iShares iBoxx $ High Yield Corp Bd ETF (HYG)
5 gündür olan bu..Junk, junktur..semer taksan gene junk'tur..:)
https://i.hizliresim.com/YgovaE.png
Printable View
iShares iBoxx $ High Yield Corp Bd ETF (HYG)
5 gündür olan bu..Junk, junktur..semer taksan gene junk'tur..:)
https://i.hizliresim.com/YgovaE.png
Hafta sonu riski var bakalim akşam üzeri nasıl olacak abd açılışı önemli akdeniz de sular ısınıyor
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
an itibariyle usd yi 4.07 ye çaktılar ne dümen dönüyorsa ,burdan bir dal alırım ben
Acılı ve kayıplı insanlarla ağız dalaşı sevmem.
Ama artık bu başlıkta başka bir rol modeline soyundu bu zat...
Nedir bu başlığın çekim gücü, cazibesi bilemiyorum.
Kalabalığı gören satışa başlıyor.
https://www.youtube.com/watch?v=y92nzspQbBs
görüyorsunuz anlatmaya gerek yok
aselsanda her 50 kuruşta Bİ ALMAYA DEVAM EDİYORUZ
MÜKEMMEL
Kendi, yazmış yazacağını
boğazına kadar batmış ama her defasında bir eyrlerden kağıt alıyor doalr alıyor
aslan alıyor
konya alıyor
ben bundan sonra bu zata bir şey yazmayacağım
yönetimde olaya el koysun bu tip tiplere ve triplere müsade etmesin
e bu çok kazanıyordu ya
uçuyordu kaçıyordu
pes valla
şıracının yanına bozacı da geldi süper oldu..
iyi oldu bu yazıları yapıştırdığın ayhan53
Dolarada fena veriyorlar boğazıma kadar zarara battım herhalde
usd/try 4,0831 -0,0269 -0,65%
gau/try 175,802 -0,563 -0,32%
usd/zar 12,0456 -0,0159 -0,13%
eur/try 5,0380 -0,0330 -0,65%
eur/usd 1,2335 +0,0008 +0,06%
gbp/try 5,8365 -0,0114 -0,19%
Maliye Bakanı Ağbal : döviz ve petrol fiyatlarındaki artış ile ilgili "Merak etmeyin bugün dalgalanmalar var, onların hepsi yatışacak"
EĞER DOLARLA BERABER PETROLDE GERİ GELMEZSE İNDİRİM ZOR BU AY VE MAYIS ENFLASYONU TIRMANIR
72,48 +0,46 +0,64%
doalrdaki düşüş kadar petrolde yükselme var
Cemil ertem kur oynaklığı için ay sonuna kadar alınacak tedbirler açıklanacak !
Tcmb / Çetinkaya sıkılaştırma devam edecek gerekli tedbirler alınacak !
Binali Yıldırım mb gereken tedbiri alır !
Cb Erdoğan sessizliğini devam ettiriyor.
Sözlü müdahale var şuan yabancı nın istediği faiz artırımı açık ve net 25 nisan'da
Suriye olayı hariç mb toplantısına kadar kur da ateşkes imzanıldı gibi gözüküyor bence
Bu zekailer anlamaz..sağa sola saldırır ancak..en çok bezirganlardan korkarım bu memleket için ben..
Aşağıdaki tabloyu ben mi yaptım..babam mı yaptı..:(
Dahası varda, 133 milyar dolar sıcak parayı babam mı soktu..şimdi ağlama zamanı tabii..sağa sola vatan millet, dış mihrak güzellemesi yapma durumları..
https://i.hizliresim.com/Mdj676.jpg
ben de bunu bekliyorum
:bravo:
dolar yatırımcısının yanında kapı gibi reis var..
faizin ekonomiye verdiği zararı
hatta enflasyonun sebebi olduğunu
sonra çok büyük günah olduğunu her fırsatta söyleyen C.B kalkıp'da karizmayı sarsar mı hiç.
faiz inecek dedi mi demedi mi !!
https://www.youtube.com/watch?v=6JwGv5zsjZE
vakti olan izlesin, dün habertürk tv de yayınlanmıştı
yorum yapmamayı yeğliyorum
ahlak ahlak ahlak diyorum..
Bu başlığa getirdiğimiz makro verilere, kısa vadeli dış borç tutarına, jeopolitik olaylara, yönetimin dolar kurunun yükselişine yaklaşımındaki ciddiyetsizliğe, Çok öğündüğümüz bütçe dengesinin bozuluşuna, vs vs bakıyorum;
Bu delik yama dikiş tutmaz...
Asıl buzdağının görünmeyen kısmına odaklanalım, iş bankası gm de rahatlatıcı açıklamalar yapmış , efendim bankalar tahmin edilemeyen olayları iyi yönetmiş miş, borç ertlemeler normalmiş bunun bankalara çok fazla yükü olmazmış vs. Neyse umalım ki dediği gibidir biz bakkal hesabı yapıyoruz bu BORÇ erteleyen ve devamı gelecek gibi görünen firmalar ve bunlara kredileri veren bankalar bellli etleri butları da belli biz bakkal hesabıyla bu kadar hesap yapıyoruz şüphesiz İş bankası GM bizden daha iyi biliyordur !... Dolar daha fazla yükselirse göreceğiz takke altındaki KELLERİNİ.
akbank dolar alış 4,076
satış 4.093
forex 4.089
2 gündür böyle alış kotasyonu çok düşük veriyor
Döviz kurlarına ekonominin temel argümanları yerine kamu bankaları üzerinden döviz tedilat hesaplarını kullanarak müdahale ediyorlarsa Doları anca bir seviyede ve bir süreliğine baskılayabilirler. Ben döviz tedilat hesaplarındaki her hafta 2 milyar dolarlık satışı vatandaşın veya şirketlerin yaptığını düşünmüyorum. Dolar yükseliş trendine yeni girmişken ve hem ekonomik hemde jeopolitik riskler hat safyada iken vatandaşın dövizde kalacağını, aynı şekilde şirketlerinde döviz açık pozisyonları dikkate alındığında şirket tarafındada bu seviyelerden satış gelebileceğini düşünmüyorum. Ama ne hikmetse Döviz tedilat hesaplarındaki satış aklıma JÖLELİ nin MİLLİLİK eksenli ekonomik büyük öngörüleri ekseninde Kamu Bankaları üzerinden döviz satışı yaparak doları baskılamaya yada düşürmeye çalışıyorlarsa vay anam vay halimize derim. Aynını da BADEM BIYIKLI ÇAKMA YABANCILAR üzerinden hisse alımları ile borsamızı 120 binlere taşıdılar ise o zamanda çifte kavrulmuş vay halimize derim. Uzun lafın kısası JÖLELİ nin aklıyla bu şekilde ekonomik argümanlar dışında spekülatif işlemlerle borsa ve döviz kuruna müdahaleler söz konusu ise vay anam vay diyebileceğimiz bir hale düşebilir ülkemiz. İnşallah bu tahminlerimde yanılırım aksi taktirde Çarşamba günü gördük tek tvwetle 1 dakika içinde doların nasıl fişekleyini ve borsanın nasıl çakıldığını ve tüm yatırımcıların 5 dakikalığına dizlerinin nasıl titrediğini gördük yaşadık. Eğer tvetten öte gidip gerçekleşme olursa ne olur varın siz hesap edin. İnşallah yanılıyorumdur.
Casual adlı kullanıcıdan tek isteğim mesajını açması, kendisine hakaret etmeyeceğim , sadece hukuk'a gidebilmek için kendisine şahsi bilgilerimi vereceğim ve ondan da kendi bilgilerini isteyeceğim.
Bunun adaletli olduğunu düşünüyorum. Adaletten kaçmak kimseye yakışmaz.
Tekrar ediyorum kendisine agresif bir tavrım olmaz sadece hakkaniyetli olmasını ve bu süreçte bana yardım etmesini istiyorum.
Kulislerde Eksi sozlugun D&R i alan Turkuvaz grubuna satilmasi konusuluyormus. Turkuvaz grubu hukumete yakin, yonetimde damadin kardesi var. Secimlere hazirlik tam gaz devam ediyor. Ulke Truman Show a dondu resmen.
Evet bu mevduat oranlari veriyor. Ortalama yuzde 14 ile 15.5 arasinda ancak bu yetersiz. Cunku yuzde 15 zaten stopaja gidiyor. Devlet belki bir sureligine bu vergiden vazgecip stopaj oranini 0 indirebilir. Boyleikle faizler hamle yapmadan zaten yukselmis olur. Ancak yine yeterli olmaz. Reel faizlerin ortalama 300 - 400 baz puan artmasi gerekiyor. Su ortamda ortalama yuzde 17 - 18 brut mevduat faizi TL ye olan talebi artirabilir.
Mesela benzin ve motorin fiyatlari artti. Zeybekci kurumlara zam yapmada aceleci olmamalari gerektigini soyluyor ancak devlet vergide indirim yapmadigi muddettce kurumlarin zam yapmasi cok dogal. Cunku onlarda benzini disaridan aliyorlar.
Türkiye’de ortalama litre fiyatı 5.85 TL olan benzinin 0.89 TL’i KDV, 2.37 TL’si ÖTV. Yani 5.85 TL’lik benzinin 3.26 TL’si, oran olarak söylersek satış fiyatının yüzde 55.7’si vergilerden oluşuyor.
Devlet belli bir sureligine OTV ve KDV de indirime gidebilir. Yani sorumluluk devletin elinde. Bu sekilde ic talep canlanir.
sevgili güneysu bu topiğe biraz daha sık uğranılmasını talep ediyorum 3-4 tane zat var dolarla ilgileri sadece 3-5 kuruş doalr düştüğünde gelip burada dolar yatırımcısı ile eğleşmek olan başkalarının ettiği zarardan (burada doalrdan zarar edende yok sadece belki o düşüş anlarında kardan zarar edenler vardır) keyif alan adamlar var. biz gidipte onların hisselerinin olduğu topiklerde bugün aselsana nasıl kaydılar, gsrayı nasıl öptüler, beter olun halkb ciler kelimelerini içerende cümleler kurmuyoruz.
bu topiğe gelipte dolar alanlar vatan hainidir diyen adamalr bile var
Vatandaşın kullandıgı bankalar genelde düşük mevduat faizi veriyor güvenmediği ve bulunduğu ilçe de olmayan bankalar şune sayısı az olan bankalar pazarlık usulu ile yüksek oran veriyor haklısıniz
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
küfür kısımlarını görmedim dışarıdaydım ama bana veya doalr yatırımcısına karşı edilmiş bir küfür varsa misliyle iade ederim. sadece şahıslara yönelik bir küfürsede sadece kınayabilirim kem söz sahibine aittir.