yardım paketi çıkacak diye beklerken yardım kampanyası paketi çıktı...bu hiç aklıma gelmemişti...
yardım paketi çıkacak diye beklerken yardım kampanyası paketi çıktı...bu hiç aklıma gelmemişti...
Bu evde kal kampanyası iyice saçmalamaya ve samimiyetini yitirmeye başladı.. yahu dışarda gördüğünüz insanlar çalışan insanlar.... kafeler, restaruantlar her yer kapalı arkadaşım... sahilde durmakta yasak.... o gördüğünüz kişiler hala çalışanlar, kimse keyfe çıkmıyor...
Ulan resmen milletçe testten geçiriliyoruz.
silivri yolu gözüktü en son yolcu ilk yolcu gibi oraya gidecek..
Barış borsa yükselebilir dememek için dansöz gibi kıvırtıyor ....... gülüyorum ya ha ha ha ha bu kadar olmaz.sen piyasayı haber olarak vermek için orada görevlisin ...... piyasaya yön verme gibi bir hakkın yok ...... aslın da alanen suç işliyor.Yani konuklar olmasa yarın borsa düşebilir diyecek.... adama sorarlar bu ne ayak kime çalışıyorsun ??????
FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.
Aynen, bu nedenle haftalık grafikte dönüş görmeden ben mal almam diye düşünüyorum.
E, tabi dipten olmaz, 1-2 ballı kişi dışında onu pek beceren olacağını da sanmam.
Foruma grafik atmak çetrefilli geliyor, kıvırabilirsem ben de paylaşırım.
Keşke Tweet gibi kolay olsa resim atmak burada da...
İnsan iki şeyi bilmelidir:
1.Haddini. 2.Hesabını.
Bugün ahmet yönetir başka gün mehmet.. Bir borsacıyı ülkeyi kimin yönettiği ilgilendirmez.. Fed faizi,sonsuz parasal genişleme var mı yok mu buna odaklanın.. Gül gibi long trendi var, dow coşmuş daha ne istiyosunuz herkes mızmızlanıyo.. Biz borsacıyız niye herkes reel dünyaya bakar hiç anlamam 20 yıldır
Şoktayım gerçekten nedesem boş... milyonlarca suriyeliye 40 milyar dolar.... vatandaşa bizbize yeteriz halktan para isteniyor... ya gerçekten kelimeler yetmiyor nediyeceğimi bilemedim şaşkınlık içerisindeyim..
Yer İmleri