Sayfa 401/999 İlkİlk ... 301351391399400401402403411451501901 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 3,201 - 3,208 arası.

Konu: Viop LVII

1. Hayvan gibi ya alacak ya da kemik sesi gelicek
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

2.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    sindo...... ozan şöyle böyle reell yazıyor pozunu .....çuvalla para aldı bu 2 haftadır......
    sen onun avukatımısın tokatlı nereden biliyorsun çuvalla para aldığını sen milletein seninkiler dahil her yazdığına inanıyormusun bir tane zarar ettiğini yapıştıran varmı saf olma
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

3. Bimas tutuyor gibi bademleri yad bademler tutuyor gjbj yapıyor biması
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

4. Tokatlı sen benim muhabbetlerime atlam çünkü burada ne döndüğünün farkında bile değilsin sana birşey sorarsam cvplarsın girme araya , bak dün sana sordu kelebek nickli birisi vıop kumar değilmi diye neden oynadığını sordu sana sorulanlara cvp ver
    FORMASYON AVCISI 53

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    12086........ 2 .parti LONG......açtık.......... Palanın parasını almaya devam.......
    Tüm Longları kapadım.......gelen haberler var ....doğrusu.....hoş değil.......
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bozkurt reis parayı nerede dağıtıyorlar oraya gidelim de sıra bekleyelim. Güneşin anlacında yanmayalim
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Agrot diye bir hisse var, biz konu komşu tüm mahalleli olarak bugün o tahtada trade etmeye başladık ama robotun çok hızlı olmalı, yımırtalı pide almaya çalışırken köfte ekmek ısmarlayabilürsün
    Ayasofya abi taşmı yiyelim reis napalım paraları koyucak yer bulamıyok mınakoyu diyince bende real time online olarak yazdım ve yazdığımda hisse eksi 3 lerde idi, yeni avatarın şansından bugün trade iyi geçti.
    Ütülseydim de yazardım, tradelerimi artık sessizce yapıyorum, Ayasofya abi sorunca yazdım, bi da tüyo müyo vermem herkes başının çaresine baksın.
    iyi olunca kendinden kötü olunca senden bilürler.
    Ayrıca
    Daytradeci adam vobda elini belli etmemeli
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Tüm Longları kapadım.......gelen haberler var ....doğrusu.....hoş değil.......
    Bize niye gelmiyor hocM bu haberler,soyliversen olmamı

8. reel yazıyor şort buradan tutmazsa akşam sorarsanız kapattım derim geçerim bak reel yazdım
    FORMASYON AVCISI 53

Sayfa 401/999 İlkİlk ... 301351391399400401402403411451501901 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •