Sayfa 404/529 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454504 ... SonSon
Arama sonucu : 4227 madde; 3,225 - 3,232 arası.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Ş.

--bu arada;
    CANTE nin İlişkili Taraflara Diğer Borçlar (ODAŞ a) 1.5 milyar civarında borcu vardı....12 aylık bilançoda bu borç gözükmüyor...

--karşı ayakta ODAŞ da alacak gözükmüyor....tahsil ettiyse para nerede?...o da gözükmüyor...

--ne demişti şair:...ne kadınlar sevdim...zaten yoktular....

--not: bu 1.5 milyar TL , EPDK nın el koyduğu para (devletten hak edişine/sattığı elektriğin bedeline) nedeniyle finansalları bozulmasın diye ODAŞ tarafından verilmişti!!

--şair ne demişti: Kendisi himmete muhtaç dede, nerde kaldı gayrıya himmet ede?
    Son düzenleme : ft-2; 14-06-2024 saat: 00:51.

2.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    --bu arada;
    CANTE nin İlişkili Taraflara Diğer Borçlar (ODAŞ a) 1.5 milyar civarında borcu vardı....12 aylık bilançoda bu borç gözükmüyor...

--karşı ayakta ODAŞ da alacak gözükmüyor....tahsil ettiyse para nerede?...o da gözükmüyor...

--ne demişti şair:...ne kadınlar sevdim...zaten yoktular....

--not: bu 1.5 milyar TL , EPDK nın el koyduğu para (devletten hak edişine/sattığı elektriğin bedeline) nedeniyle finansalları bozulmasın diye ODAŞ tarafından verilmişti!!

--şair ne demişti: Kendisi himmete muhtaç dede, nerde kaldı gayrıya himmet ede?
    Sen kafayı neyin alınabileceği ile değil, neyin alınmayacağı ile bozmuşsun bence.. Negatif gördüğün yerlerde yazacağına pozitif gördüğün yerlerde yaz.. Negatif enerji yayan bir tip olmaktan kurtarır seni bu.. Bırak adamlar bir şeye seviniyorsa sevinsinler.. Sevinci kursakta bırakma modulü müsün?
    "İyi bir planın en büyük düşmanı, mükemmel bir planın hayalini kurmaktır."
    Clausewitz

Bedelsiz onayı hayırlı olsun.
    Bayram öncesi gelmesini beklemiyordum. Güzel bir süpriz oldu.
    Hissede olanlar bu haberi sevinçle karşılarken, malda olmayanların ise gözleri yaşlı.
    [emoji23]
    Matematik bilmeyen biri de sermaye 7 milyara çıktıktan sonra % 50 bedelli sermaye arttırımı gelebilir diye yazmış.
    Bu durumda sermayenin 10,5 milyara çıkması lazım ki bu mümkün değil.
    Zira kayıtlı sermaye tavanı daha yeni 10 milyara yükseltildi.
    Kayıtlı sermaye tavanı nedir? Onu da bir zahmet araştırsın kendisi.
    [emoji23]

--negatif ve pozitiflik izafi kavramlardır...yani nereden baktığına bağlı...

5. Her türlü negatifliği görmezden gelerek, bardağın sadece dolu tarafını görerek, ölümüne ULKER savunan adam sonradan ULKER düşmanı oluvermiş, bu sefer de bardağın sırf boş tarafını anlatıp duruyor.. Bence sen biraz kendini muhasebeye çek.. Forumlarda atışmak senin psikolojini bozmuş görünüyor. Özünde bu olamazsın. Tamamen dostça, arkadaşça ve iyi niyetle söylüyorum bunu.
    Clausewitz

Alıntı Originally Posted by deva-i dert Yazıyı Oku
    Her türlü negatifliği görmezden gelerek, bardağın sadece dolu tarafını görerek, ölümüne ULKER savunan adam sonradan ULKER düşmanı oluvermiş, bu sefer de bardağın sırf boş tarafını anlatıp duruyor.. Bence sen biraz kendini muhasebeye çek.. Forumlarda atışmak senin psikolojini bozmuş görünüyor. Özünde bu olamazsın. Tamamen dostça, arkadaşça ve iyi niyetle söylüyorum bunu.
    --ben düşman değilim, niye olayım ki?...ben yamuk gördüğüm yerlere dikkat çekiyorum...o kadar...

--millet yamuk yapana değil de bunu ortaya koyana saldırıyor...bence böyle düşünenler kendilerini sorgulamalı...

7.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    --ben düşman değilim, niye olayım ki?...ben yamuk gördüğüm yerlere dikkat çekiyorum...o kadar...

--millet yamuk yapana değil de bunu ortaya koyana saldırıyor...bence böyle düşünenler kendilerini sorgulamalı...
    Geçen yıl da oradaki problemleri sayanlara karşı sınırsız müdafaa yapmıyor muydun? Hep dolu ve hep boş olamaz bu bardak değil mi? Bu durumda pozisyonuna göre konuşmuş oluyorsun, ya da dışardan öyle görünüyor. Patron aynı patron, şirket aynı şirket, defoları geçen yıl da vardı, bu yıl da var. Pozitif yönleri de hakeza. Ama geçen yılki ULKER tavrınla bu yılki ULKER tavrın 180 derece farklı. "Şirket fazla primlendi, bu fiyata bu şirket alınmaz." desen anlarım. "Adam subjektif de olsa, bir değerleme yapmış ona göre konuşuyor" der saygı duyarım. Ama ortadaki hikâye değerleme ile ilgili değil. O sebeple insan dışardan bakınca pozisyonla ilgili imiş gibi görüyor.

Benim orada pozisyonum yok ama orada yazılıp çizilenleri takip ediyorum. Dışardan bir gözle benim gözlemim bu şekilde.
    Clausewitz

--o zamanlar yoktu ya da ben göremedim fark edemedim, yeterli bilgi birikimim yoktu...sonradan gördüklerimi ya da fark ettiklerimi söylemem kadar doğal bir şey olamaz...

--iyiye iyi... kötüye kötü...ben hiçbir zaman pozisyonuma göre konuşmam...etik bulmam...

Sayfa 404/529 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454504 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •