Sayfa 400/918 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450500900 ... SonSon
Arama sonucu : 7342 madde; 3,193 - 3,200 arası.

Konu: CEMAS - Cemas Döküm

1.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    Bürüt takas uygulaması, internet yasağının ne oldugunu ve nasıl uyğulandıgını bilen varmı? lütfen yazarmı ytd
    Brüt takas uygulamasi internet yasaği 6 ay boyunca o hisseyi internetten alip satamyosun araci kurumla calsyosan sknti yok ben oyle biliyorm bankayla calsyosan hisse satmak istedgnde bankaya gidip sira numarasi alip satmak istyorm dyosun ve sattgn hisseyi ayni gun alamyosun sanyorum 2 is gunu icinde yani takastan kurtulup nakit cekebilecegnde durumda oldugunda yani suan bir hisse bozdursan cemas alamassn 2 gun beklemen gerek

2. hepimizin ortak düşüncesi SPK nin çok yanlış bir karar alması ve aldığı kararın patron veya spekülatör kişilere değil ky ye zarara vermiş olduğu gerçeği

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Bu senette bu şekilde operasyona devam edemeyeceğini mi anladı da, hisseyi kendi haline bırakıyor.

İnternet emir işlemi yasağı kalkmadıkça bana göre bir halt olmaz.

Ayrıca daha önce defalarca brüt takasa aldırmaya calıştırdılar sanki, ama beceremediler,
    İki gün önce 10-15 dakika önce devre kesmiş hisseyi birden 6,17 ye yükselterek bir daha devre kestiriyorlar. Bu yükseltmeyle sanki çok mu mal yedirdi,

Bana göre kavga çok büyük.

Kendi şahsi düşüncelerim olup, yanılma payım %100 bile olabilir. Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir .

4. Bence spk yı aldığı karar nedeni ile değilde aldığı zaman itibari ile suçlamak daha doğru olur.

Çok daha önce müdahele etmeliydiler.

Son dönemde hissleri direk brüte almıyorlar önce açığa ve kredili satış yasağı getiriyorlardı.

kağıt bir aşağı bir yukarı gttiği her günün akşamı bu sefer kesin açığa ve kredili satış yasağı gelir dedim.

İlk ceza o olsaydı bugünkü taban olmazdı bence.Ama direk brüt ve direk 6 ay.

Bu tamamen art niyet.

5.  Alıntı Originally Posted by abdtor Yazıyı Oku
    brüt takas ta paran cash te varsa alım yaparsın yani başka kağıdı satıp bu kağıdı alamazsin başka hisseni sattıktan ve takas banktan çıkınca yani 2 gun sonra bu hisseyi alabilirsiniz .
    cash ile aldınız diyelim 1 gün sonra satabilirsiniz ayni gun satamazsiniz. Ayni sekilde bu kağıdı aldiniz sonra sattiniz diyelim yine brut takastan çıkmadan aynı kağıdı alamazsınız.
    internetten işlem yasağı zaten adı üzerinde internet yerine bankaya veya aracı kurumlara telefon ile talimat verebilirsiniz

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    teşekkür ederim, Bürüt takas olayı kredili alış satışı, açığa alış satışı yasaklar. bu takas olayı ilk olarak 15 gün akabinde 30, 60,90 ve 180 şeklinde kademeli olarak devam eder. Bir şirkete doğrudan 180 gün ceza verilemez. spk kuralları uygularken kişi ve şirketlere göre ceza veremez. İlk başta şirkete sorar aşagı ve yukarı bu fiyat hareketleirnin sebebi nedir diye, sebebi varsa (alım, satım , birleşme, sermaya artırım gb.) şirkete dokunmaz. şirket bir sebep sunmuyorsa şirkete kademeli olarak yatırımcının zarar görmesini engellemek için cezalar uygulamaya koyar. İnternet alım satım yasagıda üç kağıtçıların işini zorlaştırmak için yapılır. gerçek yatırımcı her konumda telefonla alım satım her zaman yapabiliyor. operasyon zamanında 250 milyon hacim yapan şirket, normal zamanda 250 bin işlem yapmıyorsa bunun suçlusu spk olmasa gerek. ben spk sözcüsü değilim ama suçluları yanlış yerde aramayın diye yazıyorum. hayırlı cumalar iyi günler.ytd
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

6. kap haberi yollamış yine mahkemeye verecez diyor dünkü haber.... pehhh
    FİKİRLERİM BENİ BAĞLAR Y.T.D

7.  Alıntı Originally Posted by Nurundan85 Yazıyı Oku
    Cikisini yapms mali bosaltms her hissede brüt takas oluyor bunlar daniskli dövus bakin ben takip edyorm.mesela avhol.2 haftadr yukari asagi yaparak 2 liradan 2.60 geldi neden brüt takas vermyor spk cunku daha patrondan onayi almadi biraz daha ckarsnlar mali dagitsnlar ondan sonra brut takas o yuzden ckarken degil dustügunde hisse aksama brüt takas baslyor cunku mal bosaltyolar SPK isin icinde
    2 liradan 260 gelmis hisseden bahsediyorsun 0.50 den 700 ye gelenden degil

SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    teşekkür ederim, Bürüt takas olayı kredili alış satışı, açığa alış satışı yasaklar. bu takas olayı ilk olarak 15 gün akabinde 30, 60,90 ve 180 şeklinde kademeli olarak devam eder. Bir şirkete doğrudan 180 gün ceza verilemez. spk kuralları uygularken kişi ve şirketlere göre ceza veremez. İlk başta şirkete sorar aşagı ve yukarı bu fiyat hareketleirnin sebebi nedir diye, sebebi varsa (alım, satım , birleşme, sermaya artırım gb.) şirkete dokunmaz. şirket bir sebep sunmuyorsa şirkete kademeli olarak yatırımcının zarar görmesini engellemek için cezalar uygulamaya koyar. İnternet alım satım yasagıda üç kağıtçıların işini zorlaştırmak için yapılır. gerçek yatırımcı her konumda telefonla alım satım her zaman yapabiliyor. operasyon zamanında 250 milyon hacim yapan şirket, normal zamanda 250 bin işlem yapmıyorsa bunun suçlusu spk olmasa gerek. ben spk sözcüsü değilim ama suçluları yanlış yerde aramayın diye yazıyorum. hayırlı cumalar iyi günler.ytd
    ustam doğru söyledin ama direk 180 gün vermesi sizce spk yı suçlamak için yeterli değil mi?

Sayfa 400/918 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450500900 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •