Sayfa 397/1002 İlkİlk ... 297347387395396397398399407447497897 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 3,169 - 3,176 arası.

Konu: Viop-XXXI

1.  Alıntı Originally Posted by kadirz_m Yazıyı Oku
    hocam akşamki değerlendirme gelsin sonra belli olur, gerçi umut vaad eden bir durum yok, ama hatırlarsanız merkez bankası başkanı görevden alınıp yenisi gelince bakan albayrak'ın istifa zamanı olan günde alel acele birileri ile toplantı yaptığını herkes biliyor, ortada yine hiç bir şey yokken sadece bir kaç açıklama ile doların ümüğünü sıkmaya başladılar, işte bu örnekteki gibi yine bir yerler ile bir şey yapıldı ise ortaya çok çok büyük bir şey çıkmasa da küçük de olsa bir süpriz çıkabilir belli de olmaz. eğer değişiklik olmaz ise bugün yaptıkları hareket sadece ele verme operasyonu olarak kalabilir, hakkımızda hayırlısı olsun
    Hayırlısı tabii. Haftalıkta en yüksekten kapanış yaptığından mütevellit, pek mal verme gibi görünmedi bana. Parayı veren düdüğü çalar, not artırımında anlaşıldı ise, ki düşürmek için çok bir alan kalmadı, haftaya değişik olabilir...
    Burada yer alan paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Benim görüşümdür.

2.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    YFAS bakarak şimdilik!! acaba mı diyoruz..

Sadece YF ye bakarak olmaz bu işler...

Dediğim gibi okullu tarzına benzemiyor...

Bugünkü KAP haberinden sonra, biri bu hikayeyi satar mıyım acaba diye daldı...

3.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    kim bu yafaş, herif mi?
    İki gündür yoncada alıyor

Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Kaynak ???

Cem okullunun tarzına benzemiyor pek...
    bilgi vermedim ki soru sordum direk cem okullu hareketi gii her kimse herhalde 30 milyon lot kaldırmıştır.
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    İki gündür yoncada alıyor
    Beklentisi var, mantıklı gibin duruyor.

x bank 1500 sonrası kopar gibi.
    1650 den önce de durmaz sanki.
    haftaya bakalım nolcak.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,163
    Blog Entries
    1
    Kalbinizden geçen olur aksama [emoji3]

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

7.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    bugün herifle kapıştık... 14.5 mil. hacim..ama az zarar var.300 tl. kadar.... 140 kontrat shorttum...zararı bu kadara indirdim.
    Komisyon.... 14m hacim, o binde 1 olsa 1400 da oradan zarar var kafadan... Maşallah, gene iyi

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

8. Ekonomi Haberleri
    Piyasanın Fitch'ten Beklentileri Netleşti
    Fitch'in 19 Şubat Cuma gece yarısında sonra yapacağı değerlendirmesinde, Türkiye'nin kredi notunu 'BB-', görünümünü ise 'Negatif' olarak koruması bekleniyor.

https://www.foreks.com/haberDetay?id...e0fb0001e43c5d
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 397/1002 İlkİlk ... 297347387395396397398399407447497897 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •