye!!!!!
Köy Enstitüleri umut oldu
Corona virüsü ve açlık korkusuyla insanlar marketleri yağmalarken, Köy Enstitüleri 80. kuruluş yıl dönümünde dünyanın yeni umudu oldu. ABD, Hindistan, Kore, Venezuela gibi 100'ün üzerinde ülke "Atatürk Modeli" diye tüketimden, üretim toplumuna geçiş için enstitüleri örnek alan uygulamalara başladı.
https://www.sozcu.com.tr/2020/egitim...-oldu-5753874/
Yüzlerce üniversite acildı.Her mahallenin bir universitesi var neredeyse......garip isimli universiteler....
Mezunları işsiz .... neden issiz ?....cunku okulda dogru durust bir sey ogrenmiyorlar....diplomali cahil yetisiyor bu universitelerde...oturmasini kalkmasini resmi bir yazi yazmasini bile bilmiyorlar... birakin ogrencileri rektörlerin kalitesini bile görüyoruz internette....kim is verir bunlara....
Koy enstitüleri veya benzeri kurumlar keske geri gelse....sehirlerden köylere dönüp daha üretken daha mutlu yaşasa insanlar....
Coğrafya kadermiş, bence hepsi öğretilmiş çaresizlik!
Bugun 80.yılına giren Köy enstitüleri kapatılmamış olsaydı, insanlarımız daha eğitimli, daha becerikli, daha nitelikli, daha üretken olsaydı nasıl eğitim ve refah düzeyine sahip bir ülke olurduk acaba?
Bazen çapsız ve liyatkatsız birileri bir karar alır, alınan o kararla "koca bir ulusun kaderi değişir.":vk:
İçişleri Bakanlığı: "Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak 31 ilde bugün saat 15.00-24.00 arasında polis ve jandarma uygulama yapacak."
Hastalığın ilk kez görüldüğü ve Çin’de en çok can kaybının yaşandığı Hubey eyaletine bağlı Vuhan kenti idaresi ölü sayısını revize etti. İdare, daha önce 2 bin 579 olarak açıklanan can kaybı sayısını 3 bin 869 olarak düzeltti.
Hayatını kaybedenlerin sayısındaki bin 290 kişilik bu artışın nedenleri olarak ise “evde ölen hastaların kayda girmemesi, yetersiz sağlık personeli nedeniyle eksik veya yanlış raporlanma, kurumlar arası koordinasyon eksikliğinin verilere yansıması” olarak açıklandı
Almanya Sağlık Bakanı:
- Koronavirüs Almanya'da bugün itibarıyla kontol edilebilir durumda
- Hastaneler gelecek aydan itibaren 'yeni normal'e dönebilirler
Bunu bilen var mi acaba?
TAV Tazminat ile 30.50'yi gordu. 1 lira temettu verildi. Bu hissenin Aralik tepesi 30.50 simdi niye 28.39 olarak duzeltildi?
Günaydınlar
İlk gün PTT ertesinde e-devlet üzerinden başvuru yaptım. Çarşamba eşimin maske kodu gelmesine karşın bana yok.
Bende iki tane ( hanıma ve bana ) maske alma şifresi var ama eczanelerde maske yok.
İki gün peş peşe gittim eczaneye bulamadım.
*merkez bankası 3 ay vadeli tlswap alım ihalesinde teklif tutarı 1,485 milyar usd
*merkez bankası 3 ay vadeli tlswap alım ihalesinde en düşük 1091,00 ortalama 1144,07 en yüksek 1306,00
Van'ın Başkale ilçesinde Kovid-19 taşıyan hastaları sağlık ekipleri ve güvenlik güçlerinden gizleyen muhtar görevden uzaklaştırıldı.
*tcmb beklenti anketi: 12 ay sonrasının bankalararası döviz piyasası abd dolar kuru beklentisi 7.1104, (önceki 6.6606)
tcmb beklenti anketi: Cari yıl sonu bankalararası döviz piyasası abd dolar kuru beklentisi 6.9277, (önceki 6.5117)
tcmb beklenti anketi: 3 ay sonrasının tcmb ağırlıklı ortalama fonlama maliyeti beklentisi %8.61, (önceki %9.76)
tcmb beklenti anketi: Cari yılın yıllık gsyh büyüme beklentisi %-0.6, (önceki %3.33)
İstanbul Valisi Yerlikaya: Toplam 1 milyon 110 bin maskeyi bugün teslim ediyoruz
İstanbul Valisi : Şu ana kadar İstanbul genelinde PTT tarafından 500 bin maske eczaneler tarafından da 7.5 milyon maske teslim edildi , bu akşama kadar 10 milyona ulaşacağız