CITIBANK YABANCI A.Ş. 28.137.079 %7,1107 adet 632.589 sattığı 2 milyonun 632 binini geri almış
Printable View
CITIBANK YABANCI A.Ş. 28.137.079 %7,1107 adet 632.589 sattığı 2 milyonun 632 binini geri almış
macd'ın aktif olması için 16.63 ve üzeri kapanışlar yapması lazım... keşke her şey macd ile çözülse..
Para tekniği bozar,robotu coşturur 7 leri 7 bin yapar nerdesin tahtacı hadi artık..
Hocam 17 üstü ben de çadırı söker yaylaya çıkar 18 den önce ardıma bakmam :))
her indikatör bir bilgi verir.. EMA larda buna dahil... söz konusu sizin bu bilgiyi nasıl kullandiğiniz..
indikatörlerle nasıl bir samimiyet kurulduğunu görmedim.. yalakalık yapanı da hiç duymadım.. sanırım bunlar için özel bir becerinin üzerinde daha farklı seylere ihtiyaç var.
bazı indikatörlerin verdiği bilgiler özeldir ve sizin olasılıklarınızı en iyi şekilde kullanmanızı sağlar..CRLN bunlardan biridir. aşağıda görüldüğü gibi doğru kullanıldığında çok şeyler kazandırır..
sadece bilgi paylaşmak için kullandığınızda bazen sorun olabiliyor..
https://i.hizliresim.com/c6hxfw7.png
Yazdıklarımdan alınmışsınız.
Alınmanıza gerek yoktu.
gerçekten kendimi anlatmak adına öyle yazdım.
size laf sokma gibi bir düşüncem yok.
samimiyet kurulmadan kastım şudur.
Bazen bir indikatör buluyorsunuz. bazı yerlerini istediğiniz gibi düzeltiyorsunuz. tamam buldum diyorsunuz. bazende ünsiyet gereği oldu oldu tamam diyorsunuz. tabi istediğiniz tam olmuyor.
yalakalık tan kastım da şu.
herhangi bir indikatörün çok iyi olduğunu,
hiç kaçırmadığını parti tutar gibi söyleyenler.
bunlardan biri de tunç şatıroğlu.
duymamış olduğunuzu düşünerek ismini verdim.
evet
hangi indikatör olursa olsun.
indikatörü okuyanın teknik analiz alt yapısı çok önemli.
sizin indikatörünüze gelince.
ilk defa sizden duydum.
hakkında hiçbir bilgim yok.
herhalde bilmediği bir şeye laf söyleyen tayfadan olduğumu düşünmüyorsunuzdur.
Sayın egeduk 15 aydır hissedeyim hatrı satılır miktarda gün, geldiğinde olurda hani, istediğimiz yere giderse paylaşırım yeteri kadar var hissem başka almaya gerek duymadım diyelim tavan tavan gitsin hepimiz kazanalım😃 havaları neyim karıştırmayın😃 şuan bu hissenin 40 50,bandında olması gerekirdi, biliyorsunuz dimi? 2 tavan yapsa göbek atacak çok, kişi, var ben sakince izlerim geçen yıl bölünmeden evel almıştım, halada tutuyorum herkeze bol kazançlar olsun
yarın sert bir hareket yaparsa itirazım olmaz...para ne derse o olur...
Bedelsiz onaylandı
Bedelsiz spk onayı Tüm yatırımcılarına hayırlı uğurlu olsun.
Son 2-3 günde artan fiyattan hacimden yukarı hareketlerden birşeyler olacağı belliydi.
Şeker yatırım ve Global evvelce güzel sat/al geri koylar yapmış olsalar da ciddi lotlarını kaptırdılar.
Yarın sert yukarı açar herhalde (yatırım tavs.değildir) ve hareket ne kadar devam eder görüşü olan yazarsa sevinirim.
Onaylanmaması büyük baskı yaratıyordu
Gübrenin bedelsizi onaylanmayınca 400 den 150 ye kadar düşmüştü sonuçta.Aynı akıbetten korkuluyordu.
Şimdi onaylanınca gider mi,ne kadar yukarı gider izleyip göreceğiz.
Bundan sonra 1 temmuzda %40 gibi beklediğim elektrik zammmı da var aslında sonra epdk davası beklenti çok :))
demek biri pimi çekti :kahkah:
kahve yukarı kırmızı aşağı yükseliş ...tam tersi düşüş....2 renk mürdüm arasına sıkışmış.. bu bir enerji birikimi.. (kahve yukarı) doğru patlarsa benim yine itirazım olmaz...:kahkah:
https://i.hizliresim.com/gc6qmw6.png
--** bu tür şirketlerde bedelsizin peşinden bedelli gelme ihtimali genelde yüksektir...neden??
Püsküüt va yinmi...
neden: mevcut sermaye 938 milyon.....yeni sermaye 7 milyar....
938 milyondan %400 bedelliye gider ise...3.5 milyar toplar...7 milyar da %50 bedelli ile işi bitirir...
yüzde 50 çok makül gelirken, %400 isyan ettirir...
ne demiş şair: borsa, algı ile oynama sanatıdır (oyunudur)...
