Sayfa 409/650 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509 ... SonSon
Arama sonucu : 5196 madde; 3,265 - 3,272 arası.

Konu: KENT - Kent Gıda

1. sasa üstat gayet açık şeffaf sağolasın.. tabi hedef olunca illa ki rüçhan pazarında da olmayabilir.. dediğin gibi izlemeye davam ..bakalım agalar ne diyecek.. ama süre uzun.. ilk günler yıldırma işleri bekliyorum.. rüçhandan sonra da farklı yerlere gidebilir.. izleyelim görelim bakalım.. herkese bereketiyle inşallah, pazarımız hayırlı olsun

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,180
    Bak bu sana kalmış bişey heaab yap senin hesabında 10 kota karşılık 10 Rüçhan olacak Rüçhan 2015 TL hesap yap hesap makinesini eline al ana hisse kaç para ? 300 tlx6.59
    Rüçhan 3000 TL ana hisse kaç 400 x659 nurdan sonra matematik girer hedef girer panikci isen sonuna kadar bekleyemezsin ve bizi skersin panik satışı tahtayı bozar ben maksimum bekleme yapacam. Ama bı bakarsın ilk günden hedefime gelirim. Bakın oldukça açık yazdım ilerde işinize yarar not alın bu yaziyi
     Alıntı Originally Posted by Plaka80$ Yazıyı Oku
    Sasa bey. Anladigim kadarıyla önce rüçhanlari alacagiz. Sonra tıpkı hisse de olduğu gibi rüçhanlarda kendi pazarında prim yapacak. Sonra yine kurumu arayıp rüçhanlari lota cevirecegiz yani satacağız. Aslında biz rüçhan satacağız lot değil. Buraya kadar doğrumu anladım. Yanı ilk bölünmeye gidişim benim.Bh kadar bekledik acemiligimizden zarar etmeyelim diye soruyorum. Sizin değerli teçrübelerinizden faydalanmak isterim.
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
    Namık Kemal

3.  Alıntı Originally Posted by Sasa500 Yazıyı Oku
    Bak bu sana kalmış bişey heaab yap senin hesabında 10 kota karşılık 10 Rüçhan olacak Rüçhan 2015 TL hesap yap hesap makinesini eline al ana hisse kaç para ? 300 tlx6.59
    Rüçhan 3000 TL ana hisse kaç 400 x659 nurdan sonra matematik girer hedef girer panikci isen sonuna kadar bekleyemezsin ve bizi skersin panik satışı tahtayı bozar ben maksimum bekleme yapacam. Ama bı bakarsın ilk günden hedefime gelirim. Bakın oldukça açık yazdım ilerde işinize yarar not alın bu yaziyi

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Panikci olsam çoktan satardım 5 taban yediğimiz de okadar bekledik biraz daha sabir ederiz. Borsa da kazanmanın sırrı z
    Sabir ve panik satış yapmamak. Ben bunu anladım kısa deneyimim de .Bilgi teşekkürker.

Alıntı Originally Posted by Sasa500 Yazıyı Oku
    Meksa carsamba tabandan aldıgı 1566 adet lotu 1340 tanesını sattı cıktı. karı 200 lot! bedellimiz hayırlı olsun önumuzde 30 gun var
    BU 30 GUN CİDDİ MANADA COK AMA COK SIKINTILI OLACAK KAH ILK GUN HAYVAN GIBI PARA KAZANACAK KAH %50 - YİYECEGİZ AMA SONUNDA HEPİMİZ KAZANACAGIZ. BASKIDAN KORKAN EFENDIME SOYLEYEYIM PRESS YAPAMAYAN , KALP HASTALIGI OLAN VE BAKIN BU ÇOK ÖNEMLİ ÇUKÜ KALKMAYAN EKRANA BAKMASIN :D
    HEEFINIZI KOYUN VE HEDEFE GELDIGINDE TAHTAYI BOZMADAN TELEFONLA ALOO BEBEGIM 2.750 TLDEN 5 TANESINI SAT ALO MINIK KUSUM 2.5000 DEN BENIM RUCHANIN 10 TANESINI SAT KİBARLIK ÖNEMLİ BAKIN

Sasa500
    PAZARTESİYE KADAR YİYİN İÇİN KEYFINIZE BAKIN NE OLUR NE GIDER NEREYE UCAR DEYIMLERINI UNUTTUN TELEGRAM WHATSAAP GURUPLARINDAKİ APTALLARIN DEDIKLERINE ASLA VE ASLA BAKMAYIN! Bİ BOK BİLMİYORLAR.....
    BAKIN BURASI ÖNEMLİ
    HEDEF KOYUN GÖRDÜMÜ AFFETMEYİN KADEMELİ SATIŞ YAPIN MİSAL 3000 SE HEDEFIN 2.900 SATISA BASLA! DIREK 3000 KOYARSAN SATAMAZSIN(ALICI OLUR AYRI) KADEMELERE DAGITIN ABICIM EE BENDE 50 TANE VAR NE OLACAK OLUR ABI DEDIGIMI YAP BOL GEREKIRSE HER KADEMEYE EMIR VER!!!!!
    ,
    DEDIKLERIMI YABANA ATMAYIN BU SÖYLEDİKLERİM TECRUBE ILE SABITTIR SIZIN IYILIGINIZ ICIN KONUSUYORUM. HİÇ BİRİNİZDEN BEŞ KURUŞ ALMIYOR YANI FAYDAM YOK.!!!
    SALAK SACMA SORULAR SORULMADIGI SURECE CEVAP VERİRİRİM KAP HABERLERİNİ Bİ GÜZEL OKUYUN HAYDİ HEPİNİZ ALLALAHA EMANETSİNİZ.

Değerli Sasa500 üstatdan çok önemli gol atmaa tekniklerini öğrenmiş oldum.
    iyi ki varsınız.
    Anladığım Özetle, sabırla defans yapıp hedefi gözetip yaklaşınca ofansif ama kibarca emir vereceğim ki devamı olacak.Kademeli satış.
    Merci Sasa500.
    YTD.

5. Herkes demiyor muydu ''ah şu kağıdı 300'lerde alsaydım'' diye. İşte size fırsat. Bugün kent bakiyenize bakın. O bakiye pazartesi de orada olacak. Rüçhan ana hisse farketmez. Hedef koyun. Bu fiyat bazlı da olabilir süre bazlı da. Kimisi derki benim hedefim yılbaşı son çeyrek bilançoya kadar hisseyi tutmak. O tarih gelince ne olursa olur satar. Kimisi de der ki benim hedefim bakiyemin x fazlası. O hedefe gelince satar. Kent için bedelsiz ya da temettü, fabrika kurulması ve bilanço gibi güzel hedeflerde var orta vade de

6. Bütün gün tatil dönüşü yoldaydım bir ara taban olmuş ekran karşısında olsam çakardım kısmet olmadı artık bundan sonrasına bakacağız bölümdükten sonra bile toplam lot 1150-1200k adet olacak şirketin büyümesi ihracatı karlılığı iyi yönde tutacam aşağı düşsede hatta ilavelerde yaparım sayın sasa nın dediği gibi absürt rakamlar oluşursa al sat ile hisse sayımı arttırmak hedefim
    Bu arada garanti bankası kent R hesabımı açmış tabiki şimdilik 0 da ama pazartesi için hazır akbank ta göremedim iyi akşamlar haftasonları

7. Bugüne kadar Rüchanları ilk gün hep milletin eline yüksekten verdiler megap rüchan refarans fiyatı 4.50 di 7.00 den verdiler ilk gün aynı gün ağırlıklı ortalaması 5.00 di baya da işlem olmuştu sonra ki günler hep düştü en sonunda rüchan 2.50 den kapanmıştı bakalım bunda da aynısı olursa ilk günden alanlar baya kazıklanmış olacaklar 2.00 milyon refarans fiyatı var demek 3.00 milyonu rahat görür ilk gün buda megap gibi olursa ama sonrası hep düşüş oluyor yani 1.00 milyona kadar inebilir rüchan fiyatı eğer megap gibi olursa

Yazdıklarımız yatırım tavsiyesi olamaz bileydik Para kazanırdık

8.  Alıntı Originally Posted by meteak Yazıyı Oku
    Bugüne kadar Rüchanları ilk gün hep milletin eline yüksekten verdiler megap rüchan refarans fiyatı 4.50 di 7.00 den verdiler ilk gün aynı gün ağırlıklı ortalaması 5.00 di baya da işlem olmuştu sonra ki günler hep düştü en sonunda rüchan 2.50 den kapanmıştı bakalım bunda da aynısı olursa ilk günden alanlar baya kazıklanmış olacaklar 2.00 milyon refarans fiyatı var demek 3.00 milyonu rahat görür ilk gün buda megap gibi olursa ama sonrası hep düşüş oluyor yani 1.00 milyona kadar inebilir rüchan fiyatı eğer megap gibi olursa

Yazdıklarımız yatırım tavsiyesi olamaz bileydik Para kazanırdık
    burda oyun başka eskiler 300 e dusecek 1 ay ruchan pazari acik yol uzun gibi.ytd

Sayfa 409/650 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •