Bence bu gedik PhillipCapital ekuriler pes ettiler....
Printable View
Bence bu gedik PhillipCapital ekuriler pes ettiler....
160 bin oldu adamda bayagı mal varmış..:wu:
bugünkü işlemler her zamankinden farklı bu tahtada daha önceden görmediğim tarzda işlemler,oluyor daha önceleri gedik ve phıllıpcapıtal karşılıklı olarak yüksek adetli lotlarda al, ver yapıyordu bugün Gedik şuana kadar net 110,000 lot satışta küçük adetli lotlarla satış yapıyor bu sefer taktik değiştirip bir çok aracı kurum üzerinden alım yapıyor olabilirler.
''Yatırım tavsiyesi değildir.''
Iyi piyasada yapılan bu baskı sonucu gedik yatırımcısından gelen 160.000 lot cıvarı malın yatırımcıya yüklü bir miktarda zarar verdiği aşikar.bucim de karda olan bu baskılamaya bir hafta dayanamaz.muhtemelen tek bir yatırımcıdan gelen bu mal ihtiyaca binaaen satılmıştır.
Eğer piyasa bozulur ise daha önce ifade etmeye çalıştığım şekilde tahtaya gelen alıcılar son satıcıların mallarını alır. Kötü piyasada satan bir daha malını yerine koyamaz diye düşünüyorum.
Btcim de de benzer bir satış vardı .bir çimento yatırımcısı aramızdan ayrıldı. Hayırlısı olsun .i t ye artık hayır dualarını eksik etmez her halde.normalde tabana kadar bile 20000 lot alıcı olmayan tahtada kapanışta her kademe alıcılı idi.dmekki verenin malını alan gizli bir el var. Ytd.
onlar sığ piyasada kendi kendine işlem yaparak hacim ve hareketlilik den başka bir etkisi olmayan farklı kurumda işlem yapan tek kişi.bugün gün boyu alınan ordino akşama kadar satıldı.ben öyle düşünüyorum .eğer emeklilik fonunun malını satıyor olsalardı fiyat gözetmeksizin haraç mezat satarlardı.kısaca bugünkü işlemler karşılıklı değil gerçek satış tı .
garibim bezdi dimeh.....
daha cooooh bezuruh....gibi... bea..!
evet bence de toplu mal gelmiş karşılanmış. BUCIM 2018 baharından beri endekse göre güçleniyor.
Hisse yatay bantta iken endeks çok kötü durumdaydı. DOlar fırladı filan...
Bu hisse yatay bandını endekse rağmen, dolardaki acı hareketlere rağmen korudu.
Bu süreçte hissenin zayıf ellerden güçlü ellere geçtiğini düşünmek lazım. Sert bi yukarı harekete gelebilir ama nereye kadar gider ona bakıcaz..
Uzun zamandır bucim terk edilmiş sessiz ve sedasız kendi halinde bir kenarda,beklerken ne tesadüftür ki sabah seans başlamadan önce bu arkadaş formda hiç kimse yok iken, çok kalabalıkmış, hisse fiyatının çok yüksekmiş gibi mal iteleme operasyonu başlamak üzere demesinden sonra, bugünkü yapılan işlemler biz küçük yatırımcıların daha dikkatli olması ve elimizdeki malın ne kadar kıymetli olduğunu anlamamız gerekiyor. Sistem hep aynı önce Algı yaratıp sonra ky panik yaptırıp elindeki 3-5 lotu kapmak, şahsım adına 2 yıl önce 6,81 TL maliyetle aldım şuan 4,70 TL hesap ortada :rules:
''Yatırım tavsiyesi değildir.''
T+2 beklemeye gerek kalmadı.
Bucim satıp çemtaş almış.
Hayrını görsün.
http://666kb.com/i/dz12ivm5sx136m577.png
bucım yönetim kurulunda görev yapan zatı muhterem satmış cemts almış..:28:
bence şu soruyu sormak lazım sn: İRFAN ÜNÜR,e
acaba cemts 2 tl den almak istemedinizde 7.80 görmüş ve 6.47 düşmüş olan bir hissede alımı uygun buluyorsunuz hemde cebinizde para yok bucım hissesini satıp ..?
mütiş bir algı operasyonu yapılıyor bucım ve cemts hissesinde ...?
Satılan hisseleri kim aldı acaba.
Yönetim kurulu üyesi bile satıyorsa biz ne duruyoruz.hepimiz satıp çemtaş alalım.
ortak kimin oraya oturtugu belli degilmi ...birine sat digerine al demiştir sonrada git cemts al demiştir aradaki farkı cepten karşılarız sorun degil algıyı kuralım bak yönetimdeki adam dahi bucım satıp cemts alıyor misali..o zaman şöyle düşünürüm fazla zamanı kalmamış operasiyon başlamış..bucım satın cemts alın küçük yatırımcıya bizde bucımi toplayalım..:kahkah:
Bende sizin gibi düşünüyorum daha önce 10.08.2016 tarihinde elindeki hisseleri satacağını kapa bildirip sadece 75,000 lot 6,56 TL fiyattan satmış, aynı gün çemtaş 2,30 TL civarı işlem görmüş, o zamandan bugüne ne değiştide 4,70 ten bucim satıp 6,42 TL çemtaş alıyor bence bir taşla iki kuş vuruyorlar. tamamen bir algı operasyonu yönetimden biri bucim satıp, çemtaş alıyorsa bir bildiği vardır izlenimi yaratıp ky elindeki 3-5 lotu almak :cool:
BEN İRFAN ÜNÜR SAHİP OLDUĞUM BURSA ÇİMENTO FABRİKASI A.Ş. HİSSELERİMİN PİYASA
KOŞULLARINA GÖRE BİRDEN FAZLA KEZ SATIŞINI; SERMAYE PİYASASI KURULU DÜZENLEMELERİ
ÇERÇEVESİNDE 11.08.2016-31.08.2016 TARİHLERİ ARASINDA YAPMAYI PLANLIYORUM
18.08.2016 - 18.08.2016 tarihleri arasında BURSA ÇİMENTO FABRİKASI A.Ş. payları ile ilgili olarak 6,26 -
6,56 TL fiyat aralığından 0 adet alış işlemi ve 75.010 adet satış işlemi Tarafımca gerçekleştirilmiştir. Bu
işlemle birlikte BURSA ÇİMENTO FABRİKASI A.Ş. sermayesindeki paylarımız/oy haklarımız 18.08.2016
tarihi itibariyle %0,32686 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler
aşağıdaki tabloda verilmektedir.
'' Yatırım Tavsiyesi Değildir''
tabii bu arada cemts,da yukarılara götüreleri lazımki bu algı istenilen boyuta gelsin..?
tarman ne yaparsan yap ne operasiyon çekersen çek cemts 7.40 tl verdim eline sen düşün şimdi sıra bucımde..:wu:
Danışıklı dövüş en dipten bucim ver [emoji4] çemtasa geç iyi fikir....[emoji4]
Büyük patron dan alım bildirimi gelirmi ????
cemts topiginde buna olumlu gözle bakıyorlar ..?
kıssaca ordada bu sorgulamaları yaptım ..
2016 yılında 1 bucım hissesi ile 3 cemts hissesi alabilecek olan bu zatı muhterem almıyor...? ne hikmetse aradan 2 yıl sonra yine bucım satıp cemts alıyor ve bu adam burdaki ky çok önce bilgi sahibi olabilecek bir kişi ve hala yönetimde eskilerin bir sözü vardır:bu ne lahana bune turşu : diyelim ve nokta koyalım...?
Burayı sadece BUCİM hissesi olanlar değil İ.T nin dolaylı dolaysız olduğu hisselerdeki herkes iyi okumalı.Özellikle son zamanlar ve akabinde gelişecek olaylar tam bir ders olur-olacak.
Sayın Carkos Yk da ki Sarper acaba eskiler bilir bu eski Spek Z.S nin de arkadaşı olan o Sarper mi.Sizin bu konularda herhangi bir bilginiz var mı?Fazlası özele girerse özel mesaj olarakta yazabilirsiniz.
Sn lunar onunla ilgisi yok..
Galiba İrfan bey kalan lotlarını satmaya başladı şuan gedik toplam işlem hacmi: 97,500 ,net satış :63,000:one:
' Yatırım Tavsiyesi Değildir ''