Elimde yüklü Tcell var..Yazın 14.5 maliyetle toplamıştım.. 2-3 al sat ile 12 maliyete getirdim..Ekrandan sildim..:drunk:
Printable View
Elimde yüklü Tcell var..Yazın 14.5 maliyetle toplamıştım.. 2-3 al sat ile 12 maliyete getirdim..Ekrandan sildim..:drunk:
Tavandan sasa şortlayacaktım. Akcay abini imkansız iddiasını görünce vazgeçtim.
Şaka şaka .:)
Bi tespit yapayım
Çok sakat bi durum var vadeli sayfasında sürekli hisse konuşuluyor
Hayırlar olsun inş
Bana mı öyle geliyor yoksa havacılık dışındaki hemen hemen tüm şirketler uçuk karlar mı açıklıyor? Salgın fırsata dönmüş çoğu şirket için sanki?
https://twitter.com/MatriksB
evet çizgi geçince alınıp 17.40 stoplu tutulabilir...
muhtemelen ptesi bu bilançoyla orayı gaplı geçer...
https://i.hizliresim.com/MrZgIq.jpg
ABD Başkanı Joe Biden'ın, Rusya ve Çin'le ilgili vereceği sert mesajlar ortaya çıktı. Biden'ın mesajlarına göre, ABD'nin tutumunun bu iki ülkeye karşı sertleşeceği öngörülüyor.
ahh ahhh tcell tvf ye geçtikden sonra 30 da yaparlar 100 de demiştim sana hatırlar mısın?..
O kadar malı almışlar..15 tl den piyasaya verirler mi bu hisse çılgınlığında..
100 tl yapsalar kim ne diyebilir ki..
ki tcell 20 senedir 10 15 arası gider gelir..
enflasonu şusu busu eklense bile suyun içinde 30 40 tl etmesi lazım..
Üzerine hisse çılgınlığını koy..
Gundwane, öyle şeyler yazıyorsun ki, işin doğrusunu yazmamak için zor tutuyorum kendimi :) ama yazmayacağım. Herkes de herşeyi bilmeyi versin ki CAHO işini görsün :)
walla dostum ortalık çılgınlık dolu..
dedim ya bu sene başında pandemi evvel arkadaş 8 de sasa alim mi dedi
bende pahalı dedim..eski borsacı fikirlerimle..:(
55 tl oldu bugün..
yani..
artık olmaz olmaz demeyin şansınız deneyin günleri bunlar..
bitti mi..
bence bitmedi..
bundan 2 hafta önce yazdım idi bi tur daha yüklenecekler diye..
dikkat edersen yüklendikleri kağıtların kaliteleri de artmaya başladı..
önce tam çöpler ile başladılar..yaprk fonfin emnis efendim fade made tkuru falan..
sonra brisa kords hekts froto gibi daha üst lige geçtiler..
u10 a geçmelerine ramak kaldı diye düşünüyorum..
2 senedir yabancının sattığı kağıtları usuturubunla topluyorlar..
HALKB davasını bekliyor olabilirler..
Orada ani bir geri basış olabilir bizim kiler de..Hatta belkide oldu bilinmez..
içerde ağbalın ağzından sıkı duruştan başka şey çıkmadıkça, dışarda da amerikan 10 yıllıklar böyle yukseldikçe sıkıntılı günler devam edecek gibi xu030 kağıtlarında... 30 dışı ayrı bir dünya oldu zaten...
Goruntu negatiften durağana revize edildi.
Notta değişiklik yok
görünüm .oktandan eh işteye getirilmiş
Piyasanın Fitch'ten Beklentileri Netleşti
Fitch'in 19 Şubat Cuma gece yarısında sonra yapacağı değerlendirmesinde, Türkiye'nin kredi notunu 'BB-', görünümünü ise 'Negatif' olarak koruması bekleniyor.
15.02.2021 15:10:46
Fitch'in 19 Şubat Cuma gece yarısında sonra yapacağı değerlendirmesinde, Türkiye'nin kredi notunu 'BB-', görünümünü ise 'Negatif' olarak koruması bekleniyor.
