Yok bankaya gidip sira alacaz bide isterlerse 1 hafta onceden randevu alalim ne sirasi be kardesim
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yok bankaya gidip sira alacaz bide isterlerse 1 hafta onceden randevu alalim ne sirasi be kardesim
Okadar yildr borsadaym SPK NINDA patronlarnda kucuk yatrmcyi öptugunu cok gòrdüm.hersey planli programli ve birbirlernden haberdarlar iki tarafta kuvuk yatrmcdan para kazanyor amac zaten biziz senin 10000 tln bi baskasnn 35000 tl si onlarca kucuk yatrmci milyonlar yapar bunlarn akli fikri sizin kazandgnz uc kurusnzda yapacaklari seyi soylim ķîsa vadede 1.80 2.20 arasnda bir fiyata getrcekler cünku bu fiyatlar yıllik ortalamadr ondan bu rakami yazdm arada cikis yaotrcaklar ama snirli cunku artk mali vermslar endeks ciktgnda ckmayacak dustgunde daha cok indrcekler en az 2 sene 2.50 0.60 kurus arasnda gidip gelecek ve boylwlkle sabri kslmayan yatrmclardan uzun vadede cok dusuk fiyatlardan toplayacaklar sakin olaki 6 ay sonra brutten ckmaya yakn tekrar 5 lere gelecegni dusnmeyn aksine hareket dahi olmayacak cunku hepinizin elinde kac bin lot var adamlar herseyi biliyor kimin ne aldgni sattgini sadece cemasi unutun kimseye satn demem ama fiyatlar cok daha dip sevyelere gelecek cunku borsann kurali bu
logo 0,90 dan 60 tl ye gitti ona ne demeli aynı şekilde beyaz,flab ama hiç birinde bunlar olmadı zamanında maktk okan 0,15 krş dan 3 tl oldu ama onlarda bu olmadı neden
Ne demek bu internetten alip satan uc kagitcimi oluyor
hocam bu dediklerinizi ben kozad da yaşadım 12,30 dan aldım sonrası taban taban ama hergün tabana kadar işlem ve satış oldu black rock gurubu malı boşalttı 12,30 dan 0,60 kadar ama her gün işlem vardı bu farklı her gün taban açıyor işlem yok aganında patronunda spekinde ky nında kağıt elinde bu olay tamamen farklı
Hay Ağzına Sağlık,
Tamam biz ky ler mal aldıkta ne kadar aldık, adamlar yukarı giderken ne kadar mal boşaltabildi, eğer ellerinde yüklü mal kaldıysa onlarda bizim gibi sadece bakıyorlar,
Yükseltmek de çare değil, şu andan sonra bazı seviyeler geçilmeden istedikleri kadar mal yediremezler diye düşünüyorum.
Asıl kilit soru şu ?
Ellerinde ne kadar maliyetli ne kadar kağıt kaldı? Ve bu malları ne kadar süre taşıyabilecek güçleri var ?
Kendi şahsi düşüncelerim olup, yanılma payım %100 bile olabilir. Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir .
Kimse bana spk yi savunmasin.durum ortada.tavan da taban da benim riskimdir.ama spk efendi birden 6 ay brut ve internet i yasaklamasi anlasilamaz.2 hafta acika satis yasak gelmis olsa,sonra 3 ay brut normal karsilanir di.spk ky nin ayakina sikmadan ,kafasina sikmistir.spk durduk yere ciftlik bank yaratmistir.sana gelinceye riza, 3.60 maliyetim 10.000 lotum var.benim icin sinek viziltisi.cok ihtiyacin varsa ozelden yaz valla hi hibe edecegim.yillardir nedir bu ky nin senden cektigi.
Sent from my iPad using hisse.net
dün 376 bin bu gün 151 bin lot buna mal boşaltma denemez
bilgisi olan arkadaşlardan ricam
spk kararları kesin karar mıdır ?
kararların yürütmeyi durdurma yönünde idare mahkemelerine dava açsak yürütmeyi durdurma alınabilirmi ?
veya hukuki olarak bu durumu yorumlayabilecek arkadaşlar
lütfen bilgi sahibi arkadaşlardan bekliyorum cevapları
eger hukuki bir süreç işletilebiliniyorsa ben bu süreci hemen başlatabilirim
Yatrmci kardesm haftaya belki en son pazartesi de taban yapar en gec sali acilir ama bu onemli degil önemli olan operasyonun bittigi gozunu kapat 2 ay so ra bak hissenn 1.50 oldugunu yada 1.20 oldugunu goreceksn ne zaman toplarlar ozaman hareket olur ama bukadar kucük yatrmcda öyle 3 ayda satmaz en az 1,5 sene
maksat hukuken hakkım varsa bu hakkı kullanmak tır
başkaca bir düşüncem yoktur
bu arada bimer e yazdım
spk nın kararının yatırımcıyı korumadığını vurguladım
ve kararın gözden gecirilmesi gerektigini de belirttim
başkaca kanunlardan doğan vatandaşlık ve yatırımcı haklarım varsa hepsini kullanmak isterim
hukuken yardımcı olabilecek arkadaşlar lütfen bilgilendirin
Tek adres Reis, gerisi bos.kimi kime sikayet edeceksin.yada bimer .
Sent from my iPad using hisse.net mobile app
Tamam yanlış olan SPK çıkarken değilde, zirvede cezayı kesti, fakat itiraf edelim ki çıkarken hepimiz SPK müdahele etse, 2 li seviyelerde kalsa , iyi haberler var hisse tınlamıyor diye veryansın ederdik. Yıllardır yüksek maliyetle beklediğimiz için kızardık.
Şu an malları satamıyoruz fakat, spekte ( tabi kaldıysa elinde) malını satamıyor. Ceza gelmese elindeki malını ky de dağıtıp diplere gidecekdi, biz satacaktık ama belkide şuandan fazla kişide mal kalacakdı. Mağduriyet 2011 yılı gibi olacakdı
Ben kendi adıma ta 2012 de bu hisseye girmekle zaten hata yapmışım. Sonrada tamaahkar olmayarak hatayı perçinledik. Şimdi de cezayı çekiyoruz.
Kendi şahsi düşüncelerim olup, yanılma payım %100 bile olabilir. Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir .
0,7x maliyetli Cemaş'larımı 2017 Ocak'ta 1,8x ortalama ile satmıştım...
Gözümün önünde uçtu gitti. Bir kere bile alsam mı acaba demedim. Bu Rıza 2011-2012 de de böyle işlere girmiş kağıt 0,5X lere kadar düşmüş, 5 yıl yüzüne bakan olmamıştı.... Herkese geçmiş olsun...
senet i almak ve satmak ve
kar/zarar etme noktasında karar benimdir
bu konu da kimsenin veryansın etmesine gerek yok karda edilir zararda
ben bu noktadan uzak olmak üzere
spk nın verdiği karar la ilgilenmekteyim
çünki bu karar hukuken kamu yani Türk Milleti adına verilmiş bir karardır
ve bukarar dogru ise sorun yok
ama yatırımcıyı korumak amacıyla bunu yaptım diyor ve yatırımci bu işten magduriyet buluyorsa (en ilginç tarafı sucladığı kişilere 6 ay işlem yasağı getiriyor aynı şekilde tedbir kararı şeklinde normal yatırımcıyada 6 ay tedbir yasağı getiriyor)
o zaman kararı sorgulamak durumunda hissediyorum
Bu isin sorumlusu Spk dir.birden gelen 6 ay brut ve internet cezasi ky yi ucaktan parasutsuz dusmesine sebeb olmustur.
Sent from my iPad using hisse.net mobile app
hocam ben katılmıyorum söyledikleriniz doğru olabilir ama bu kağıt 2010 yılında halka arz olmuş en düşük 0,93 krş görmüş sonra güçlü bir şekilde 2011 yılında 10,15 görmüş ondan sonrası malum ky ya dağıtmışlar ama her gün işlem yaparak 2012 yılından 2016 haziran ayına kadar sürünmüş 2016 yılı haziran ayında 0,54 krş dan işleme başlamış en son 7,15 görmüş ve brüt takas olayı mal dağıtılamadı hala adamların elinde tamam biraz bekleriz 6 ay 1 senede olabilir ama bu malı dağıtmak için mutlaka yukarıya götürecekler
Birde bu şeker fabrikası iptal haberi tam bir saçmalık, nasıl pluyorda borsada işlem gören bir şirket kafasına göre haber üretip istediği hareketi yaptırabilir.
Bunun bir cezası yok ise kacasına esen patron, ben metro, havalimanı, yol, fabrika vs. ihalesine girmeye kara verdim deyip işini görüp sonra vazgeçtim diyebilir. Ha ihaleye girersin kaybedersin o başka, ama canım istedi vazgeçtim dersen sana niye vazgeçtin, girmeye karar verirken ile şuan arasında ne dark var diye sıran mutlaka birileri olmalı, ve cezası öyle işlem hasağı celan hibi hafif cezalar olmamalı.
Bu patron bu kötü haberi neden şimdi yolluyor, ihaleye daha zaman yok mu? zaten ky mal almıyor, by de almıyor. Hissenin dibe vurmasını mı istiyor.
Herkese Hayırlı Cumalar
Bizim paralar nibas ta.
şaka gibi.
Dükkanı kapatıp gittiler resmen.
Defter değerine mi gidiyor ne?
Dejavu 🤬
Brütten önce açığa satış yasağı gelmemesi araştırılmalı.
Hacimde rekorlar kırıldı, bir aşağı bir yukarı alınan satılan lotlar gerçek mal mıydıki ?
Bir hafta 10 gün müsaade edildi .ilk çıkışta açığa satış yasağı getirselerdi herkes uyanacaktı işe.
Belki yine taban olacaktı ama mikse mike yükselteceklerdi.Operasyon başlamıştı çünkü.Asıl ceza o zaman olur mal elllerinde patlardı.
peki şimdi diyelim 29 Mart'ta açıklanacak teşviklerde CEMAS a yarayacak bir durum olursa hisse çıkışa başlasa o zaman hisse almak isteyen zor alacak bugün ku durumun tersi bir tavana sıkışma yaşanması muhtemel midir?
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hacim 547.078 TL
Adet 155.420
Bu açıklamayı yapacağına hissesine sahip çıkıp taban taban yaptırmazsın garip efendi bir de bundan daha asaletli çıktı küçük yatırımcıyı korumak isterlerse diğeri 6 TL’den küçük yatırımcılardan alsın Küçük yatırımcı mı hisseye taban yaptırıyor kendileri taban yaptırıyorlar
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
yada başka soru bugün panikle satan zarar eden ky yarın tavan tavan çıktığını görse nasıl bir SPK oyunu içinde kaldım demiyecek mi?
taban bozulmayacak kadar alıyorlar isteseler saniyede tavan olur... yavaş yavaş indikçe toplanıyor yeterli hisse toplaninca güzelce Tavan Tavan ky nin tekrar almasına müsaade etmeden çıkarırlar
gün boyunca 180 bin lot hisse alınmış...alıyorlar deniyor kaç milyon lat almalılar sizce...günlük 20-30 milyon lot işlem hacmi vardı 3 gün önce
benim şahsen şeker fabrikası vs umrumda değil elinde olan 1 milyar TL lik firmayı adam ettin şeker fabrikası mı kaldı..yap yerli otomobil OEM parçaları sana ve yedi sulalene ve biz ky ye bol bol yeter zaten ellerinde başka firmalar var istese baraj da yapar alt üst inşaat taahhüt projeleri de
2 milyon hisse ile tavan olur ondan sonra zaten tavan serisi başlar
o yüzden olmaz zaten madem elinde patronun hisse var bir yere çıkarması ve orada tutması lazım ki satabilsin ufaktan yoksa böyle ilk fırsatta abanirsa yine taban olur hacimde düşer alan olmaz hatta yine ceza yer
180 binin 127 si zaten seans açılmadan önce.
Bişey aldıkları yok.
dün tabanda bekleyen 2 küsür milyon lotla bugünkü beklyen arasındaki fark ise, dünkü fiyatı kabul edip, bugünkü için bu saatten sonra satılmaz diyen senin benim gibi insanlar.
Benim dün vardı mesela emrim ama bugün hiç uğraşmadım artık.
patronun öğrenmesi gereken şey iş dünyasının en önemli varlığının itibar olduğudur. itibarlı firmalar BIST 100 de uluslararası fonlar alım yapar milyar dolarlık hacimli olur bunun gibi gomlekcilerde koca firmayı pi.eder