Hayvan gibi ya alacak ya da kemik sesi gelicek
Printable View
Hayvan gibi ya alacak ya da kemik sesi gelicek
Bimas tutuyor gibi bademleri yad bademler tutuyor gjbj yapıyor biması
Tokatlı sen benim muhabbetlerime atlam çünkü burada ne döndüğünün farkında bile değilsin sana birşey sorarsam cvplarsın girme araya , bak dün sana sordu kelebek nickli birisi vıop kumar değilmi diye neden oynadığını sordu sana sorulanlara cvp ver
Ayasofya abi taşmı yiyelim reis napalım paraları koyucak yer bulamıyok mınakoyu diyince bende real time online olarak yazdım ve yazdığımda hisse eksi 3 lerde idi, yeni avatarın şansından bugün trade iyi geçti.
Ütülseydim de yazardım, tradelerimi artık sessizce yapıyorum, Ayasofya abi sorunca yazdım, bi da tüyo müyo vermem herkes başının çaresine baksın.
iyi olunca kendinden kötü olunca senden bilürler.
Ayrıca
Daytradeci adam vobda elini belli etmemeli :drunk:
reel yazıyor şort buradan tutmazsa akşam sorarsanız kapattım derim geçerim bak reel yazdım:)
Tohatlı dayucuğum çok hızlı tradeci sindoma abi, şorttan longa çok hızlı döner sen bile anlayaman,sulu dereye götürür susuz getirir :kahkah:
ne varsa teknikte var palanın ayak izi orda gizli
emre sende reel yaz buranın olmazsa olmazı:) yap bir kaldıraçlı :drunk:
..bile bile haram olan şeyi yapmam. Birde kimse kafasına göre şu haram bu haram demesin KURAN da haramlar bellidir 9-10 tane gerçer.....diğerleri halk arasında uydurulmuş haramlardır....... viop haram olmadığına dair elimde arguman var....ama kimseye de tavsiye etmem ....haddim değil......sen haram diyorsan ne işin var derim.....daha doğrusu herkes kendinden sorumlu.....yeri değil aye ayet yazarım haram ve helalleri.....
Bakalım ustalar nasıl kapatıcak dükanı
.
Saat tam 15:35 de haşin bir yükseliş öngördü kemal of the kara...
D83 yazdıktan sonra...Ben de D83 diyince özel bir incelik mi var diye vadeli grafiği açtım 5 dk lık falan ondan aklımda saati..
Saat de önemli..Çünkü 15:00 de 11975 olan vadeli, 15:35 de 12072 olmuş..Uzun barları görünce hemen yazmış..Tutmadı diye şu an arazi..
Mesajı da sildi hareket olmayınca...
Delikanlıysa evet sildim desin ama nerde...Biz yanılsak da mesajı silmiyoruz..O yüzden de kimse troll demiyor...
Tutsa bildim tutmayınca mesajı siliyor...Ben 1000 kere yanıldım hiç mesaj falan silmedim...
Herkesi Tokatlı kardeşim gibi iyi niyetli sanıyor da , o giderken biz oradan dönüyorduk onu bilmiyor...
neyse gelir birazdan ya leş der ya da gerzek der gene..Zaten başka da bir numarası yok...
yo benim aldığım hisseler hep yükseliyor kanal içinde kanını emiyorum.
pıst 100 gidicekse benim aldığım tahtalarla gidicek sadece bu yolculukta durakları karıştırmayacan psikolojini bozarlar bak dışarda bekliyorum 3 tır orada duruyor :)gün içi 2 tahta trade etsem otoparkın parası şöförlerin harçlığı çıkıyor:)
başkasını etkilemek istemiyorum.....yada haberi yazdık mı endeksi düşürmek istiyorsun gibi laf yazanlarla uğraşmakta istemiyorum.......
israil refah kampının yakında yığınak yaptığına dair haberler geçiyor....yer yer çatışmalar oluyor....kara harekatı söz konusu.....
Serro bademin malı sattikca çoğalıyor :drunk:
Komedi resmen
SPOT kapanış, BofA satışı İs Yatırım alışı azalttı, en iyi alıcılığa sonradan HSBC geldi,
https://i.hizliresim.com/f5o0af7.PNG
Adam 25 gündür istisnasız gunici 2.5 milyar satıyor
Ben bugün sabah ki düşüşte çok ciddi mal aldım birazdan buna virmanlancak :drunk:
Eşleşmede alanlar,
https://i.hizliresim.com/elrb9an.PNG
Bu satışlarını kapattığı gün
Yarın obur gun %3 lük çıkış gelecek
Akbnk bankalardan ayrıldı dedim demeseydim keşke:( ,aldığımı verdim once sevindirip sonra üzüyor zalım kan emici akbnk spegi seni
Deli gibi kredi dağıtıyorlar kim nasıl geri ödeyecek boyle bir ortamda önemli kısmı geri gelmeyecek . Bankalara ath yaptırıp duruyorlar ne var bankalarda bilen varmı.
Biance futures de short olunca bir mumda işini bitiriyorlar, lig ediyorlar long açarsan eğer bir kaç muma bile lig olmuyorsun, kriptoda longdan yana bir fark yok ,short ta kazanmak zor.