Fıkıhta, ancak nakit para şirket sermayesi olabilir. Ayınlar, yani nakit para dışındaki mallar sermaye olamaz.
--görüldüğü üzere taşınmaz malları yeniden değerlendire değerlendire sermaye 7 milyara çıkıyor...
--bu arada;
CANTE nin İlişkili Taraflara Diğer Borçlar (ODAŞ a) 1.5 milyar civarında borcu vardı....12 aylık bilançoda bu borç gözükmüyor...
--karşı ayakta ODAŞ da alacak gözükmüyor....tahsil ettiyse para nerede?...o da gözükmüyor...
--ne demişti şair:...ne kadınlar sevdim...zaten yoktular....
--not: bu 1.5 milyar TL , EPDK nın el koyduğu para (devletten hak edişine/sattığı elektriğin bedeline) nedeniyle finansalları bozulmasın diye ODAŞ tarafından verilmişti!!
--şair ne demişti: Kendisi himmete muhtaç dede, nerde kaldı gayrıya himmet ede?
Sen kafayı neyin alınabileceği ile değil, neyin alınmayacağı ile bozmuşsun bence.. Negatif gördüğün yerlerde yazacağına pozitif gördüğün yerlerde yaz.. Negatif enerji yayan bir tip olmaktan kurtarır seni bu.. Bırak adamlar bir şeye seviniyorsa sevinsinler.. Sevinci kursakta bırakma modulü müsün?
Bedelsiz onayı hayırlı olsun.
Bayram öncesi gelmesini beklemiyordum. Güzel bir süpriz oldu.
Hissede olanlar bu haberi sevinçle karşılarken, malda olmayanların ise gözleri yaşlı.
[emoji23]
Matematik bilmeyen biri de sermaye 7 milyara çıktıktan sonra % 50 bedelli sermaye arttırımı gelebilir diye yazmış.
Bu durumda sermayenin 10,5 milyara çıkması lazım ki bu mümkün değil.
Zira kayıtlı sermaye tavanı daha yeni 10 milyara yükseltildi.
Kayıtlı sermaye tavanı nedir? Onu da bir zahmet araştırsın kendisi.
[emoji23]
--negatif ve pozitiflik izafi kavramlardır...yani nereden baktığına bağlı...
Her türlü negatifliği görmezden gelerek, bardağın sadece dolu tarafını görerek, ölümüne ULKER savunan adam sonradan ULKER düşmanı oluvermiş, bu sefer de bardağın sırf boş tarafını anlatıp duruyor.. Bence sen biraz kendini muhasebeye çek.. Forumlarda atışmak senin psikolojini bozmuş görünüyor. Özünde bu olamazsın. Tamamen dostça, arkadaşça ve iyi niyetle söylüyorum bunu.
Geçen yıl da oradaki problemleri sayanlara karşı sınırsız müdafaa yapmıyor muydun? Hep dolu ve hep boş olamaz bu bardak değil mi? Bu durumda pozisyonuna göre konuşmuş oluyorsun, ya da dışardan öyle görünüyor. Patron aynı patron, şirket aynı şirket, defoları geçen yıl da vardı, bu yıl da var. Pozitif yönleri de hakeza. Ama geçen yılki ULKER tavrınla bu yılki ULKER tavrın 180 derece farklı. "Şirket fazla primlendi, bu fiyata bu şirket alınmaz." desen anlarım. "Adam subjektif de olsa, bir değerleme yapmış ona göre konuşuyor" der saygı duyarım. Ama ortadaki hikâye değerleme ile ilgili değil. O sebeple insan dışardan bakınca pozisyonla ilgili imiş gibi görüyor.
Benim orada pozisyonum yok ama orada yazılıp çizilenleri takip ediyorum. Dışardan bir gözle benim gözlemim bu şekilde.
--o zamanlar yoktu ya da ben göremedim fark edemedim, yeterli bilgi birikimim yoktu...sonradan gördüklerimi ya da fark ettiklerimi söylemem kadar doğal bir şey olamaz...
--iyiye iyi... kötüye kötü...ben hiçbir zaman pozisyonuma göre konuşmam...etik bulmam...
Bir konuda bilgi sahibi olan var ise yorumlayabilirmi odas 21.76 dan tahsisli hisse aldı maliyeti ortada bu hissenin o rakamın üzerinde bir fiyattan bölünmesi gerekmezmi? Yani olurda 20 altında bölündüğünde odaş karmı etmiş oluyor hele şu ellerinde milyon larca lotu olan işyatırım garanti ziraat ve yapıkredi bunların alayı karmı etmiş kasalarında o kadar lotla? geçen yıl bölünmeyle şimdiki bölünmesi oranlar değişik görelim nerden bölecekler..
SPK onayı geldi, hadi bakalım hayırlısı
Çakallık yapıp kısa tutmazlar inşallah süreyi
bedelsiz haberini de beğenmemiş...:28:
Zorla 16,69’dan 1.000 adet daha aldırdılar.
Bugün hiç aklımda yoktu.
[emoji23]
Yemin ediyorum, ruh hastası bunlar.
[emoji23]