Originally Posted by
emre faiz61
Bilmiyorım takip ettiniz mi tahtayı deniz yapıyordu rüçhanları boşaltmış bu durumlarda tahta yapıcı değişir mi bariz bi şekilde rüçhanları 0 layıp üstüne oynamaları ve ky nin bedelli sürecini bitirme gibi geldi bana belkide sizin hep dediğiniz katar fonumu bana ütopik gelsede
rüçhanların değeri sıfırlandığına göre bedelliye katılım düşük olacaktır, o zaman satılmayan yeni hisseler birincil piyasada 2 gün boyunca beheri 1 tl den satışa sunulacak, işte bu aşamada mal toplamak isteyen biri var ise devreye girer ve satılmayan yeni hisseleri satın alır, yabancıya blok hisse satışı konusunda öncelikle yönetim kurulu bu yönde bir karar almak zorundadır artı kulüp üyeleri de bu kararı onaylamalıdır, işte tam bu noktada engel çıkıyor çünkü çoğunluk bunu istemiyor, böyle bir kararın alınıp üyeler tarafından onaylanması için kulübün içinden çıkamayacağı boyutta bir borç batağına girmesi gerekiyor ki ellerinde başka bir alternatif kalmasın ve mecburen bu cihete gitmek zorunda kalsınlar
3 Eylül 2025 de PPF den (%100 nakitten) çıkıp 29.30 dan YKBNK aldım. Tek kağıt, portföyün tamamı YKBNK.
Yer İmleri