Sayfa 404/1200 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454504904 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 3,225 - 3,232 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1. Sacro ustad karel'i bugun bende verdim. Aselsan aldim. Orta -uzunda nasil sizce.

SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Cusanda bir zamanlar çok para kazandım. Cusan ve vertu darbe öncesi trede hisselerimdendi. Cusanın öyle bir huyu var yüzde 4 yaptımı geri sert gelir 2 3 kademe üsten kapatır. Cusan hisse satımı yapılacağında hisse 2.60 larda süründü. Hisse satımı biter bitmez 3.50 seviyeyerine geldi. 17 kuruş temettü verir. Biste işlem gören yeni hisselerden biri. İnceleme yapabilmek için bir 3 veya 5 seneyi görmek gerekir.

3. Sayın freesky,
    Ali Koyuncu denilen şahış Türkiyedeki referandumun onları hiç ilgilendirmediği halde,referandum öncesi almanya,hollanda,belçika,isviçre de çıkan olayları ve o ülkeyi yönetenlerin Türkiye ye karşı takındıkları olumsuz tavır ve propagandaların neden kaynaklandığını da o yarım yamalak bilgisiyle açıklasın.
    O şahıs açıklayamazsa sen açıkla...

4. [QUOTE=mapfree;444486]Sn dandanakan THY ve çelebi grafik süperdi emeginize sağlık.yeni grafiklerinizi bekliyorum

Teşekkür ederim sn Mapfree inşallah bayağı bir incelemek gerekiyor.Önümüzdeki haftadan sonra endexe düzeltme gelebilir.Bir müddet izlemek lazım.

5.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Ekgyo

ileride grafik paylaşacağım.

Hedef 5 lira gram abartı yok.

Bilanço destekliyor. 5 yıldır yatan bir kağıt bistin en ucuz kağıdı.

İleriki günlerde grafik atacağım.
    Wawwwwwww....... Dokunulmaz , Kutsal Ruh'a teşekkürler...... EKGYO yu takibe aldım......
    5TL hedef fiyatınızı not ettim. Lütfen "vade" ve "alım" aralığı belirtin ki ; biz küçük cahillere yardım edin.......

Sewgilerimle ,
    Beetlejuice
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

6. . Son resim kozal biri sorup duruyordu bunu analizi yapan kişi şimdilik uzak durun deyor.

düşüncelere kurşun işlemez.

7. Sakro hocam fmizip in pistonları bozuldu. Borsada 1 ileri 1 geri giden tek hisse. Şirket güzel kar iyi, her şey iyi lakin hisse yerinde sayıyor. Ben bir zamanların egeenine benzetiyordum. Ama egeen 30 lardan 58 lere ordan 28 lere düştü ve bi topukladı 300 lere. Pistonları ne zaman yağlayacak fmizp.

Alıntı Originally Posted by fiestaciboo Yazıyı Oku

. Son resim kozal biri sorup duruyordu bunu analizi yapan kişi şimdilik uzak durun deyor.

düşüncelere kurşun işlemez.
    çok güzel grafikler iyi yakalamışsın dostum.

kozal konusuna bende katılıyorum şimdi baktım bu kozal 22 geçilmeden girilmez.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Sayfa 404/1200 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454504904 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •