yardým paketi çýkacak diye beklerken yardým kampanyasý paketi çýktý...bu hiç aklýma gelmemiþti...
yardým paketi çýkacak diye beklerken yardým kampanyasý paketi çýktý...bu hiç aklýma gelmemiþti...
ÜYELÝK : KASIM 2006
Bu evde kal kampanyasý iyice saçmalamaya ve samimiyetini yitirmeye baþladý.. yahu dýþarda gördüðünüz insanlar çalýþan insanlar.... kafeler, restaruantlar her yer kapalý arkadaþým... sahilde durmakta yasak.... o gördüðünüz kiþiler hala çalýþanlar, kimse keyfe çýkmýyor...
Ulan resmen milletçe testten geçiriliyoruz.
silivri yolu gözüktü en son yolcu ilk yolcu gibi oraya gidecek..
Barýþ borsa yükselebilir dememek için dansöz gibi kývýrtýyor ....... gülüyorum ya ha ha ha ha bu kadar olmaz.sen piyasayý haber olarak vermek için orada görevlisin ...... piyasaya yön verme gibi bir hakkýn yok ...... aslýn da alanen suç iþliyor.Yani konuklar olmasa yarýn borsa düþebilir diyecek.... adama sorarlar bu ne ayak kime çalýþýyorsun ??????
FAÝZLE ALIÞVERÝÞ YAPANIN , FAÝZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.
Aynen, bu nedenle haftalýk grafikte dönüþ görmeden ben mal almam diye düþünüyorum.
E, tabi dipten olmaz, 1-2 ballý kiþi dýþýnda onu pek beceren olacaðýný da sanmam.
Foruma grafik atmak çetrefilli geliyor, kývýrabilirsem ben de paylaþýrým.
Keþke Tweet gibi kolay olsa resim atmak burada da...
Ýnsan iki þeyi bilmelidir:
1.Haddini. 2.Hesabýný.
Bugün ahmet yönetir baþka gün mehmet.. Bir borsacýyý ülkeyi kimin yönettiði ilgilendirmez.. Fed faizi,sonsuz parasal geniþleme var mý yok mu buna odaklanýn.. Gül gibi long trendi var, dow coþmuþ daha ne istiyosunuz herkes mýzmýzlanýyo.. Biz borsacýyýz niye herkes reel dünyaya bakar hiç anlamam 20 yýldýr
Þoktayým gerçekten nedesem boþ... milyonlarca suriyeliye 40 milyar dolar.... vatandaþa bizbize yeteriz halktan para isteniyor... ya gerçekten kelimeler yetmiyor nediyeceðimi bilemedim þaþkýnlýk içerisindeyim..
Yer Ýmleri