“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Her şey sudan meydana gelmiştir.
Thales
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Vob'da cikan geliyor
Hoşgeldin
Meyvede de iyiyimdir ama asıl Et benim işimdir, bazı özel etlerde fiyatlar yüksek olabilir ama ne olursa olsun pirzola 80tl cok çok fazla. Benim 10 yıldır kasabım aynidir, yanlış hatırlamıyorsam 65-66 TL idi dana pirzola.. Sayı guneysu'nun dediği gibi Ebk fiyatlarında bir bakın derim, ayni tadı bulamayabilirsin ama kalitesi normal standartlarda ve uygun fiyatli..
Son düzenleme : MedwiG; 26-04-2017 saat: 02:16. Sebep: Ekleme..
Yer İmleri