Bu olayýn cýlkýný çýkardýnýz... Ýþin gerçeði tabii ki bu deðil. Bu çöp daðlarýnýn olduðu zamanlarda iþçiler grev yapmýþ 15 gün... Çöpleri toplamamýþlar... Demokrasi varmýþ. Þimdi varmý yapabilecek bunu. Ýnsanlar grev yapmasýna raðmen iþinden atýlmamýþ. Þimdikiler zaten taþeron. Yasal haklarý bile yok. O yýllarda benim yaþadýðým þehirde böyle çöp daðlarý görmedim. Sizinkiler klasik bir þekilde karalamaya devam ediyor.
Ayrýca geçmiþte hata yapanlar geçmiþte kaldý. Onlar cezasýný aldý. Ama onlarýn beceriksizlik ve dürüstlüðünden dolayý meydan böyle bir zihniyete kaldý. Þimdi ki belediye baþkanlarý akp nin her türlü engeline raðmen mükemmel çalýþýyor. Ýnsanlar bu yalan dolan resimleri artýk kaale almýyor
TÜÝK in müdürünü atýp Berat ýn arkadaþýný müdür yaptýlar
Okullarda da kimlerin müdür olduðu belli
Thoros, beni altýncý kez hayata döndürdü. Yaþamaktan yoruldum.
Haa anladým en tehlikelisi zamanýnda fetullahcýlar yapmýþtý içki içip namaz kýlmayýp ama hocalarýna tapanlar yani
Yav arkadaþ ben þunu anlamýyorum hýrsýza hýrsýz diyeceksin ben makama saygýlýyým þöyle anlatayým belki daha iyi anlarsýn or çocuðu apo cb olsa ben ona küfür ederim þahsýna makamýna deðil onun cb olmadý or çocuðu olduðu gerçeðini deðiþtirmez
Dünyanýn bugünkü durumunda
Pazartesi bist 100
artý mý?
eksi mi?
Yer Ýmleri