Yani sacro ustad izdmc için ekranı mı kapatalım
Printable View
Yani sacro ustad izdmc için ekranı mı kapatalım
Değerli Sacrosanct,
Kipa için stop'unuzu belirtmişsiniz , Lütfen hedefinizde ( vadesi ile birlikte ) belirtmenizi rica ederiz.
Karel satışınızdan sonra ; aslan da aldığınızı ve daha sonra sıkılıp aslan'ı sattığınızı ve tekrar Karel aldığınızı belirtmişsiniz. ( İlk yazınız sonrası sizin ile birlikte aslan alan bir çok arkadaş oldu ; belki onlar aslan ı sattığınızı ilgili sayfadaki yorumunuzda okumamış olabilirler. )
Uzun vadeli - 3 , 5 sene - olarak sadece petkim'i mi öneriyorsunuz. Eğer Petkim ise alış fiyatı olarak şu anki fiyatlar makul müdür yoksa beklemek mi gerekir. ( asl olan düşündüğüm nokta belli bir miktar alıp ; her ay üzerine eklemek )
Ben , bugüne kadar BES yapömadım hiç ; benim için BES aselsan oldu hep :)
Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Sewgilerimle ,
Beetlejuice.
Bence Gerel 2,30 lu rakamları görür artık brisa ve Afyon da hareket yapması gerekiyor
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kipa analizim ve vadem 30-40 sayfa geride olacak grafik ile anlattım. Geriye dönüp bulmak lazım.
her alım satımımı buraya paylaşamam. hem çalışan hem borsa takip edem hemde alsat yapan biriyim.
Aslan zaten aldığımız yerlerde siz benim sattığıma bakmayın. ne demişler ustanın dediğini yap yaptığını yapma. Ben yarın aslanı 38.50 den alırım. 38.20 den geri veririm. şu an kağıdı test ediyorum. demek istediğimi anlıyormusunuz. Ben gün içinde kağıdı 6-7 kere alsatla çevirebilirim. yani bu işlemlerin hepsini buraya yazamam. teknik olarak mümkün değil.
Valla ben petkimin şu an nereden alınacağını inanın bende bilmiyorum. freesky üstadın dediği gibi düzeltme gelirse alınır. Ben elimdekini hiç satmadan düzeltmelerde aldım. yeni alım yapmıyorum. Ama uzun vade öneriyorum. Borsa düşüşlerinde geri çekilmelerinde ufak ufak alınır. ama geride gelmiyor. Bilemiyoruz yani. ben çok ilerideki resmi size söylüyorum. nerden alınır nerden satılır. bilemiyorum.
zaten dikkat ederseniz hiç alın yada satın demiyorum. maliyetiniz iyiyse bekleyin diyorum. yada dipte olanları buralardan maliyet uygun diyorum.
Sakro usta akenerji bu gün 0.97 i vurdu ama geçemedi.
Tesekkur ederim Haci Sacro Hocam, eksik olmayin. Bazen rahat batiyor, sizin de dediginiz gibi.
Simdi siz iddiali konusunca, heralde klasik Turk DNA sindan olsa gerek, hemen anti-tez gelistiriyor bunye. "Ben bu Petkim'i 5 papelden daha asagidan alirim insallah" :oleyo::oleyo::oleyo::oleyo::oleyo:
Bugun kimse mehter vermeyince, paylasayim dedim:
https://www.youtube.com/watch?v=dPzK3q_sji8
Isin asli bu mehter muhabbeti iyi gelmeye basladi. Akilli olup, herseye kafa yoracagina, deli ol ortama uy. Birak millet sana kafa yorsun....
Arkadaslara diyorum ki; "Lam oglum, adamlar sizi mal yerine koyuyor, beyninizle dalga geciyorlar. Almanya senin bir senede yaptigin ihracati 34 gunde yapiyor. Kiytirik!! Hollanda, senin ihracatinin 4 katini, 1/5 nufusuyla yapiyor. Senin boklu havalimaninin nesini kiskansin" :kahkah::kahkah::kahkah::kahkah::kahkah:
Cevap ne biliyormusunuz, burada da 3-5 geri zekali benzer tepkiler vermeye calismisti bi ara: "Abi sen bu vatanin gelismesinden rahatsiz mi oluyorsun?"
