Sayfa 405/1023 İlkİlk ... 305355395403404405406407415455505905 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 3,233 - 3,240 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    Ateşe 2 bidon benzinle gelen adam kayboldu galiba.

bu arada benzine cumartesi itibariyle 16 krş zam var..
    benzin ile dizel arasındaki fark 40 kuruşa kadar inmişti bu zamla 55-60 kuruş oalcak fark
    arada ki fark eskiden %35-40 alrda iken şu anda %10 larda
    bir halt olacağı yok.

Ateşe 2 bidon benzinle gelen adam kayboldu galiba.

bu arada benzine cumartesi itibariyle 16 krş zam var..
    Bilmemnenin nikahından alınan dolarlarla 5-6 ay başbaşa kalındıktan sonra 3,950 civarlarından satılan dolarla 3,860'a düzeltme beklendi..olmadı tabi, dolar 4,20'lere çıktı..bu esnada pala güvercinleri besliyordu ama yine olmadı tersine dolar 4,18'lere geldi..bu aralarda yine borsadan üst üste tokatlar, acı çok büyüdü tabii..

Acı var mı acı..acıyı paylaşmak lazım, onun için buralarda..

Neyse işimize bakalım..

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku

mayıs daha da tehlikeli mayısı dövizde kaçla atlatırsak ekime kadar alamancılar turistler derken aynı rakamlarda gideriz gibi

şu iki mesaj bi arada dursun
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Bilmemnenin nikahından alınan dolarlarla 5-6 ay başbaşa kalındıktan sonra 3,950 civarlarından satılan dolarla 3,860'€™a düzeltme beklendi..olmadı tabi, dolar 4,20'lere çıktı..bu arada pala güvercinleri besliyordu ama yine olmadı tersine dolar 4,18'lere geldi..bu aralarda borsadan üst üste tokatlar, acı çok büyüdü tabii..

Acı var mı acı..acıyı paylaşmak lazım, onun için buralarda..

Neyse işimize bakalım..
    dostum var bi acısı kaşıntısı ki buralardan ayrılamıyor..

çokça papağan fıkrası vardır bunun durumuna bu uyuyor (bunun derken bu terbiyesizin)

Adam eve yeni taşınmıştır
    dairesi ikinci kattadır
    kendi dairesine çıkmak için merdivenle ev sahibinin kapısın önünden geçmek zorundadır
    ev sahibinin kapısının önünde kafeste duvara asılı duran bir papağanı vardır
    taşındığı günün ertesi sabahı merdivenlerden inerken papağanı fark eder ve pağana bakar, o da ne !! papağan adama ana avrat dümdüz gider.
    kiracı bu sorunu akşam ev sahibine anlatır
    ev sahibi ''bu papağan benim için kıymetli isterseniz buradan taşınıp gidebilirsiniz'' der
    ama bu küfürleri duymak istemiyorsanız papağanın yüzüne bakmayın, bakarsanız küfürü yersiniz der.
    kiracı ertesi sabah papağana bakmaz ve ilginç papağanda çıtını çıkarmaz, küfür etmez.
    akşam üstü işten eve dönünce papağanın önünden geçer yine ses yok
    çok şaşırıp durur ve hatta iki adım geriye atıp tam papağana bakacakken papağan ''e ama sen kaşınıyorsun ama ''der

şu iki mesaj bi arada dursun
    Dolar `Short` yapalım derler yapsınlar mı ?

adam aselsanda halkb de gsray da .oka batmış burada geli,p doalrcılara acıyor ne diye acıyorsa 2016 yılından bu yana ortalama 2.90dan doalrda bekliyorum gayet durumum iyi deki doalr düştü 3.80 e ben sadece kardan zarar ederim
    ama adam almış gisseyi 30 lardan düşmüş 26 lara yarın 18 lere düşmeyeceğini hiç kimse garanti edemez
    ama doalrda 3.80 e düşme ihtimali bile yok burada ahkam kesiyor
    güleyim mi hallerine üzüleyim mi bilemedim
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Dolar `Short` yapalım derler yapsınlar mı ?
    yapsınlar ama sonra ipkiniyle gelmesinler buralara
    bir halt olacağı yok.

çokça papağan fıkrası vardır bunun durumuna bu uyuyor (bunun derken bu terbiyesizin)

Adam eve yeni taşınmıştır
    dairesi ikinci kattadır
    kendi dairesine çıkmak için merdivenle ev sahibinin kapısın önünden geçmek zorundadır
    ev sahibinin kapısının önünde kafeste duvara asılı duran bir papağanı vardır
    taşındığı günün ertesi sabahı merdivenlerden inerken papağanı fark eder ve pağana bakar, o da ne !! papağan adama ana avrat dümdüz gider.
    kiracı bu sorunu akşam ev sahibine anlatır
    ev sahibi ''bu papağan benim için kıymetli isterseniz buradan taşınıp gidebilirsiniz'' der
    ama bu küfürleri duymak istemiyorsanız papağanın yüzüne bakmayın, bakarsanız küfürü yersiniz der.
    kiracı ertesi sabah papağana bakmaz ve ilginç papağanda çıtını çıkarmaz, küfür etmez.
    akşam üstü işten eve dönünce papağanın önünden geçer yine ses yok
    çok şaşırıp durur ve hatta iki adım geriye atıp tam papağana bakacakken papağan ''e ama sen kaşınıyorsun ama ''der
    Güzel, dostum..cuk oturmuş, olayı tanımlıyor..ya 500 kez belirtildi, buradakilerin kimseyle sidik yarıştırdığı yok..çoğunun derdi elindekini korumak..gerek içerideki ve gerek dışarıdaki durumlar yüzünden bu böyle..ehh görünen köy kılavuz istemez..her seferinde haklı çıkıyorlar..

Sayfa 405/1023 İlkİlk ... 305355395403404405406407415455505905 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •