SPK brüt takasa alır
Printable View
SPK brüt takasa alır
horasanlı abi bir mesaj attım, yazsan da yazmasan da
saygı ve tesekkurlerimle
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sayın mydeli @alırsa çok daha iyi olur ,işte o zaman gerçek yatırımcı burada danseder,buda kağıdın reel fiyatını ortaya koymuş olur , para peşin kırmızı meşin daha güzel değilmi keşke kağıt çok yukarılara gitmeden buradan yapsa brüt takası aşırı yukarılardan olunca düşüşü çok kötü oluyor örneğin RTALB nerede duracağı belli değil 1,55 ten almıştım kağıdı 2,76 dan satmıştım iyikide satmışım 52,60 gördü ve şimdi döndü buna yürek dayanmaz allah 52,60 tan alanlara yardım etsin
günün en güzeli ama taban ama tavan ne olur biliyormusunuz ,6 milyon lot işlem olması harika olur keşke olsa ikisinede razıyım yeterki 6 milyon lot işlem olsun.
Anlık işlem takası. Akşama detaylı bakarız
https://i.hizliresim.com/13fM32.png
Bu başlığı şu anda 45 kişi okumaktadır. (14 üye ve 31 ziyaretçi)
KERASUS PASCHA, Aslan, erhancbu, eski misafir, Filozof, gameover46, mdogan91, mydeli, netgarden, poro, tezay26, Tyl, ustun1, Zübük Zade
maşallah.
spk da beni uyaracağı günü buldu tam benlik bir gündü
o hisseyi düşürmeye panitletmeye çalışan speklere iyi ders verilirdi de
yinede dönüp almaya çalışacaklar ama satan bulurlarsa
bu kağıt ne gittide diğer kağıtlar taban olunca sert düşersin yatırımcı hala akıllanmamış sürü psikolojisi
............
alka alkim tabanı bozdu alkim tekrar tabanda
http://share.matriksdata.com/share.a...05141757443520
Akşam takas. Satan diğerleri dikkat!
https://i.hizliresim.com/eS3hXN.png
Bu oynak hareketler Acsele yakışmıyor biz coronadan önce 8.30-8.50 ye iyi firma geleceği olan firma diye yatırım yaptık 5 liranın 4 liranın altına vermesi abesti patronların ve speğin artık karar vermesi lazım bu kumar hissesi mi kurumsal yatırımcı hissesi mi ?
Tamda anlatmak istediğim buydu resmen rulet masası biz yatırım yaptık tavan taban tavan sonra yine dön bilançoyu açıkla temettu tarihuni açıkla
Yavaş yavaş ağir agir giden hissemizin twitter da bir grup tarafindan takibe alinmasi ile ciddi dikkat çekmesi aslında da bilinirliliğini artirmasi bence iyi oldu. Bir sene bekleyecegimiz fiyatlara belki de daha erken ulaşma imkanimiz olacak. Hisseye ilginin artmasını ve dikkat çekmesinin 2 tavan bir taban gitmesinin bir önemi yok benim için çünkü bir hisseye güvenim tam ise bu benim canımı sıkmaz ve korkutmaz aksine mutlu eder..
Sermayesi 20 mio TL olup da karı düşük firmaların fiyatı kaçlarda bizim ortak oldugumuz Acsel de sermaye ve karliligina göre yolculuğuna daha yeni macera başlıyor gibi ancak bu senenin nasil geçecegi ilk çeyrek sonuçlarada bagli umarim iyi gelir ve keyifli bir sekilde takibimize devam ederiz.
Yatirim tavsiyesi degildir.Kendi düşüncemdir. Dikkate almayınız.
Arkadaşlar Twitter da bir arkadaş paylaşmış ürettiğimiz ürünlerin kullanıldığı yerler tablosu. Çok ilgimi çekti paylaşmak istedim YTD
https://twitter.com/otoritatif/statu...360633345?s=21
ABD'de endeksler günü yükselişle tamamladı
ABD'de endeksler (Kovid-19) salgınından etkilenen ekonomilerin normalleşmesine yönelik çalışmaların etkisiyle günü yükselişle tamamladı
TPAO, Libya'da ilk arama başvurusunu yaptı
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Doğu Akdeniz’de birçok aktörün Türkiye’yi başından beri denklemin dışında tutmaya çalıştığını belirterek, “Şimdi asıl bizi dışarda tutmak isteyenler oyun dışında kaldı. Bu krizi belki bahane ettiler, çekildiler. Bizim çok daha önceden yaptığımız hazırlıklar vardı. İş planımıza sadığız” dedi. Dönmez, Doğu Akdeniz ve temmuzdan itibaren Karadeniz’de Fatih’le derin sondaj yapacaklarını söyledi.
Sondaj ihalesi yok mu ya, gönderin gelsin, ülkemiz enerji politikalarında bizim de çorbada tuzumuz olsun :oleyo::oleyo:
bugün kimsecikler yok demek ki dün herkesin elinden malı aldılar:)
vira bismillah spek efendi
bugün ayın 15 güzel lot kaptırmaca
benim gözlerim sevgili Horasanlıyı arıyor
Günaydınlar GELDİM ,GELDİMMMMMMM
Asıl dökülme ne zaman yaşanır biliyormusunuz eğer kağıt geçen yılın ilk çeğreğinden aşağıda bir kar açıklarsa ,millet boşuna takılmışız bir şey yokmuş deyip o zaman sonbahar yaprakları gibi hüzünle dökülecek ,yok eğer üzerinde bir kar açıklarsa yürüyüş devam edebilir ihtimali doğabilir.ancak unutulmamalıdır ki bu kağıt sonraki çeyrekler geçen yıllarda olduğu gibi ivmeli artışla bilançolarını sıralamakta ,bu uzun vadeciler için bir fener görevi olarak akıllarında tutmaları gereken bir husus olmalıdır kanaatimce
Sayın Filozof@
ben buraya gelince kağıda bir haller oluyor hemen bir canlanma ,bir kanlanma ne iştir anlamadım gitti kendimden huylanmaya başladım kağıdı speği ben miyim diye bazen inanmaya başlıyorum sonra portföye bakıyorum ,kendime geliyorum hadi len bi yürü git işine bak diyorum kendi kendime.:hah:
kağıt kendisine yön arayışında ,böyle iyi oturaklı gitsin ,kağıdın bu hale gelmesi dünkü tavan yapan kağıtların çökmesiyle ilgili biraz ,hani bir söz var bir kötünün yedi mahalleye zararı olur diye ,dünkü panik buradada çekimserlik etkisi yaptı ,bu işler bilirsin böyle olur güven duygusu çizik yedimi toparlanması biraz zaman alıyor ,azıcık alım gelirse burası yeniden şenlenir,eğer dünkü panikçiler olmasaydı şimdi 12-13 civarlarında olabilirdik diye düşünüyorum ,neyse kaçan balık büyük olur ,ama derenin balığıda bitmez.olta elimizde bekleyeceğiz ya nasip
https://i.hizliresim.com/IBujSN.png
Joker hisse adlı bir kullanıcı paylaşmış:)