Diyorum ki; "Hala koy meydanlarinda boga guresi, kahvelerde horoz dovusu, koy aralarinda kopek dovusu yapiliyor. Bunlar bizim 5. yuzyildan kalan adetlerdir..." Ne cevep mi veriyorlar: "Sen Yeni Turkiye'yi kiskaniyorsun"...
Ozetle, akilli adam boyle bir donemde akil sagligini koruyamaz. O zaman da akilli olmaya gerek yok. Deli ol, kafayi siyir ve......
VER MEHTERI, veeeer....
PS: Bu videonun arkasindan gelen 2. bir video daha var. Ayni eleman cekmis, cok da guzel cekmis...Eline, video editorune saglik... Ver mehteriiii....
Hayırlı akşamlar. Benide bugün kords da mal ettiler :) 8.82 verdim 8.74 geri aldım 8.82 geri verdim çocuğu kucakladım balkonda dolandım geldim 8.92 oldu 5dk demedi 9 dedi :) maliyet 8.60 olunca mutlu olduk ama kursakta bıraktı john dayı
Redmi Note 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mehter bilmem ben......
U2 dan ONE , Queen den koy Bohamian Rapsody i rahatla......
Dokunulmaz Kutsal RUh ,bizim ile hisse paylaşması dileğiyle........
Sewgiler ,
Beetlejuice
AJAX - M.UNITED maçını kaçırıyorum. Herkese bol kazançlar.
https://youtu.be/HTdd8QxifbY ✓✓✓✓✓ en sevdiğim.
düşüncelere kurşun işlemez.
Fenere de mehter verin
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn dandanakan THY ve çelebi grafik süperdi emeginize sağlık.yeni grafiklerinizi bekliyorum
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fressky denen Takiyyeci;
Banu Avar İsveçin Nobeli diye bir program yapmış başına gelmeyen kalmamıştı..
Kadıncağız gelen tepkilerden şoka girip içimizde ne kadar İsveçli varmış demişti..
Takiyyeci o dönemler siz hükümetle kankaydınız..
Şimdi üçüncü havalimanı Takiyyeciyi acaip rahatsız ediyor..
Lufthansa yı dolayısıyla Almanları yani içimizdeki Almanları çok kahrediyor..
Kafa hep aynı sizde..Domates ek koyun bak himmetini ver Takiyyeciye, Alman üretsin sen al..
Aynı vatandaşa köyüne gidip koyun bakmasını tavsiye edip burada delly ralli kovaladığın gibi..
Hani ülke bitiyodu,çöküyodu? Aylardır aynı propagandayı yapıp buralarda takla at dur..
Fetöcülere kefil ol, Askerimize,polisimize güneydoğuyu yerle bir ettiler diye iftira et...
Biraz dürüst ol,samimi ol, ADAM OL ADAM....
Sacro ustam özelden yazdım butaya yazdım bir kozaa yayorumlatamadım [emoji3] canın saolsun verdiğiniz bilgiler için teşşekkürler..
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ekgyo
ileride grafik paylaşacağım.
Hedef 5 lira gram abartı yok.
Bilanço destekliyor. 5 yıldır yatan bir kağıt bistin en ucuz kağıdı.
İleriki günlerde grafik atacağım.
Keşke olsaydı[emoji3]sizden yorum almak güzel olurdu yinede paylaşımlarınız için çok teşşekkürler..
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sacro hocam cusan takibiniz demi. Karel gibi potansiyelli duruyor temel olarak. Takipteyse teknik olarak yorumunuzu almak isterim. Paylasimlar için ayrıca teşekkürler
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sacro ustad karel'i bugun bende verdim. Aselsan aldim. Orta -uzunda nasil sizce.
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cusanda bir zamanlar çok para kazandım. Cusan ve vertu darbe öncesi trede hisselerimdendi. Cusanın öyle bir huyu var yüzde 4 yaptımı geri sert gelir 2 3 kademe üsten kapatır. Cusan hisse satımı yapılacağında hisse 2.60 larda süründü. Hisse satımı biter bitmez 3.50 seviyeyerine geldi. 17 kuruş temettü verir. Biste işlem gören yeni hisselerden biri. İnceleme yapabilmek için bir 3 veya 5 seneyi görmek gerekir.
Sayın freesky,
Ali Koyuncu denilen şahış Türkiyedeki referandumun onları hiç ilgilendirmediği halde,referandum öncesi almanya,hollanda,belçika,isviçre de çıkan olayları ve o ülkeyi yönetenlerin Türkiye ye karşı takındıkları olumsuz tavır ve propagandaların neden kaynaklandığını da o yarım yamalak bilgisiyle açıklasın.
