Mecburen uğramak gerekti.. mevsimi olmayan meyve istiyorlar ama neden pahalı diyorlar.. Sayın Güneysu başkanlığında ufak bir bilgilendirme yapıldı :yes:
Printable View
Damnatmanın üzerine Red'i çekince boyun damarlarım genleşti; beyne bol kan gitti, kafam çalıştı ve aniden aklıma geldi :oleyo:
Selim ağabey bir başlık açsan; canı isteyen millet nereden, neyi, kaça aldığını paylaşsa ya ...
Benim fikrim deye demiyorum ama züper fikir :yahoo:
:kahkah:
Vob'da cikan geliyor :kahkah:
Hoşgeldin :yes:
Meyvede de iyiyimdir ama asıl Et benim işimdir, bazı özel etlerde fiyatlar yüksek olabilir ama ne olursa olsun pirzola 80tl cok çok fazla. Benim 10 yıldır kasabım aynidir, yanlış hatırlamıyorsam 65-66 TL idi dana pirzola.. Sayı guneysu'nun dediği gibi Ebk fiyatlarında bir bakın derim, ayni tadı bulamayabilirsin ama kalitesi normal standartlarda ve uygun fiyatli..
Her öğün et ürünü yiyorum sabah hariç onda yumurta yerim [emoji3][emoji3][emoji3]
Et fiyatları bu şekilde tavuk gibi gıdıklarım artık
Viob soru sordum ilgi alanıymış senin ne yapılır böyle durumda
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Hayatta başlık neyim (TM: Gaya :oleyo: ) açmam. Ama cidden de ilgili kişiler için faydalı olabilir.
İnş. olayı züper! Oraya 23.015 yazdım ya, millet sabah ona göre pozisyon almaz di mi :kahkah:
Emin misiniz efendim :whistling:
Sizi bu yazdıklarınızdan sonra, ben bilem kurtaramam :kahkah:
VOB'da nizamı var, hemen geleyim!
Leyn VOB işi 12 sayfayı aşmış, ben de oraya gidiyom!
dün yapı denetim geldi...
2 tane genç eleman, bende oradayım...
bazı değişiklikler yaptım uygulamada...
neci olduğumu bilmiyor tabe...
kolonu öteye kaydırdım... garajda
kime sordun, proje müellifinin fikrini aldın mı demez mi, taşır mı..?
dedim siz kısa pantolon ile gezerken, ben bu işleri yapıyordum.. :kahkah:
Yeminlen burada her konunun uzmanı var. Hadi onu geçtim; her konudan anlayan uzmanlar var :bravo:
Ben yatıyorum artık. Eyi geceler.
Hele Zapanca'da bu saatte sofrada olmayın da o zaman ... :whistling: :kahkah:
:kahkah::kahkah:
ince beton demeyiz ona, grobeton deriz....
hafriyat, kepçe senin istediğin gibi tam olarak araziyi harfiyat yapamaz.. oynar biraz...sen hafriyat üzerine grobeton atarsın, onun üzerine izalasyonu yaparsın, tekrar grobeton atarsın... sonra temel betonunu dökerken düzeltmeyi beton üst seviyesinden yaparsın kot alarak.. :wave:
her şeyimiz çakma, zaten çakma yöneticiyim..:kahkah::kahkah:
Ahan !! sigaram bitmiş..
ben yatar zıbarayım.....
vob'u temizleyeyim.. :)
6 kat aşağıya arabaya inmek var, sigara için,
ya da, zıbarıp yatmak lazım... :vk:
2 saat önce Çay içip ortalığı toparlayıp TV izlerken uyuyacaktim.. vob'a daldık saat 3 oldu ne çay filan hayal oldu.. madem vob tertemiz, saati de 3 yapmisiz TV izleyip yavaş yavaş uyuyayım..Hayırlı geceler :)