Foreks'in 16 ekonomist ile düzenlediği anket sonucuna göre, ekonomistlerin tamamı Fitch'in yılın planlanmış ilk değerlendirmesinde Türkiye'nin notunu 'BB-' olarak korunacağını öngördü. Ekonomistlerden 12'si görünümün 'Negatif' olarak sürdürüleceği tahmininde bulunurken, 4'ü ise görünümün 'Durağan'a yükseltileceği beklentisini dile getirdi.
Fitch, 2020 yılının ilk değerlendirmesini yaptığı 21 Şubat'ta Türkiye'nin 'BB-(D)' kredi notunda değişikliğe gitmezken, 22 Ağustos tarihindeki ikinci değerlendirmesinde 'durağan' görünümü 'negatif'e çekmiş, 'BB-' kredi notunu ise korumuştu.
Ankete Tera Yatırım, Ahlatcı Yatırım, İnfo Yatırım, İş Portföy, Tacirler Yatırım, Pariterium Danışmanlık, Işık Menkul, GCM Yatırım, Deniz Yatırım,A1 Capital, InvestAZ Yatırım, Gedik Yatırım, Yatırım Finansman, Alnus Yatırım,Alternatifbank ve Spinn Danışmanlık katıldı.
Fitch'in kredi notuna ilişkin değerlendirmesini, 19 Şubat Cuma günü gece yarısından hemen sonra, TSİ 00.00-00.30 saatleri arasında açıklanması bekleniyor.
Fitch'in 2021 yılına ilişkin açıkladığı takvime göre, yılın ikinci değerlendirme tarihi 13 Ağustos olarak belirlendi.
Biste etkisinin bugun ki son 1-2 saatteki fiyatlamayla sınırlı kalacağini dusunuyorum..Aksam seansinda viop30 un pek keyfi yok gibiydi..dow’un salmasi da etkili oldu ama görünüm degisikligi sınırlı etkili kalacak gibi..
Not arttırımı gelmeden isimiz zor sadece pas gecmemek icin alınan karar olmus bos gecmemek icin fakat yine de bir tık guzellik yapmıd YTD
şüle bir çıkmaz var.
bikaç bin pivan, yeni regor getiriyor.
yeni regor, sayborgları tetikler mi?
https://i.hizliresim.com/icsh9x.jpg
Endeksi Garan götürecekse bugün kritik bir yerden dönmüş..Halen güçlüyüm diyor..Garan tekrar 10 tl nin üstüne atarsa ralli başlatabilir..10.80 den 10.30 a çizilen düşen trendi kırar..Bu kanı nasıl oluştu..işyatın rakamları doğru ise yabancı payı 10.80 zirvesinde 66 ları görmüş..ve 10.30 kısa zirvesinde yine 66 ları görmüş ikili tepe yapmış..10.80 10.30 zirveleri arasında 10.80 den 9 lara düzeltme yaptığında yabancı payı 63.5 lara düşmüş..2.5 puanlık tobovari çanak oluşturmuş..şu an fiyat 9.44 yabancı payı 65.39 dün itibariyle ..Yani yabancı garanda payını fiyata oranla düşürmemiş..Yabancı payı 66 ları yukarı kırarsa fiyat olarakta düşen trendi kırmış olur..takasla fiyat doğru yerde buluşabilir..yabancı payı ile teknik analiz yapılır mı bilmem sadece fikir..y.t.d.
Pazartesi sabah +1.000 üstü GAP bekleriz..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Az önce ekşi sözlükde "bu devirde kredi borcu olmayan aptaldır" sözünü de okumuş bulunmaktayız..
7/24 coin peşinde insanlar..Yolsa yürürken sağda solda kulaklıkla onu aldım şunu sattım kaçtı 10 kat yaptı türünden sözler duyuyorum..
Millet iyice delirdi mi yoksa biz mi trendi kaçırıyoruz bilemiyorum..
800 dolar yatırmış bir tanıdığım 1000 dolar olmuş az önce mesaj attı hemen ravencoin al diyo..
dün gece de marscoin alalım mı dedi..
breh breh breh..
Evet haziranda kredi çekip ev veya ne bulursa alan veya çekip borsaya koyan vurdu geçti malesef. Orada çok ciddi fırsatı kaçırdık.
1200 ev pazarlık ediyordum anlaştık 15 gün kiracigi bekleyeyim dedin garanticiyiz ya; adam faiz düşünce 1500 e vereyim dedi istemedim en ucuz ilan 2 oldu şu an aynı yerde. 1500 e al, çek ucuz krediyi bak keyfine demi. Sonra debelenip duruyoruz long short mallık başka bir şey mal olduğumu kabul ediyorum...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnsanlık tarihinin en saçma dönemlerinden biri, salgın hastalık nedeniyle hizmet sektörü çökerken, diğer tarafta finansal piyasalar çoşuyor. Bir tarafta geliri olmayan adam sokakta iş arıyor. Diğer tarafta adam sıfır bilgi ile köşeyi dönüyor.
Finansal piyasaların aslında reel sektöre ihtiyaç duymadan kendi kendini çevirebildiği bir dönemdeyiz. Sonunda buda oldu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2017 sonundaki çılgınlığıda hatırlıyorum..
Bir eleman le konuştum du o aralar..
80.000 tl sini 300.000 yapmış..
Konuştuğumuzda 15.000 kalmış idi..
Bir başka pilatesci hatunda 12.500 dolar koymuş xrp falan o zaman lar meşhurdu..
500 doları var mış..
2018 şubat idi bunları konuşurken..
bilemedim walla..piyasalarda herkes bana ders vermeye başladı..
onu al şunu al mesajları geliyor her gün..aldın mı..ben..ı ıh diyince ...sieeee demeye başladılar..
1-2 kişi sen bok yersin bizde bişi sandık bu işlerin içindeyim dediğinde türünden baktılar..:oleyo:
Bi taneside gençsin nasıl takip etmiyorsun hızlı olmak lazım dedi..
bitcoinin bir yerlerde karşılığı olsa elbette en azından bitcoin üzerinden bir akıl yürütme yapılabilir. tabii böyle bir şey yok.
işin gerçekçi tarafına gelirsek, geçenlerde bir makale okudum. meşhur big short filminde canlandırılan michael burry su üzerine yatırım yapmaya başlamış. filmi izleyenler bilir burry 2008 emlak krizini önceden tahmin edip mortgage bonolarını shortlayarak 5 kat kar ediyordu.
yani hakikat sonrası çağ dedikleri tam olarak bu olsa gerek.
:kahkah: :kahkah: sen de hiç bilmiyormuşsun be hocam. işte onlar alemin en büyük hocaları oldular, artık biz onlardan ders alacağız.. 1 yıl önce çevreme altın - coin - borsa diye söylüyordum ama kimse takmıyordu, şimdi bazıları 8 üzerinden dolar almış, 500 üstünden altın almış, bu fiyatlardan coine girenler var.. dolar ile altın patladı, şimdi sıra coin ve borsada.. coinin komple biteceğini şahsen düşünen birisi değilim, 2017 hareketi olması muhtemel, bekliyorum hayırlısı ile..
O michael burry tesla da shortluyordu..en son gme de ismi geçti..alıcı kısımında bu sefer...yani tesla nın patronu ile aynı safta..
ki bu elon amca shortculardan haz etmiyor pozlarda..gelde çık işin içinden..
o film 2015..su ya yatırım işi de o filmin sonunda geçiyor..aradan 6 sene geçmiş..
suya nasıl yatırım yapmış ayrıca..
bence bu elon muskta geçmişten bu yana bugünün parasıyla 5-10 milyar doalr bitcoin vardı maliyeti belkide 100 doalrlardan fazla değildi piyasaya bi haber saldı elon 3 milyarlıklık bitcoin aldı diye. o aldıysa bizde alırız diyen irsürü uyanık çıktı onlara 50.000 lerden kaktırdı 100 doalrlık bitcoinlerini yarın düşmeye başlasın elon muska sorsalar hani senin 3 milyarlık bitcoinin diye ahan burada duruyor bende zarar ettim diyecek ama belkide 10 milyarlarca dolarlık bircoinini satmış olacak
evet tesladan zarar etmişti. gamestopu da musk ile beraber longlayıp tozu dumana kattılar yanlış hatırlamıyorsam. makale şu https://www.killik.com/the-edit/why-...ting-in-water/ yatırım hakkında çok fazla detay vermeden genel olarak suyun değerinin artacağını ve yatırım yapmanın mantıklı olduğunu söylemiş.