O şahıs açıklayamazsa sen açıkla...
[QUOTE=mapfree;444486]Sn dandanakan THY ve çelebi grafik süperdi emeginize sağlık.yeni grafiklerinizi bekliyorum
Teşekkür ederim sn Mapfree inşallah bayağı bir incelemek gerekiyor.Önümüzdeki haftadan sonra endexe düzeltme gelebilir.Bir müddet izlemek lazım.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...62b4450bc4.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a53a1bc835.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...11ca6aac92.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ecc055fd57.jpg. Son resim kozal biri sorup duruyordu bunu analizi yapan kişi şimdilik uzak durun deyor.
düşüncelere kurşun işlemez.
Sakro hocam fmizip in pistonları bozuldu. Borsada 1 ileri 1 geri giden tek hisse. Şirket güzel kar iyi, her şey iyi lakin hisse yerinde sayıyor. Ben bir zamanların egeenine benzetiyordum. Ama egeen 30 lardan 58 lere ordan 28 lere düştü ve bi topukladı 300 lere. Pistonları ne zaman yağlayacak fmizp.
Aylık Ditaş Grafik
https://i.hizliresim.com/gq7Zd0.png
Ditaş ,çok kısa vadeli:
https://i.hizliresim.com/M0OgrM.png[/QUOTE]
Sayin Forumdasim,
Bu sahsi tanimiyorum, videolarini begendim o ayri. Ver Mehteri diye arama yaparken denk geldi, guzel de oldu sanki. Sorunuza gunluk hayatimizdan bir soru ile cevap vermek istiyorum musadeniz olursa, hadi iki olsun:
1. Siz hic misafirlige gelebilirmiyiz diye telefon ettiginiz ev sahibi, "Su anda musait degiliz, daha sonra gelin" denildiginde, "Ben sizin eve bir geleyim de, delikanliysan beni alma" seklinde cevap verdiniz mi omru hayatinizda?
2. 40 tane bakani olan bir kabinede, basortulu bayan bakanin gitmesine bakisiniz nasil? Gelmeyin dedigi halde gitmesine?
Hadi bu da bonus olsun, son sorum:
3. Esad'in ESED oldugu gunlerde, "Benim sizin ulkenizde 3 milyon vatandasim var. Gelip Kazlicesme Meydaninda kendilerine hitap etmek istiyorum" dedigini dusunun. Bizimkiler de izin vermiyorlar hakli olarak...ESED diyor ki, "Ben bakanimi gonderiyorum, delikanliysan alma ulkene"....
Boyle bir uslup karsisinda siz olsaydiniz ne yapardiniz?
Baska sorum yok, aslinda bunlari cevaplamasaniz da olur. Yorulmayin, siz gidin mehterinizi dinleyin aslanlar gibi. Sesini de biraz fazlaca acin ki, dosta cesaret, dusmana kaygi versin. Butun Avrupa, Amerika, Cin, Orta Dogu, Balkanlar korkudan titresinler, Turk'un gucunu gorsunler....
Ver mehteri haci, veeer!!!
PS: A Haber'de bunu bulamazsinizmuhtemelen. Nijerya'da bir gemi dolusu silah ele gecirilmis hukumet tarafindan ve geminin ilk hareket noktasi Turkiye'ymis. Simdilik kimse kaale almaz, ama zamani geldiginde cok guzel duzeltme ve yamultma bahanesi olur bunlar BIST'te...
sacro hocam sasa hatırlarsan 4.5 lerdeykende burdan döner demiştin hatırlarsan ama sasada artık para tekniği çiziyor yataş gibi yataş 3 liradan 11 liraya gelmiş sasada 1,35 lerden 7,80 lere düzeltme illaki olacak ama bana göre o kadar çok ciddi olmayacak dikkat ettiysen o kadar mal çıkıldı ama buna rağmen tahtayı çok bozmadılar ama şunuda söylemek gerek bu dakikadan sonra neden gelir tepede alır ky bunuda anlamak imkansız prim yapmamış bu kadar tahta varken neden gider bu kadar primli tahta alır o da ayrı bir konu
Konya icin destek direncler nedir? Tskrlr simdiden?
VIA_V8C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.