bugun kapandi sn huzeyfe.. subatin 4 une kadar da ruchan sayisi carpi 2 tl hesapta bulundurursaniz ruchanlar normal tspor hissesi olur para yatirmazsaniz ruchanlar sifirlaniyor cop oluyor. Yanlisim varmi sn arkadaslarim
Printable View
https://invst.ly/a4-qf
ne yapıp edıp gap ı bır sekılde doldurmak zorunda
ytd
bu arada bedelli telaşından kimse farkında değil sanırım ama şu an ts kupadan da eleniyor.
böyle biterse yarın rahat bir şekilde 1'in altını görür.
ekleme: ve elendi...
Sıkıntı etme sıkıntılı kardeş... Bakarsın yarın başka bir hikaye üretmişler... Ama bu akşamki kadar sefil bir oyun oynamamıştı bu takım... Seyir zevki de yoktu... Hatta düşecekse daha aşağı salsın da bedelli yerine tahtadan alalım
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
beter olsun... Ahmet kına yaksın.. ts değil, #tspor onlar için önemli olan... ts ye haram bulaştı, iflah olmaz ama inşallah iflas olur o.ç...
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yense ne olur yenmese ne olur bundan sonra ama umarım ki birgün küme düşer ve kimse bu dolandırıcılara sportiflerin hepsi dahil parasını kaptırmaz
Trabzonsporlu olarak kupadan elenmeye hiç
üzülmedim. yıllardan beri yatırımcısını mahfettiler... seyirciyi böldüler... oyuncuları soğuttular... olan tabiki önce bize sonra takıma oldu. 2.600 tl lik rüçhanları bile sıfırladılar...
kupadan da eledilerek. .. Ligde de çöküş başlayacaktır... bedelliye girenlerede 1 tl den
malı kasnakladılar...4 Marttan sonra 60-70 kuruş ları görürsek hiç şaşırmayın... herşey bitti artık.
yedekten oyunu değiştirebilecek oyuncu yok... ilk 11 yorgunluktan gebermiş... bir akhisar erzurum Rize alanyaspor bile şuan tspordan daha iyi oynuyor bence...
ligte ilk 6 ya imkansız gibi bence.
artık söylenecek söz kalmamıştır. rüçhanları da
müsait bir yerlerine s..ks..lar...
hatta hisseleri de...
iki yakalarıda bir araya gelmeyecektir.
bir daha mı asla.........
başından beri diyorum. buralardan bedelli olmaz.
hala millet bedelliyi 1tl den almayı birsey sanıyor.
zaten şuanda 1 tl... 10 gün sonra nerelere sarkacağını hayal edemezdiniz bile...
4 Marta kadar 1 lerde tutmak zorundalar bedelliyi
almayanlar alsın diye...
bedelli başarısız... borçlar çok... kupadan da elendi avrupa maçı yok... Ligde ilk 6 imkansız...
gerisini siz düşünün...
ben şahsen rüçhanları bağışladığım gibi mevcut hisseleri de unuttum... LaNeT oLsUn...
küme düşmez, düşürmezler... lige renk katıyormuş ts... amk sanki doğum günü palyaçosu ts renk katacakmış.. emre cim herkes halinden memnun, ts kimsenin umrunda değil.. satılması işte bu yüzden önemli.. muslukları kesilir leş kargaları nin, kan emici kenelerin... satılsa patron olur, kâr da zarar da onun.. bu şekilde zarar bize, kâr ahmet e gidiyor... gebersin, lanet olası..
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kendi çalsın kendi oynasın...
yanlışın var, hisse fiyatı ödenmişin yani 1 tl nin altına düştüğünde bedelliye gidilemez, TSPOR bedellisi açıklandığı gün hisse 1.49 dan kapatmıştı dikkatini çekerim, ama hissenin 1 tl nin altında olması pratikte bir engel değildir sadece geçici bir engel teşkil eder, bu geçici engeli aşmanın en kısa yolu sermaye azaltımına gitmektir, uygun bir oranla yapılacak sermaye azaltımı ile hissenin spot değeri 1 tl nin üzerine çıkartılmış olur, örneğin hisse 40 kuruştan işlem görüyorsa %66.66 lık bir sermaye azaltımı sonucu hisse spot değeri 0.40x3=1.2 tl ye çıkmış olur ve 1 tl nin üzerine çıktığı için bedellinin önündeki engel kalkmış olur, sonuçta da şirketin piyasa değeri değişmemiş oluyor bunun da altını çizeyim, spk'nın koyduğu kurallar işte böyle By-Pass edilmiş oluyor, bunu yapmak işte bu kadar basit, sadece tek bir yönetim kurulu kararına ve bilahare spk'nın onayına bakar
Hocam merko da bedelli yapti hisse fiyati 1lira altinda idi
"Hicbir zaman kaybetmem.Ya kazanırım ya da öğrenirim."
