Brütte uygulanır ibaresi yok ancak dzgyor da brüt uygulanıyor son sözü uygulama ile göreceğiz gibi
Printable View
Serbest marjda görmeden ne yapacağız böyle saçmalık olurmu yanılıyormuyum
Ben de kendimce gerektiği kadar araştırırım, burası da kendi bilgilerimizi birleştirip fikir alışverişinde bulunduğumuz dağarcığımızı artırdığımız bir yer. Arkadaş doğru paylaşımlar güzel bilgiler veriyor olabilir ona minnet duyarız, ancak kinayeli söleyiş tarzı hoşuma gitmedi. Neyse uzatmiim benim bildiğim bana yetmez. Hayırlı kazançlar olsun.
tahta 10 bin lotla her yöne gidiyor ortada dönen 10 bin lot var Patron mal verse 100 bin lot verse çok fena düşürürler böyle kağıtları ama mal vermiyor Patron bunda demek küçük yatırımcı yı seven bir Patronları var bu hissede
10 bin lotu kim alıyorsa tavan tavan gidiyor kim satıyorsa taban taban sonra yine tavan oluyor
abıcım gec kaldınız bız her bılgıyı ozelden verdık herkese...
Baska forumlara gidip konularla degıl kısılerle ugrasmaya devam........
Kentten sonra yatırım hazırlıgı ıcerısınde olan fırmayı ozelden kendı aramızda konusmaya basladık bile.
Gec kaldınız anlattık olacakları.. hazır herkes fişek gibi.
Size kişilerle uğraşmaya devam.Biz konularla ugrasmaya devam.
Bedelsize katılmak için rüçhanlara adet başı kaç TL ödeyeceğiz?
Satışta 4477 var ve garanti 700 lot sattı alan kısım hep üçkağıtçı takımı garantinin elinde 3 aylık takasa göre 844 maliyet ile 16217 lot var ky da dahil olmalı baskı garantiden düşük maliyetli paylarını satmak istiyor şirketten olamaz halka açıklık çok düşük zira
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ego zehirlenmesine devam, ben sizden çok önceleri aldım pozumu yeni yada elinde lotu olmadan salça olanlardan sandın sanırım. Maliyetimi ve lot sayımı sölemeyim. O zaman buralar dutluktu, nana vardı her daim. Neyse sen evrenin sırrını bilirmiş edalarına devam et.
Kişilerle uğraşacak vaktim yok zaten ama küstah tavırlara ayrı bir kılım, o da sende fazlasıyla var. Çok uzaklardan tavsiyem olsun sana tevazu iyidir. Hayırlı kazançlar olsun.
Lot başı 7,59 tl
Bölünme hangi gun
haydi pehlivan..
09:55 senası 4935 işlem.. tavandan satışta bekleyen 255 emir 4477 adet
12:55 seansı 6421 işlem.. tabanda satış bekleyen 19 emir 135 adet
12:55 seansında 1.486 adet işlem olmuş
SATIŞ EMİRLERİ SİLİNMİŞ GÖZÜKÜYOR..
VE ÖNÜMÜZDE RÜÇHANLAR, VS VS :)
Foruma girmeden önceki tüm sayaları hemen hemen okudum.
Sayın Nana'dan, Ata'dan, Bumin'den, Cefaks'ten, sizden, Gökays'dan ve Sasa500 dahil bir çok kişiden çok bilgilendim. varsınlar ego yapsınlar.Alınganlığa gerek yok değerli KY'lar.
Ben bilgimi aldım. Gol atma zamanına odaklanmak gerekiyor.
Yatırımcı yeni firmaları keşfetmek gerekiyor.
Tavsiyeye uydum kendimce araştırdım.İş yatırımın sitesinde de tabloda az bilgi var gibi geldi bana.
Hepinize bol kazançlar.YTD.
12.55 de takviye yaptım. Bölünmeye güçlü gireyim diye. Yüzde 13 kar oldu. Bakalım akşama ne olacak :)
Meksanın satışına Tacirlerden cevap
Meksa carsamba tabandan aldıgı 1566 adet lotu 1340 tanesını sattı cıktı. karı 200 lot! bedellimiz hayırlı olsun önumuzde 30 gun var
BU 30 GUN CİDDİ MANADA COK AMA COK SIKINTILI OLACAK KAH ILK GUN HAYVAN GIBI PARA KAZANACAK KAH %50 - YİYECEGİZ AMA SONUNDA HEPİMİZ KAZANACAGIZ. BASKIDAN KORKAN EFENDIME SOYLEYEYIM PRESS YAPAMAYAN , KALP HASTALIGI OLAN VE BAKIN BU ÇOK ÖNEMLİ ÇUKÜ KALKMAYAN EKRANA BAKMASIN :D
HEEFINIZI KOYUN VE HEDEFE GELDIGINDE TAHTAYI BOZMADAN TELEFONLA ALOO BEBEGIM 2.750 TLDEN 5 TANESINI SAT ALO MINIK KUSUM 2.5000 DEN BENIM RUCHANIN 10 TANESINI SAT KİBARLIK ÖNEMLİ BAKIN
Neden tavan olmadık?
