C vitamini ve sarımsak en iyi kan sulandırıcı doğal olarak. Ben dedim bu virüsün ilacı sarımsak...
Printable View
C vitamini ve sarımsak en iyi kan sulandırıcı doğal olarak. Ben dedim bu virüsün ilacı sarımsak...
Kan sulandırıcı maydanozdur. Hatta fazla içmeyin derler .
Ben size maydanoz şarabı yapayım. Dolar baronlarını korumak her Türk vatandaşının görevidir.
Virüs vücudun savunma sistemini baskılıyor. Verilen ilaçların çoğu, virüse sekonder gelişen akciğer enfeksiyonlarını önlemek için veriliyor. Yani korona virüsünü öldürmekten ziyade; virüs savunma sistemini baskıladığı için çoğalan bakterileri öldürmekte. Virüs ayrıca dolaşım sisteminde küçük pıhtılara yol açıyor. Kan sulandırıcılar bu küçük pıhtıları önlemek için veriliyor.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Orasi basindan beri cok ilginc. Hatta mart sonu gibi Wuhan'da bile sadece 5 otopsi yapilmisti.
RKI virüs kapilabilir diye söylemde bulunmustu. Bunun üzerine otopsi uzmani doktor "ne alaka biz her türlü bulasici hastalikar vakalarinda, gerekli önlemler ile, yapiyoruz zaten" cevabini vermis ve otopsilere baslamisti. Su ana kadar Hamburg'ta 100'den fazla corona vakasina otopsi yapti.