Şu yapı kredi ye bak ya! Günlerdir tekbaşına bk etti tahtayı. Bi durun oğlum bi sigara molası falan verin sonra yine devam edersiniz mk
Printable View
Şu yapı kredi ye bak ya! Günlerdir tekbaşına bk etti tahtayı. Bi durun oğlum bi sigara molası falan verin sonra yine devam edersiniz mk
2 haftalik tatilde sadece soyle gozucu ile baktik ama saldikca salmis gozbebegimiz.
2023 sonu duzeltmesinde geldigi usd rakamlarina kadar gelmis.
maliyet dusuk olunca buralardan bile alasim gelmiyor artik. piyasa da resesyon, sikilasma ayagina bastikca basiyor. tek dogru kararim bu sene aldigim temettuyu geri yatirmamak olmus anlasilan.
takibe devam edelim bakalim. 700 de kirilirsa asagisi bayagi korkunclu olur.
Yeni maliyetlenenler burdan satmayacağına göre dahada düşerse yeni alıcılar gelir.800 üzeri maliyeti olanlar nakiti varda maliyet düşürür diye düşünüyorum
40 doları görmüş , şimdi 20 kabaca. Dahada düşermi düşebilir.geçmişte dolar bazında yüzde 70 gibi düşüşler olmuş. 10 dolarada düşebilir, burdan dönebilirde. Kimse bilemez. Ben satmıyorum burdan,lazım olmayan parayla giriş yaptım. Düşerse eklerim.herkesin durumu farklıdır. Benden etkilenmeyin yani..bi tavsiye veremiyorum.
Merhaba; öngörü değil. Sizin başlarda misal olarak verdiğiniz ev alıp kira gelirim olacağına, hisse alır temettü gelirim olur sözüne binaen söyledim. Sonuçta kira geliri gibi orta vadeli bir yatırım ile karşılaştırıyorsak, temettüye de orta vadeli bakmak lazım. Önümüzdeki sene temettü verebilir ama sonraki seneler verebilir mi sorusunun cevabı yok. Ayrıca merak edip baktım KAP'a firmanın herhangi bir kar dağıtım politikası da bulunmamaktadır.