yardım paketi çıkacak diye beklerken yardım kampanyası paketi çıktı...bu hiç aklıma gelmemişti...
Printable View
yardım paketi çıkacak diye beklerken yardım kampanyası paketi çıktı...bu hiç aklıma gelmemişti...
Bu evde kal kampanyası iyice saçmalamaya ve samimiyetini yitirmeye başladı.. yahu dışarda gördüğünüz insanlar çalışan insanlar.... kafeler, restaruantlar her yer kapalı arkadaşım... sahilde durmakta yasak.... o gördüğünüz kişiler hala çalışanlar, kimse keyfe çıkmıyor...
Ulan resmen milletçe testten geçiriliyoruz.
silivri yolu gözüktü en son yolcu ilk yolcu gibi oraya gidecek..
Barış borsa yükselebilir dememek için dansöz gibi kıvırtıyor ....... gülüyorum ya ha ha ha ha bu kadar olmaz.sen piyasayı haber olarak vermek için orada görevlisin ...... piyasaya yön verme gibi bir hakkın yok ...... aslın da alanen suç işliyor.Yani konuklar olmasa yarın borsa düşebilir diyecek.... adama sorarlar bu ne ayak kime çalışıyorsun ??????
Aynen, bu nedenle haftalık grafikte dönüş görmeden ben mal almam diye düşünüyorum.
E, tabi dipten olmaz, 1-2 ballı kişi dışında onu pek beceren olacağını da sanmam.
Foruma grafik atmak çetrefilli geliyor, kıvırabilirsem ben de paylaşırım.
Keşke Tweet gibi kolay olsa resim atmak burada da...
Bugün ahmet yönetir başka gün mehmet.. Bir borsacıyı ülkeyi kimin yönettiği ilgilendirmez.. Fed faizi,sonsuz parasal genişleme var mı yok mu buna odaklanın.. Gül gibi long trendi var, dow coşmuş daha ne istiyosunuz herkes mızmızlanıyo.. Biz borsacıyız niye herkes reel dünyaya bakar hiç anlamam 20 yıldır
Şoktayım gerçekten nedesem boş... milyonlarca suriyeliye 40 milyar dolar.... vatandaşa bizbize yeteriz halktan para isteniyor... ya gerçekten kelimeler yetmiyor nediyeceğimi bilemedim şaşkınlık içerisindeyim..
son mohi abi gelmedi...
Büyük kumar oynadık stoplamamakla. Dow aşağı gelmezse burdan gece yarın bizi döverler.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Topu topu 0.6 çıkmış gece
Yarın sabah dow vadeliler eksi olur
Bistde eksi açar
Yani... bir sayım
Yada varsayım
https://twitter.com/malibedir2020/st...235177475?s=21
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Bu yazı 23.03
Seans kapanınca yazmılmıştır
O yüzden algı yapıyor algı kasıyor lafı diyen olursa pata küt dalarım ona göre
Artı GAP bekliyorum yarına
O yüzden long devam ediyorum
Dow jonsu alırlar diyorum
Yarın yeşil bir güne uyanırım diyorum
Ha tutar tutmaz bilemem
Tutarsa tuttu deriz tutmazsa tutmadı deriz
Al tut sıkıştır tavsiyesi değildir
Oyun planım al sat üzerine kurulmuştur
Arzular Ralli
Emeği geçenlere teşekkürler 🙏
Arkadaşlar burda kimse şuraya gidecek diye ısrar etmiyor. Short acanlarin yada günlük al sat yapanlar, teknik çerçevesinde hareket ediyor. Düşerkende para kazanmaya çalışıyoruz. Çıkarken de. Bizde isteriz borsamız hep yukarı gitsin. Bazı arkadaşlara hitaben
Barış malsız kalmış galiba abd vadelilerini ağlayacak gibi , üzülerek sunuyor.....
