Hisse 630 dan 850 ye geldi. Kimsede ses yok. Foruma uðrayan yok. Bizim ky alýþmýþ saçma sapan hisselerde patlamaya. Temetü veren istikrarlý þirketlere yanaþmazlar.
Hisse 630 dan 850 ye geldi. Kimsede ses yok. Foruma uðrayan yok. Bizim ky alýþmýþ saçma sapan hisselerde patlamaya. Temetü veren istikrarlý þirketlere yanaþmazlar.
Türk Traktör'ün, pay baþýna net 41,197 TL nakit kar payý daðýtýmý Genel Kurul tarafýndan onaylandý
24/03/2025 06:21:00
Türk Traktör'ün, 2024 yýlýndan pay baþýna net 41,1974492 TL nakit kar payý daðýtýmý Genel Kurul tarafýndan onaylandý.
Þirket'ten KAP'a yapýlan açýklamada þu bilgiler verildi:
"Þirketimizin bugün yapýlan Genel Kurul Toplantýsý'nda, kar daðýtýmýnýn Yönetim Kurulu'nun ekteki kar daðýtým önerisine uygun olarak gerçekleþtirilmesine ve kar payý ödeme tarihinin 02 Nisan 2025 olarak belirlenmesine karar verilmiþtir. "
ForInvest Haber Merkezi ( [email protected] )
Foreks
ForInvest
Metals Market
Montel News
ForInvest Twitter
Mutlu Bayramlar...
battý amk þirketi. romorkunu da g.tlerine soksunlar
Traktör satýþlarý geçen yýldan ciddi düþük oldu ilk çeyrek, yýlýn geneli de böyle olursa geçen yýldan %30 daha az satýþla kapanabilir bu yýl.Faiz indirimlerinin de enaz 2 ay gecikmeli geleceðini düþünürsek satýþlarý arttýracak bir geliþme þuan gündemde yok. Ayrýca son yaþanan zirai don olayý da çiftçiler için sýkýntý yaratacak gibi.
Ancak ttrak hissesini traktör satýþlarýnýn en düþük gittiði dönemde alýp satýþlarýn tekrar arttýðý döneme kadar tutabilenler için her zaman iyi getiriler olmuþtur.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Bilanço çok kötü geldi
Umut var mý ?
Yer Ýmleri