ruble de çok güzel hareketler :)
Printable View
ruble de çok güzel hareketler :)
Bu bist giderken neden biz hep terse kalıyoruz. Bir aefes var eksi
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aylık takas
https://i.hizliresim.com/sbXZrO.jpg
3 aylık takas
https://i.hizliresim.com/w6ZNkB.jpg
AYLIK BANT GENİŞLİKLERİ < % 10 ( TL )
#PETKM #TSKB #IHLGM #AGHOL #SAHOL #AEFES
https://i.hizliresim.com/NpdrVp.jpg
Şahsen müptezel patrona güvenmediğimden temettü vermeden bir gün önce sattım, o yüzden ödeme ödememe konularına takılmıyorum. Herkese tavsiye ederim temettüden bir günce satıp kestikten sonra tekrar almayı çünkü bizim piyasa kısa vadeci olduğundan hemen iskonto ediyor temettüyü.
Patron maalesef kötü niyetli , sinekten yağ çıkarmak isteyen cinsten temettünün kesildiği 14 Temmuz'dan bu yana TL %13 değer kaybetti , yılsonuna kadar ne olacağı da belli değil, piyasada döviz kıtlığı var kötü geçen turizm sezonundan dolayı.
Bundan sonra Merko tarzı bir çıkış bekliyorum başlangıç tarihini bilemeyeceğimiz , kesin olan artık 20 altı olmayacaktır , yaşadığımız hiperenflasyon süreci malum, gıda fiyatları almış yürümüş.
Temettü bu yarın hesaba geçermi?
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Temettüler bugün mü yatacaktı?
Henüz gelen yok...
Kap oku kardeş.Yok temettü falan.Yılbaşını bekle.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu temettü lere faiz farkı eklenme ek mi?
Paramız her ay %2 eriyor malüm
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Eyvah eyvah temettü ye güvendim borca girdim. Yazık oldu bana. Yatacağı tarih ne zaman olur sizce
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sorun yok...beklenti uzadı...
cok aracı kurumun model portfoyünde...benimde sponsorum.. bira..
grafik te güzel...
beklentiyi yazmıyayım..nazr demesin..
ytd.ytd...
karanlık odada verin alayım diye koyduğun 350 binlik lotu açılışta tavana koy gücünü o zaman görelim.
Adam açık ve net mesaj verdi 350.000 lot Alacagim 21 den fazla vermem yazmaya niyeti olan varsa tahtaya 21 altı yazarsa aktiften alırım demiş sanki :)Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence bu 350 bini temettücü kötümserler için yazdı; varsa acil bir durum ver malı al parayı resti yani.
citi ufaktan gıdıklamaya başladı ama yetmez.
Bu konu ile ilgili açıklama yapıldı. Faiz ya da herhangi bir ek ödeme yok. Hakediş gününde kesinleşen miktarda net temettü kısıtlamalar bitince en kısa sürede ödenir.
Geçenlerde forumda bir arkadaş yazmıştı, temettüden hemen bir gün önce satmış daha sonra zaten temettü ödenmiş gibi yeni fiyattan başladığında geri almıştı. Yani adam kendi temettüsünü kendi tahsil etti resmen. En akıllımız o imiş.
http://finans.gazetevatan.com/raporl...tirim/1676984/
25 lira hedef ne ki...dolar bazlı en az 50 olmalı...2013 fiyatlarını(29.xx) bile görememiş...şirket yönetimi hisseyi korumuyor...anadolu grubu aefes içinde kaybettikleri Anadolu Etap ile ilgili üç maymunu oynamakta resmen...Türkiye nin en çok meyve yetiştiricisi ve meyve suyu üreticisi olan Etap nedendir bilinmez HALKA ARZ edilmek bir tarafa ne getirdi ne götürdü net biçimde ortaya da konmaz.....KONFURT gibi bir şirketin borsa hisse fiyatına bakınca EFES in 100 liradan aşağı olmaması lazım.....
FARK;
biri ALMAN firması her şeyi ile profesyonel
biri TÜRK firması PATRON ne derse o........
bu bile EFES te olan ayak oyunlarını anlamamaz için net bir veri......
yıllık kene gibi EFES üzerinden temettüyü iç eden ANADOLU GRUP şirketin borsa fiyatı ile ilgilenmemekte..
mevzuatlar hep zengin ve yöneticilere kolaylık sağladığından yatırımcı kaderine razı olmaktan başka çare bulamamakta.
https://www.borsagundem.com/haber/an...seltti/1455312
SORU 1.Anadolu Etap bünyesinde olan EFES bu şirketin üretim,pazarlama,gelir ve giderlerinden kasasına ne girmekte..
SORU 2.Etap EFES üzerinden yokmuş muamelesimi görmekte.
SORU 3.Bu Türkiyenin en büyük tarımsal faaliyeti neden şeffaf bir şekilde ayrı bir yapıya kavuşturulup Halka Arz edilmemekte.
SORU 4. 5 milyondan fazla meyve ağacı bulunan ve en büyük meyve suyu üretiminin %50 si yurt dışına gönderilirken şirket EFES e ne katma değer katmakta.
SORU 5.EFES Rusya pazarında büyürken başka pazarlarda ne gibi hedefleri kendine koymakta.
SORU 6 .EFES yatırımcısını madur etmekten ki en son temettü rezilliği ne zaman vaz geçecek.
Ben de aynısını yaptım. hatta forumda temettüden 2 gün önce;
temettü ertelemesi ve hisse fiyatından temettü kadar düşülmesini şirkete her hisse sahibi faizsiz borç vereceklerini de yazdım borç vermek istemeyenler temettüden önce satıp, temettüden sonra da almalılar şeklinde uyarı yazdım
direnci kırdı bu gün.....yat yat nereye kadar...dandik hisseler uçtu,gıdalar uçtu,içecekler uçtu bu kefere yattı döşşeğe kalkmıyor...citi fitili soktu kıçına bu sefer dirilir...
bu yeşillenme umarım devam eder çok bekledik
nazlandın haydi artık kapanışı güzel yap ta neşemiz yerine gelsin.
karanlık odada 10 kademe verdiler günlük ve aylık takas atabilecek olan var mı?
endeks bıraksa coşacak..
Iki özel emir gerçekleşti bugün;
takip edenler görmüştür .biri 22.00 den 110 k biride 22.10 kademesinde 140 k
22.12 ortalama ile bugün vedalaştım, 20.70 gel alayım dedim vermedi güzel mal aldın benden sür bakalım çakal :) sirketi cok begenmeye devam ediyorum bilancoyu dört gözle bekliyorum.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tarih 29 temmuz... bu da not olsun, dedigim gibi maksat hava atmak o bu değil. Dolar molar da hikaye al rekor kırıyor 15 - 22 %45 kar var 4 ayda ne doları ne altını...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
noldu da kırmızı oldu ne güzel gidiyorduk
Beni bırakıp gitmeye gönlü el vermedi sanırım:)
Desteğimizi attık ufaktan. SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
çok gittiydin düş 21 e utanma ne biçim iş arkadaş insanı kanser eder bu hisse hedefime geldiğin an ilk iş kurtulmak
gedik elindeki malı bitirmek üzere na bastı bu gün...takasta 237 bin mal var... verdiği..217 bin ver 20 bini defol...
ünlüde bence yabancıya alıyor al gülüm ver gülüm mü ??