Tavana kadar 10000 adet satıs vardı peki tabana ? Tabana kadarda 900 adet alış vardı yani isteseler 1000 lot satış emrı ıle taban yapabılırlerdı...
PAZARTESİYE KADAR YİYİN İÇİN KEYFINIZE BAKIN NE OLUR NE GIDER NEREYE UCAR DEYIMLERINI UNUTTUN TELEGRAM WHATSAAP GURUPLARINDAKİ APTALLARIN DEDIKLERINE ASLA VE ASLA BAKMAYIN! Bİ BOK BİLMİYORLAR.....
BAKIN BURASI ÖNEMLİ
HEDEF KOYUN GÖRDÜMÜ AFFETMEYİN KADEMELİ SATIŞ YAPIN MİSAL 3000 SE HEDEFIN 2.900 SATISA BASLA! DIREK 3000 KOYARSAN SATAMAZSIN(ALICI OLUR AYRI) KADEMELERE DAGITIN ABICIM EE BENDE 50 TANE VAR NE OLACAK OLUR ABI DEDIGIMI YAP BOL GEREKIRSE HER KADEMEYE EMIR VER!!!!!
,
DEDIKLERIMI YABANA ATMAYIN BU SÖYLEDİKLERİM TECRUBE ILE SABITTIR SIZIN IYILIGINIZ ICIN KONUSUYORUM. HİÇ BİRİNİZDEN BEŞ KURUŞ ALMIYOR YANI FAYDAM YOK.!!!
SALAK SACMA SORULAR SORULMADIGI SURECE CEVAP VERİRİRİM KAP HABERLERİNİ Bİ GÜZEL OKUYUN HAYDİ HEPİNİZ ALLALAHA EMANETSİNİZ. Bby
Sasa bey. Anladigim kadarıyla önce rüçhanlari alacagiz. Sonra tıpkı hisse de olduğu gibi rüçhanlarda kendi pazarında prim yapacak. Sonra yine kurumu arayıp rüçhanlari lota cevirecegiz yani satacağız. Aslında biz rüçhan satacağız lot değil. Buraya kadar doğrumu anladım. Yanı ilk bölünmeye gidişim benim.Bh kadar bekledik acemiligimizden zarar etmeyelim diye soruyorum. Sizin değerli teçrübelerinizden faydalanmak isterim.
sasa üstat gayet açık şeffaf sağolasın.. tabi hedef olunca illa ki rüçhan pazarında da olmayabilir.. dediğin gibi izlemeye davam ..bakalım agalar ne diyecek.. ama süre uzun.. ilk günler yıldırma işleri bekliyorum.. rüçhandan sonra da farklı yerlere gidebilir.. izleyelim görelim bakalım.. herkese bereketiyle inşallah, pazarımız hayırlı olsun
Bak bu sana kalmış bişey heaab yap senin hesabında 10 kota karşılık 10 Rüçhan olacak Rüçhan 2015 TL hesap yap hesap makinesini eline al ana hisse kaç para ? 300 tlx6.59
Rüçhan 3000 TL ana hisse kaç 400 x659 nurdan sonra matematik girer hedef girer panikci isen sonuna kadar bekleyemezsin ve bizi skersin panik satışı tahtayı bozar ben maksimum bekleme yapacam. Ama bı bakarsın ilk günden hedefime gelirim. Bakın oldukça açık yazdım ilerde işinize yarar not alın bu yaziyiRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sasa500
PAZARTESİYE KADAR YİYİN İÇİN KEYFINIZE BAKIN NE OLUR NE GIDER NEREYE UCAR DEYIMLERINI UNUTTUN TELEGRAM WHATSAAP GURUPLARINDAKİ APTALLARIN DEDIKLERINE ASLA VE ASLA BAKMAYIN! Bİ BOK BİLMİYORLAR.....
BAKIN BURASI ÖNEMLİ
HEDEF KOYUN GÖRDÜMÜ AFFETMEYİN KADEMELİ SATIŞ YAPIN MİSAL 3000 SE HEDEFIN 2.900 SATISA BASLA! DIREK 3000 KOYARSAN SATAMAZSIN(ALICI OLUR AYRI) KADEMELERE DAGITIN ABICIM EE BENDE 50 TANE VAR NE OLACAK OLUR ABI DEDIGIMI YAP BOL GEREKIRSE HER KADEMEYE EMIR VER!!!!!
,
DEDIKLERIMI YABANA ATMAYIN BU SÖYLEDİKLERİM TECRUBE ILE SABITTIR SIZIN IYILIGINIZ ICIN KONUSUYORUM. HİÇ BİRİNİZDEN BEŞ KURUŞ ALMIYOR YANI FAYDAM YOK.!!!
