Sayfa 812/1000 İlkİlk ... 312712762802810811812813814822862912 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 6,489 - 6,496 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

1. C vitamini ve sarımsak en iyi kan sulandırıcı doğal olarak. Ben dedim bu virüsün ilacı sarımsak...

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Valla arkadaşlar, benim tek tıb bilgim verilen ilaçları zamanında almak, ben sadece Faceden haber kopyaladım.
    İlginç olan neden otopsi yapmayın diyorlar?

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
    Kan sulandırıcı maydanozdur. Hatta fazla içmeyin derler .

Ben size maydanoz şarabı yapayım. Dolar baronlarını korumak her Türk vatandaşının görevidir.

4. Virüs vücudun savunma sistemini baskılıyor. Verilen ilaçların çoğu, virüse sekonder gelişen akciğer enfeksiyonlarını önlemek için veriliyor. Yani korona virüsünü öldürmekten ziyade; virüs savunma sistemini baskıladığı için çoğalan bakterileri öldürmekte. Virüs ayrıca dolaşım sisteminde küçük pıhtılara yol açıyor. Kan sulandırıcılar bu küçük pıhtıları önlemek için veriliyor.

SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    İlginç olan neden otopsi yapmayın diyorlar?
    Orasi basindan beri cok ilginc. Hatta mart sonu gibi Wuhan'da bile sadece 5 otopsi yapilmisti.
    RKI virüs kapilabilir diye söylemde bulunmustu. Bunun üzerine otopsi uzmani doktor "ne alaka biz her türlü bulasici hastalikar vakalarinda, gerekli önlemler ile, yapiyoruz zaten" cevabini vermis ve otopsilere baslamisti. Su ana kadar Hamburg'ta 100'den fazla corona vakasina otopsi yapti.

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Kan sulandırıcı maydanozdur. Hatta fazla içmeyin derler .

Ben size maydanoz şarabı yapayım. Dolar baronlarını korumak her Türk vatandaşının görevidir.
    Maydanoz'dan raki olmuyor mu?

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by samreit Yazıyı Oku
    Maydanoz'dan raki olmuyor mu?
    Distile içkilerin çoğu ya şaraptan ya da biradan yapılır. Ben şarap yapayım ağır ağır için.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by samreit Yazıyı Oku
    Orasi basindan beri cok ilginc. Hatta mart sonu gibi Wuhan'da bile sadece 5 otopsi yapilmisti.
    RKI virüs kapilabilir diye söylemde bulunmustu. Bunun üzerine otopsi uzmani doktor "ne alaka biz her türlü bulasici hastalikar vakalarinda, gerekli önlemler ile, yapiyoruz zaten" cevabini vermis ve otopsilere baslamisti. Su ana kadar Hamburg'ta 100'den fazla corona vakasina otopsi yapti.
    İşin sonunda Trump haklı çıkarsa, dünyaya bakışım değişir.

Sayfa 812/1000 İlkİlk ... 312712762802810811812813814822862912 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •