İngiltere Dışişleri Bakanı Dominic Raab: "Çin, bu virüsün nasıl yayıldığı sorusunu cevaplamalı."
İngiltere Dışişleri Bakanı Dominic Raab: "Çin, bu virüsün nasıl yayıldığı sorusunu cevaplamalı."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ateş Kara, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının Türkiye'deki seyriyle ilgili olarak NTV'de açıklamalarda bulundu.
"Normal hayata ne zaman döneriz?" sorusu üzerine "Birkaç günkü ülke rakamlarımız olumlu bir tablo sunuyor. Bunu şimdiden cevaplamak için de aslında erken" diyen Kara, "Yarın gelecek rakamlara da bakmamız gerekiyor. Normal hayata dönüşümüz kurallara sıkı sıkıya bağlanırsak mayıs sonu haziran başı olabilir" ifadesini kullandı.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erol Evcil tahliye edildi
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
İnfaz paketini hazırlayan MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, aynı zamanda Alaattin Çakıcı'nın avukatı çıktı.
![]()
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Trump ekonomiyi yeniden açma yol haritasını TSi 01’de açıklayacak
Yer İmleri