SALAK SACMA SORULAR SORULMADIGI SURECE CEVAP VERİRİRİM KAP HABERLERİNİ Bİ GÜZEL OKUYUN HAYDİ HEPİNİZ ALLALAHA EMANETSİNİZ.
Değerli Sasa500 üstatdan çok önemli gol atmaa tekniklerini öğrenmiş oldum.
iyi ki varsınız.
Anladığım Özetle, sabırla defans yapıp hedefi gözetip yaklaşınca ofansif ama kibarca emir vereceğim ki devamı olacak.Kademeli satış.
Merci Sasa500.
YTD.
Herkes demiyor muydu ''ah şu kağıdı 300'lerde alsaydım'' diye. İşte size fırsat. :) Bugün kent bakiyenize bakın. O bakiye pazartesi de orada olacak. Rüçhan ana hisse farketmez. Hedef koyun. Bu fiyat bazlı da olabilir süre bazlı da. Kimisi derki benim hedefim yılbaşı son çeyrek bilançoya kadar hisseyi tutmak. O tarih gelince ne olursa olur satar. Kimisi de der ki benim hedefim bakiyemin x fazlası. O hedefe gelince satar. Kent için bedelsiz ya da temettü, fabrika kurulması ve bilanço gibi güzel hedeflerde var orta vade de :)
Bütün gün tatil dönüşü yoldaydım bir ara taban olmuş ekran karşısında olsam çakardım kısmet olmadı artık bundan sonrasına bakacağız bölümdükten sonra bile toplam lot 1150-1200k adet olacak şirketin büyümesi ihracatı karlılığı iyi yönde tutacam aşağı düşsede hatta ilavelerde yaparım sayın sasa nın dediği gibi absürt rakamlar oluşursa al sat ile hisse sayımı arttırmak hedefim
Bu arada garanti bankası kent R hesabımı açmış tabiki şimdilik 0 da ama pazartesi için hazır akbank ta göremedim iyi akşamlar haftasonları
Bugüne kadar Rüchanları ilk gün hep milletin eline yüksekten verdiler megap rüchan refarans fiyatı 4.50 di 7.00 den verdiler ilk gün aynı gün ağırlıklı ortalaması 5.00 di baya da işlem olmuştu sonra ki günler hep düştü en sonunda rüchan 2.50 den kapanmıştı bakalım bunda da aynısı olursa ilk günden alanlar baya kazıklanmış olacaklar 2.00 milyon refarans fiyatı var demek 3.00 milyonu rahat görür ilk gün buda megap gibi olursa ama sonrası hep düşüş oluyor yani 1.00 milyona kadar inebilir rüchan fiyatı eğer megap gibi olursa
Yazdıklarımız yatırım tavsiyesi olamaz bileydik Para kazanırdık
Rüçhanlar ne zamana kadar satılabilir mesela 1 hafta sonra satabilir miyim? Ayrıca bedelliye son gün katılabilir miyim. Teşekkürler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kentin rüçhan pazarı bence, ne Megapa ne DZGYOya nede bir başka hisseye benzer şekilde gelişecek.
Bildiğiniz gibi, rüçhanlar; 22 Eylüle kadar (30 gün) süresi içerisinde satılabilir, alınabilir, eski Kente yönelinebilir.
Kent ortaklığına devam mı, tamam mı; karar sizin.
Kentin fiili dolaşımdaki senet sayısı miktar olarak artacak ama daha az parayla KentE satın alınabilecek.
Çünkü, KentE'nin fiyatındaki günlük değişim oranı, KentR'den farklı olarak +-%10 u geçemeyecek.
Ben şahsen sıfır maliyette olduğum için (fiili dolaşımdaki senet sayısını da düşünerek) makul bir hedef fiyat belirleyip 30 gün boyunca bu hedefe göre hareket edeceğim.
Sağlıcakla kalın.Kazancınız bereketli ve gönlünüzce olsun.
YTD.
Herkese merhaba,
Bir süredir bu sayfayı ve yazılanları izliyorum. Aklımda kaldığı kadarıyla SASA ve GOKAY35, sizlere çok teşekkür ederim öncelikle. Gerçekten bir sürü bilgi edindim sayenizde. Unuttuğum kişilerden çok özür diliyorum. Malum, bir sonraki bilginin öncekileri sildiği bir toplumda yetiştim :)
Affınıza sığınarak bir konuda danışmak istiyorum. Bir haftadır araştırıyorum ama bu bilgiye ulaşamadım bir türlü: Bedelli sermaye artırımlarında R(Rüçhan) kuponlarını satın aldığımda bunların senete dönüşmesi satın aldığım günde mi süreç sonunda mı olur?
İnşallah soru yüzünden rahatsızlık vermemişimdir. Saygılar sunuyorum.
RÜÇHANLAR İKİ gün sonra normal hisseye döner eğer ilk gün parasını öderseniz konu şu şekilde https://i.hizliresim.com/RGm2oh.png
............
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.