Originally Posted by Webster Fuatim yarin odabasi buraya cidden buyuk adammissin yazacak tam 09.55 te ben ne yaptım Söz dinledim 😀
Originally Posted by Fuat Soylu ben ne yaptım Söz dinledim 😀 Yok fuatim sen zaten onu yapacaktin bana onaylattin sadece 😀
Originally Posted by Webster Yok fuatim sen zaten onu yapacaktin bana onaylattin sadece 😀 Üstat yine ilk günden zarar yaptık😁😁😁
VAKBN zarar büyüyoreeee VESTL kar sıfırlanacak neredeyse zarar gireceğiz. Hay bin kunduz.
Originally Posted by Pestilence Üstat yine ilk günden zarar yaptık😁😁😁 Vebam yarin toplar xtkjs dipte artik rahat olalim
Originally Posted by cow_boz VAKBN zarar büyüyoreeee VESTL kar sıfırlanacak neredeyse zarar gireceğiz. Hay bin kunduz. Regal ustad size demisti ama loooonk diye girmeyin kademe yapin diye
Originally Posted by Webster Vebam yarin toplar xtkjs dipte artik rahat olalim Üstadım zaten ilk günden zarar olmazsa rahat etmiyorum biliyorsun.
Originally Posted by Pestilence Üstadım zaten ilk günden zarar olmazsa rahat etmiyorum biliyorsun. Vebam kac k girdin?
Forum Rules
Yer İmleri