Bu oynak hareketler Acsele yakışmıyor biz coronadan önce 8.30-8.50 ye iyi firma geleceği olan firma diye yatırım yaptık 5 liranın 4 liranın altına vermesi abesti patronların ve speğin artık karar vermesi lazım bu kumar hissesi mi kurumsal yatırımcı hissesi mi ?
Tamda anlatmak istediğim buydu resmen rulet masası biz yatırım yaptık tavan taban tavan sonra yine dön bilançoyu açıkla temettu tarihuni açıkla
Yavaş yavaş ağir agir giden hissemizin twitter da bir grup tarafindan takibe alinmasi ile ciddi dikkat çekmesi aslında da bilinirliliğini artirmasi bence iyi oldu. Bir sene bekleyecegimiz fiyatlara belki de daha erken ulaşma imkanimiz olacak. Hisseye ilginin artmasını ve dikkat çekmesinin 2 tavan bir taban gitmesinin bir önemi yok benim için çünkü bir hisseye güvenim tam ise bu benim canımı sıkmaz ve korkutmaz aksine mutlu eder..
Sermayesi 20 mio TL olup da karı düşük firmaların fiyatı kaçlarda bizim ortak oldugumuz Acsel de sermaye ve karliligina göre yolculuğuna daha yeni macera başlıyor gibi ancak bu senenin nasil geçecegi ilk çeyrek sonuçlarada bagli umarim iyi gelir ve keyifli bir sekilde takibimize devam ederiz.
Yatirim tavsiyesi degildir.Kendi düşüncemdir. Dikkate almayınız.
Arkadaşlar Twitter da bir arkadaş paylaşmış ürettiğimiz ürünlerin kullanıldığı yerler tablosu. Çok ilgimi çekti paylaşmak istedim YTD
https://twitter.com/otoritatif/statu...360633345?s=21
Yer İmleri