Borsalar sonunda çıkacakta
Teknik önce bir düşecek diyor bende
Ayrıca
Orta vade daha çok düşer çıkar diyor
KAP: DENCM [SISE ] DENİZLİ CAM SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. Faaliyetlerin Kısmen veya Tamamen Durdurulması ya da İmkansız Hale Gelmesi
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/833457
Yönetim Kurulu'muzun 30 Mart 2020 tarihli toplantısında;
Covid 19
Korona Virüs Yayılımının Önlenmesi ve bu kapsamda sağlık ve ekonomik olarak
ortaya çıkacak olumsuzluklardan etkilenmemek için II No'lu fırının 30 Mart
itibarıyle kapatılmasına/söndürülmesine, siparişlerin karşılanması için I No'lu
fırında gerekli üretim yapılmasına, üretim planlamasına bağlı çalışanların yıllık
izin kullandırılmasına, kısa çalışma ve kısa çalışma ödeneğinden yararlanılması
konusunda gerekli işlemlerde bulunulmasına karar verilmiştir.
twitterda trend topic olmuş #zırnıkyok :he:
Bir 100 bin olsa. Cok seksi hem 100 bin.
2020 Yılında yaşanacakları adam tek tek anlatmış,sanırsın ki göklerden vahiy gelmiş.
Mutlaka izlenmeli,2020 yol haritanızda etkili olabilir.(can alıcı yer 34 dk. sonrası)
https://www.haberturk.com/tv/program...ekliyor/668327
Sn hocam forumdaki arkadaşlar sana danismami soyledi.. viop hesabi acacamda
Gedik noorcm gcm info integral?? Hangisinden onerirsin bana.. anroid telefondan trademaster 5 diyolar..sorunsuz calisirmi?? Dusuk komisyon ve teminat?? Musteri temsilcisi??SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birde dikkatimi çekti, İbb ve abb si bağış kampanyası başlattı. Akabinde bunlar... nedir bu..
Malumun ilanı...
Biri sizden para istiyorsa ona ihtiyacı vardır.amaaaaaaa devlet yardım i.s.t.e.m.e.z!!!!!
Kasa tamtakir ise
Bu bollukta kimse sana guvenmediginden para bulamıyor isen
Elin vatandaslarina yardım için olmayan paranı havaya ufurduysen
Elalemin memleketinde kimsenin anlayamadığı bir askercilik faaliyeti yürütüyorsan
Komşu ya da değil tüm dünyayla kavgaliysan
IMF ile ilgili boyumuzdan büyük laflarla efelendiysen
İşte böyle yönetiyor isen...tüm dünya şirketinin vatandaşının cebine para sıkıştırırken işte böyle pamuk eller cebe millet diye konuşursun...
Biz de ulusa seslenecek diyince biz de bir yardım mı açıklayacak bir önlem mi alacak diye saf saf bekliyoruz...
Bizim mal borsa da zengin amerikanin borsasına bakıp yükseliyor...gerizekalı işte...göremiyor bittik ilanını...ille gözüne sokacaksin...
Abd piyasaları tamamen çeyrek bilanço güzellemesi için yükselişte.Yarın ilk çeyreğin son günü,ondan sonra ak koyun kara koyun belli olur
gündüz bu başlıkta telefon numaramı yazdım yarın mesai saatinde arayabilirsiniz.
Trademaster İşYatırımındır.
Metatrader diyorsan TR de 2 aracı kurum var onun üstünden işlem yaptıran.
komisyon portföy büyüklüğüne ve ay içinde yapacağın kontrat sayısı ile alakalı pazarlık edebilmen için.
yazdıklarından 3 tanesinin geçmişi sadece FX şirketi.
Viopta SPK Lisansı olan her kurumdan işlem yapılabilir. hiçbirine kötüdür diyemem.
Pazartesileri Mert Yılmaz ve Işık Ökte Apara'da çıkıyor olabilir.
dünya borsalarinda 3. dalga sert satışlar nisan ortasi gibi olabilir ! dikkat etmekte fayda var.
yatırım tavsiyesi degildir