Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Fuatim yarin odabasi buraya cidden buyuk adammissin yazacak tam 09.55 te ben ne yaptım Söz dinledim 😀
Alıntı: Originally Posted by Fuat Soylu ben ne yaptım Söz dinledim 😀 Yok fuatim sen zaten onu yapacaktin bana onaylattin sadece 😀
Alıntı: Originally Posted by Webster Yok fuatim sen zaten onu yapacaktin bana onaylattin sadece 😀 Üstat yine ilk günden zarar yaptık😁😁😁
VAKBN zarar büyüyoreeee :) VESTL kar sıfırlanacak neredeyse zarar gireceğiz. Hay bin kunduz.
Alıntı: Originally Posted by Pestilence Üstat yine ilk günden zarar yaptık😁😁😁 Vebam yarin toplar xtkjs dipte artik rahat olalim
Alıntı: Originally Posted by cow_boz VAKBN zarar büyüyoreeee :) VESTL kar sıfırlanacak neredeyse zarar gireceğiz. Hay bin kunduz. Regal ustad size demisti ama loooonk diye girmeyin kademe yapin diye
Alıntı: Originally Posted by Webster Vebam yarin toplar xtkjs dipte artik rahat olalim Üstadım zaten ilk günden zarar olmazsa rahat etmiyorum biliyorsun.
Alıntı: Originally Posted by Pestilence Üstadım zaten ilk günden zarar olmazsa rahat etmiyorum biliyorsun. Vebam kac k girdin?