Sayfa 409/506 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459 ... SonSon
Arama sonucu : 4044 madde; 3,265 - 3,272 arası.

Konu: KFEIN Kafein Yazılım Hizmetleri Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Baybo Bey Yazıyı Oku
    KVKK nın açılımı kişisel verilerim korunması kanunu dur. Yurt içinde bu konuda çok büyük pazar mevcut. Hemen hwr kurumun belli zaman dilimi içerisinde bu konuda birşeyler yapması , en azından yol haritası çıkarıp aksiyon alması lazım. Yutt dışında ise bu konuda deniz değil okyanus var. Yani anlayacağınız kfein kvkk dan çok ekmek yer. Hem yurt içinde hem yurt dışında. Senelerce sona ermeyecek bir talep var. Çünkü tüm ülkelerdeki otoriteler bu konuda tüm şirketleri ( okulundan hastanesine fabrikasından atolyesine kadar kvkk konusunda hazırlık yapmayan tel bir işletme kalmayacak) aksiyon almaya zorluyorlar zorlayacaklar. Umudum bu KVKK işiyle bir kez daha arttı. İlk rakam olması itibari ile rakam küçük ama potansiyel denizleri aşar okyanusa taşar.

Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. Sadece 30 senelik borsacı muhabbettidir.

Saygılar.
    Benim de şirketle ilgili geleceğe dönük ümitlerim var.
    Fakat son bir haftadır yaptıkları ile şimdiye kadar yapılan kazanımları resmen çöpe atıyor...

-yöneticinin bu kaos ortamında hem hisse alıp hem satması?(gelir tablosu açıklamaları sonrası)
    -kazanılan yeni işle ilgili potansiyel ile ilgili açıklama yok? ilk adımın çok komik bir tutar olması...
    önce tutarı açıklama sonrada tutarı açıkla? Sanki kasıtlı yapılmış gibi..
    Şirket borsa oyunları ile değil işine odaklanmalı...

Açıkçası hem patronu borsacı olup ,hem bu açıklamaları tam zamanında ve doğru olarak aktarmaması şüphe uyandırmıştır.
    belki de istenen budur?
    Ama olmadı İTİBAR KAYBINA uğramıştır.
    Bu İTABARI kaybettin mi piyasadan iş alamazsın....(piyasada örnekleri dolu)

ytd.
    Saygılar...

2.  Alıntı Originally Posted by CARİ Yazıyı Oku
    Benim de şirketle ilgili geleceğe dönük ümitlerim var.
    Fakat son bir haftadır yaptıkları ile şimdiye kadar yapılan kazanımları resmen çöpe atıyor...

-yöneticinin bu kaos ortamında hem hisse alıp hem satması?(gelir tablosu açıklamaları sonrası)
    -kazanılan yeni işle ilgili potansiyel ile ilgili açıklama yok? ilk adımın çok komik bir tutar olması...
    önce tutarı açıklama sonrada tutarı açıkla? Sanki kasıtlı yapılmış gibi..
    Şirket borsa oyunları ile değil işine odaklanmalı...

Açıkçası hem patronu borsacı olup ,hem bu açıklamaları tam zamanında ve doğru olarak aktarmaması şüphe uyandırmıştır.
    belki de istenen budur?
    Ama olmadı İTİBAR KAYBINA uğramıştır.
    Bu İTABARI kaybettin mi piyasadan iş alamazsın....(piyasada örnekleri dolu)

ytd.
    Saygılar...
    Adamında çok umrundaydı itibar

3. Fiyatın baskı altında kalmasını istedikleri gerçek

Alıntı Originally Posted by ruzgar50 Yazıyı Oku
    Çünkü adamlar 20 liralarda beri her fırsatta mal sattılar. Bu nedenle de çıkış olacaksa da bezdireceği aşikar. Yurt dışındaki işi bile verirken önce flue verdilet. Sonra işk işin rakamını vererek küçük gösterdiler.Ama ben orta vadede KVKK işlerinin çok yoğun olacağını düşündüğümden bu işten çok ekmek yiyebilirler diye kendi çapımda yorumda bulundum. Çünkü KVKK nın girmediği hiçbir sektör ve işyeri yok. Neredeyse doğum haneden gasil haneye kadar her kurumun bu konuyla ilgili yapması gerekenler var. Ve bu ii alanında çok ekmek var.

Not: yazdıklarım alım satım tavsiyesi değildir. 30 senelik muhabbetin devamıdır.

4. Arkadaşlar burada inanın beyhude tartışmalar yapıyorsunuz.,sadece KALYONCU soyadını biraz araştırın,gerisi teferruat.

5.  Alıntı Originally Posted by ruzgar50 Yazıyı Oku
    ya yukarıdaki videoda gibi adam gibi adam olurlar...
    ya da jet fadıl , çiftlik bank tosuncuk gibi olur çıkarlar...
    bu kadar fırıldaklığı piyasa böyle yorumlar...
    Piyasa artık bunları unutmuyor....
    arama motoruna yazdın mı kim zamanında ne halt yemiş ortaya dökülüveriyor...

ytd.
    Saygılar,

Paylaşımlarım 6362 sayılı SPK nun ilgili maddelerinde belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz.

7.  Alıntı Originally Posted by CARİ Yazıyı Oku
    Sayın Zelig,
    Benim faiz olayı olarak bahsettiğim. Şirketin şuan kasa + bankasın da 113 milyon TL nakitti var.
    Hiç bir şey yapmasa yıl sonuna kadar %10 faiz yatırdığı varsayımına göre (100MİLYON TL altı ayda kabaca %10 fazile 5 MİLYON
    TL faiz geliri getirdiği)
    Eksipnos35 bunlar parayı banka da faiz olarak değerlendirmez diyor? Katılım payı alır diyelim...
    Bir yanlış anlaşılma var...

ytd.
    Saygılar,
    Açıklamanız için teşekkür ederim Sayın Cari, ben Sayın Eksipnos35 yazınızdaki "faz" kelimesini "faiz" olarak okudu diye düşünmüştüm. Kasadaki nakit para; hem getirisi, hem de bedelsiz, sermaye artırımı vb. olarak yaratacağı beklenti olarak şirket değerini orta vadede olumlu etkileyecektir diye düşünüyorum. Bedelsiz beklentim yüksek. Bol kazançlar dilerim hep beraber, saygı ve sevgilerimle.

8. "Data: The New Gold Rush for Businesses" günümüzün gerçeği ise Kfein bu işten çok karlı çıkacaktır. Şahsen, bu fiyat baskısının da potansiyel getirisinden kaynaklandığını düşünüyorum. YTD...

Sayfa 409/506 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •