Bence bu gedik PhillipCapital ekuriler pes ettiler....
Bence bu gedik PhillipCapital ekuriler pes ettiler....
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...
160 bin oldu adamda bayagı mal varmış..![]()
ZIR-DELİ Y.T.D
bugünkü işlemler her zamankinden farklı bu tahtada daha önceden görmediğim tarzda işlemler,oluyor daha önceleri gedik ve phıllıpcapıtal karşılıklı olarak yüksek adetli lotlarda al, ver yapıyordu bugün Gedik şuana kadar net 110,000 lot satışta küçük adetli lotlarla satış yapıyor bu sefer taktik değiştirip bir çok aracı kurum üzerinden alım yapıyor olabilirler.
''Yatırım tavsiyesi değildir.''
Iyi piyasada yapılan bu baskı sonucu gedik yatırımcısından gelen 160.000 lot cıvarı malın yatırımcıya yüklü bir miktarda zarar verdiği aşikar.bucim de karda olan bu baskılamaya bir hafta dayanamaz.muhtemelen tek bir yatırımcıdan gelen bu mal ihtiyaca binaaen satılmıştır.
Eğer piyasa bozulur ise daha önce ifade etmeye çalıştığım şekilde tahtaya gelen alıcılar son satıcıların mallarını alır. Kötü piyasada satan bir daha malını yerine koyamaz diye düşünüyorum.
Btcim de de benzer bir satış vardı .bir çimento yatırımcısı aramızdan ayrıldı. Hayırlısı olsun .i t ye artık hayır dualarını eksik etmez her halde.normalde tabana kadar bile 20000 lot alıcı olmayan tahtada kapanışta her kademe alıcılı idi.dmekki verenin malını alan gizli bir el var. Ytd.
onlar sığ piyasada kendi kendine işlem yaparak hacim ve hareketlilik den başka bir etkisi olmayan farklı kurumda işlem yapan tek kişi.bugün gün boyu alınan ordino akşama kadar satıldı.ben öyle düşünüyorum .eğer emeklilik fonunun malını satıyor olsalardı fiyat gözetmeksizin haraç mezat satarlardı.kısaca bugünkü işlemler karşılıklı değil gerçek satış tı .
Yer İmleri