Nihayet olumlu haberler gelmeye başladı
Alınan yeni iş bence dönüşün gabercisi. Bıktıran aşağı seansların artık sonunun geldiğinin habercisi olabilir. Sabırla devam.
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 yıllık borsacının samimi muhabbetidir.
Yurt dışından aldığı ihaleye aman dikkat. KVKK işi.
KVKK nın açılımı kişisel verilerim korunması kanunu dur. Yurt içinde bu konuda çok büyük pazar mevcut. Hemen hwr kurumun belli zaman dilimi içerisinde bu konuda birşeyler yapması , en azından yol haritası çıkarıp aksiyon alması lazım. Yutt dışında ise bu konuda deniz değil okyanus var. Yani anlayacağınız kfein kvkk dan çok ekmek yer. Hem yurt içinde hem yurt dışında. Senelerce sona ermeyecek bir talep var. Çünkü tüm ülkelerdeki otoriteler bu konuda tüm şirketleri ( okulundan hastanesine fabrikasından atolyesine kadar kvkk konusunda hazırlık yapmayan tel bir işletme kalmayacak) aksiyon almaya zorluyorlar zorlayacaklar. Umudum bu KVKK işiyle bir kez daha arttı. İlk rakam olması itibari ile rakam küçük ama potansiyel denizleri aşar okyanusa taşar.
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. Sadece 30 senelik borsacı muhabbettidir.
Saygılar.
Fiyatın baskı altında kalmasını istedikleri gerçek
Alıntı:
Originally Posted by
ruzgar50
Adamında çok umrundaydı itibar
Çünkü adamlar 20 liralarda beri her fırsatta mal sattılar. Bu nedenle de çıkış olacaksa da bezdireceği aşikar. Yurt dışındaki işi bile verirken önce flue verdilet. Sonra işk işin rakamını vererek küçük gösterdiler.Ama ben orta vadede KVKK işlerinin çok yoğun olacağını düşündüğümden bu işten çok ekmek yiyebilirler diye kendi çapımda yorumda bulundum. Çünkü KVKK nın girmediği hiçbir sektör ve işyeri yok. Neredeyse doğum haneden gasil haneye kadar her kurumun bu konuyla ilgili yapması gerekenler var. Ve bu ii alanında çok ekmek var.
Not: yazdıklarım alım satım tavsiyesi değildir. 30 senelik muhabbetin devamıdır.