Almanya, mRNA aşısının verdiği kalıcı zararlar yüzünden insanlara ömür boyu maaş bağlamaya başlamış. sputniknews'in haberi burada.
https://sputniknews.com.tr/20230415/...069704493.html
Almanyada yüzbinlerce kişi mRNA aşısının yan etkileri yüzünden müracaat etmiş, 301 kişiye ömür boyu maaş bağlanmış. Diğer mahkemelerde devam ediyormuş.
Diğer bir araştırma Avrupada pandemi sonrası ölümlerde, belirlenemeyen sebeplerle ölenlerin sayısı %30 oranında artmış. mRNA aşısından olduğu söyleniyor.
Covid pandemisi sonrası mRNA aşıları çıktığında herkes bu aşılara hücum etmişti. Ben ise muhalif olmuştum. Aşının doğal değil sentetik olduğunu, dünyada ilk kez denenen aşı olduğunu söylemiş ve aşı olmak zorunda kalırsam sentetik Alman aşısı değil
geleneksel aşı olan Çin aşısını olacağımı söylemiştim.
Aşı olma maceramıda anlatmıştım. Millet mRNA aşısında kuyruklardaydı Çin aşısı olan tek kişiydim koca hastahanede. Tabi benim orda olduğum 10 dakika içinde. Birde aşı olmadan önce form doldurtuyorlardı, "ölür, sakat kalırsanız sorumlusu değiliz" anlamına gelen. İnsan sırf o formu görse aşı olmaz demiştim ama millet
TV hipnozu etkisinde kuyruktaydı. Birde mRNA aşısı gelişmiş havalı ülke Almanya'nın, diğer aşı ise Almanya nın yanında havası olmayan Çin'in. Buda insanları etkilemiştir muhakkak.
Ayrıca Alman aşısını üretenler Türk densede Türk olayı hikâye. Kadın büyük ihtimalle ibrani kökenli adam Afrika melezi. Zaten ana firmaları pfizer siyonist ibrani firması. Aşıyı içimizdeki ibrani TV ler parlattıda parlattı. Devlet malum. TV, gazete ve internet yayınları ile halkı etkileyip sürü haline soktular ve kendi ağıllarına aldılar. O kadar kolayki medya ile halkı kendi ağıllarına almaları.
İşin ilginç yanı bizdede yan etkilerden zarar görmüş yüz binlerce insan vardır ama devletin umrunda değil. Aşıyı üreten Almanya kabul etmiş aşının zararını, o aşıyı para ile satın alan Türkiye yönetimi halinden memnun.
Halkını korumuyor.
Aynısı dizel wolkswagen otomobillerde oldu. Biz Almanya dan wolkswagen otomobilleri ibrani kökenli ferit şahenkin holdingi vasıtası ile ithal ediyoruz. wolkswagen fabrikası sahte verilerle dizel arabaların satmış bunun üzerine amerika devleti 10 milyar dolar ceza kesmişti wolkswagen firmasına. Aynı otomobilleri ithal eden Türkiye ise yine
halkını korumamıştı.