NELSON MANDELA
Bilmiyorım takip ettiniz mi tahtayı deniz yapıyordu rüçhanları boşaltmış bu durumlarda tahta yapıcı değişir mi bariz bi şekilde rüçhanları 0 layıp üstüne oynamaları ve ky nin bedelli sürecini bitirme gibi geldi bana belkide sizin hep dediğiniz katar fonumu bana ütopik gelsede
rüçhanların değeri sıfırlandığına göre bedelliye katılım düşük olacaktır, o zaman satılmayan yeni hisseler birincil piyasada 2 gün boyunca beheri 1 tl den satışa sunulacak, işte bu aşamada mal toplamak isteyen biri var ise devreye girer ve satılmayan yeni hisseleri satın alır, yabancıya blok hisse satışı konusunda öncelikle yönetim kurulu bu yönde bir karar almak zorundadır artı kulüp üyeleri de bu kararı onaylamalıdır, işte tam bu noktada engel çıkıyor çünkü çoğunluk bunu istemiyor, böyle bir kararın alınıp üyeler tarafından onaylanması için kulübün içinden çıkamayacağı boyutta bir borç batağına girmesi gerekiyor ki ellerinde başka bir alternatif kalmasın ve mecburen bu cihete gitmek zorunda kalsınlar
Ben rüçhanlarımı satma
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Başkan sıklıkla iflastan kurtulduk mu bilemiyorum durumumuz çok kötü diyor zaten ama ben artık o işi becerebileceklerini düşünmüyorum...
kupada da havlu attı borsada da. helal olsun size batırdınız takımı
şu anki durumda bedelliye katılmanın hic bir mantıgı yok sn arkadaşlar cünkü Rüchan başına 1tl ödeyip karşılıgında 1 adet normal tspor hissesi alabileceksniz ve şu anda tahtada zaten 1 tl ye istediginiz kadar alabilyorsunz. sanırım tahta sahibi arkadaş klübün bedelliden başarısız olmasını istiyor veya başka aamaclar var benim anlayaamadıgım.. egerki bedelliye milletin katılmasını istiyorlarsa burdan yukarı yapmaları lazım sanki yanlışmıyım ?
Merhabalar şu an itibarı ile 1tlden alsam Rüçhan veya bedelli konusuna takilmam dimi direk olarak 1 TL almış olurum ekstra birşey ödememe gerek yok
MI 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şuan 0.99 danda alabilirsin..
daha aşağıdan da...
tahtada hala tsporR 0.010 olarak duruyor nedense... tsporR silinmesi gerekmiyormu tahtadan...
0.99 a hatta daha aşağıdan da alabileceğin hisseyi bedellide 1 tl den mecburi veriyorlar... bizlerden de alan bile var... ilginççç!
güzel ülkemin güzel insanları...
Dünyada bir ilk...
Aynen.
VKY-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşlar rüçhanlarımı satamadım dün unuttum ...şimdi bedelliyede girmek istemiyorum ,öyle ya alacaksam zaten 1 tl alırım aşağı inmeyeceği ne malum.bir sorun olmaz değil mi ,bedelliye girmesem.veya şöyle düşünüyorum , 4 mart bedelli parasını yatırmada son gün ..4 martta 1 tl nin üzerinde ise bedelliye girerim , yok yine 1 tl veya altında ise girmem.doğru mu düşünüyorum,görüşleriniz nelerdir?
0.95 e bir miktar alış yazdım. bakalım verecek mi?
0.99 dan alış lar oldu...
Arkadaşlar asıl soru şu bu fiyattan bedelliye girmenin bi anlamı yok herkes hemfikir bunda kullanılmayan rüçhanların karşılığı olan hisseler nolacak ben hiç kimseye kullandırmak istemiyorum mesela SPK ya yada bankaya yazılı dilekçe versem rüçhanlarıma karşılık gelen hisselerin piyasaya sürülmesini istemiyorum yada kulübe devrini istemiyorum diye net bilgi verebilecek biri varsa sevinirim şimdiden teşekkürler
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Böyle bir hakkınız yok... Rüçhan kuponu size ihraç edilen paydan alma hakkını sermaye arttırımı takviminde belirtilen süre için sunar. Süre bitince hakkınızı kullanmadığınız için kupon yanar...Dediğiniz gibi olsa bile Zaten rüçhan bedeli şu an 0 ₺ yani herhangi bir değeri yok...
Teşekkürler sayın ezln ne bileyim işte insanın zoruna gidiyor 1 kuruşa indirdiler rüçhanı satsan nolur satmasan nolur. amaçları belli toplayabildikleri kadar hisse toplayacaklar çok ucuz diye millet üşüşmeye başladı zaten kendini akıllı zanneden yatırımcılarıda tokatlayacaklar hepsinin stoplarını patlatacaklar az insafları varsa 80-90 kuruş arasından yaparlar ki yok bence 70-80 kuruş arasından depoları dolduracaklar sonra 2 lira civarı boşalatacaklar malı arsa satışı stad devri ayağına verecekler küçük yatırımcıya Allah herkese sabır versin eziyet daha yeni başlıyor gibi YTD
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.