Sayfa 817/831 İlkİlk ... 317717767807815816817818819827 ... SonSon
Arama sonucu : 6642 madde; 6,529 - 6,536 arası.

Konu: TTRAK - Türk Traktör

1. Şu yapı kredi ye bak ya! Günlerdir tekbaşına bk etti tahtayı. Bi durun oğlum bi sigara molası falan verin sonra yine devam edersiniz mk

Burada yapılan paylaşım yazılan bilgi yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Duhul
    Apr 2021
    İkamet
    Ejnebi Memleketi
    Gönderi
    112
    2 haftalik tatilde sadece soyle gozucu ile baktik ama saldikca salmis gozbebegimiz.
    2023 sonu duzeltmesinde geldigi usd rakamlarina kadar gelmis.
    maliyet dusuk olunca buralardan bile alasim gelmiyor artik. piyasa da resesyon, sikilasma ayagina bastikca basiyor. tek dogru kararim bu sene aldigim temettuyu geri yatirmamak olmus anlasilan.
    takibe devam edelim bakalim. 700 de kirilirsa asagisi bayagi korkunclu olur.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

4. Yeni maliyetlenenler burdan satmayacağına göre dahada düşerse yeni alıcılar gelir.800 üzeri maliyeti olanlar nakiti varda maliyet düşürür diye düşünüyorum

5. 40 doları görmüş , şimdi 20 kabaca. Dahada düşermi düşebilir.geçmişte dolar bazında yüzde 70 gibi düşüşler olmuş. 10 dolarada düşebilir, burdan dönebilirde. Kimse bilemez. Ben satmıyorum burdan,lazım olmayan parayla giriş yaptım. Düşerse eklerim.herkesin durumu farklıdır. Benden etkilenmeyin yani..bi tavsiye veremiyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,445
    Taahüt derken neyi kasteddiğinizi anlayamadım açıklarsanız sevinirim.

Alıntı Originally Posted by Hunlu Yazıyı Oku
    Temettü ödememe şansı yok derken bir öngörüden mi söz ediyorsunuz yoksa bir taahhüt mü var acaba sayın Baygeorge ?
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,445
    Bana sorulan soruyu enkahramanrıdvan a da sormak lazım. Hissenin temettü ödememe kararı alması derken bir öngörüden mi bahsediyorsunuz yoksa bir taahütten mi ?

Bana bu soruyu Hun lu sormus ona cevap olması beklentisi ile sordum.

Alıntı Originally Posted by enkahramanrıdvan Yazıyı Oku
    Bir sene pas geçmişti diye hatırlıyorum. Ben de o yüzden sordum. Temettü devleri ereğli, tüpraş da vaktinde pas geçtiler. Kiracının kötüsü farzı mahal örnek alınırken, hissenin temettü ödeme kararı almaması da göz ardı edilmemeli.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

8.  Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Bana sorulan soruyu enkahramanrıdvan a da sormak lazım. Hissenin temettü ödememe kararı alması derken bir öngörüden mi bahsediyorsunuz yoksa bir taahütten mi ?

Bana bu soruyu Hun lu sormus ona cevap olması beklentisi ile sordum.
    Merhaba; öngörü değil. Sizin başlarda misal olarak verdiğiniz ev alıp kira gelirim olacağına, hisse alır temettü gelirim olur sözüne binaen söyledim. Sonuçta kira geliri gibi orta vadeli bir yatırım ile karşılaştırıyorsak, temettüye de orta vadeli bakmak lazım. Önümüzdeki sene temettü verebilir ama sonraki seneler verebilir mi sorusunun cevabı yok. Ayrıca merak edip baktım KAP'a firmanın herhangi bir kar dağıtım politikası da bulunmamaktadır.

Sayfa 817/831 İlkİlk ... 317717767807815816817818819827 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •