Sayfa 408/643 İlkİlk ... 308358398406407408409410418458508 ... SonSon
Arama sonucu : 5137 madde; 3,257 - 3,264 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by DahaFazlaOlmaz Yazıyı Oku
    Bu temettü lere faiz farkı eklenme ek mi?
    Paramız her ay %2 eriyor malüm
    Bu konu ile ilgili açıklama yapıldı. Faiz ya da herhangi bir ek ödeme yok. Hakediş gününde kesinleşen miktarda net temettü kısıtlamalar bitince en kısa sürede ödenir.

Geçenlerde forumda bir arkadaş yazmıştı, temettüden hemen bir gün önce satmış daha sonra zaten temettü ödenmiş gibi yeni fiyattan başladığında geri almıştı. Yani adam kendi temettüsünü kendi tahsil etti resmen. En akıllımız o imiş.

2. http://finans.gazetevatan.com/raporl...tirim/1676984/

25 lira hedef ne ki...dolar bazlı en az 50 olmalı...2013 fiyatlarını(29.xx) bile görememiş...şirket yönetimi hisseyi korumuyor...anadolu grubu aefes içinde kaybettikleri Anadolu Etap ile ilgili üç maymunu oynamakta resmen...Türkiye nin en çok meyve yetiştiricisi ve meyve suyu üreticisi olan Etap nedendir bilinmez HALKA ARZ edilmek bir tarafa ne getirdi ne götürdü net biçimde ortaya da konmaz.....KONFURT gibi bir şirketin borsa hisse fiyatına bakınca EFES in 100 liradan aşağı olmaması lazım.....
    FARK;
    biri ALMAN firması her şeyi ile profesyonel
    biri TÜRK firması PATRON ne derse o........
    bu bile EFES te olan ayak oyunlarını anlamamaz için net bir veri......
    yıllık kene gibi EFES üzerinden temettüyü iç eden ANADOLU GRUP şirketin borsa fiyatı ile ilgilenmemekte..
    mevzuatlar hep zengin ve yöneticilere kolaylık sağladığından yatırımcı kaderine razı olmaktan başka çare bulamamakta.
    https://www.borsagundem.com/haber/an...seltti/1455312

SORU 1.Anadolu Etap bünyesinde olan EFES bu şirketin üretim,pazarlama,gelir ve giderlerinden kasasına ne girmekte..
    SORU 2.Etap EFES üzerinden yokmuş muamelesimi görmekte.
    SORU 3.Bu Türkiyenin en büyük tarımsal faaliyeti neden şeffaf bir şekilde ayrı bir yapıya kavuşturulup Halka Arz edilmemekte.
    SORU 4. 5 milyondan fazla meyve ağacı bulunan ve en büyük meyve suyu üretiminin %50 si yurt dışına gönderilirken şirket EFES e ne katma değer katmakta.
    SORU 5.EFES Rusya pazarında büyürken başka pazarlarda ne gibi hedefleri kendine koymakta.
    SORU 6 .EFES yatırımcısını madur etmekten ki en son temettü rezilliği ne zaman vaz geçecek.

3.  Alıntı Originally Posted by candyshop Yazıyı Oku
    Bu konu ile ilgili açıklama yapıldı. Faiz ya da herhangi bir ek ödeme yok. Hakediş gününde kesinleşen miktarda net temettü kısıtlamalar bitince en kısa sürede ödenir.

Geçenlerde forumda bir arkadaş yazmıştı, temettüden hemen bir gün önce satmış daha sonra zaten temettü ödenmiş gibi yeni fiyattan başladığında geri almıştı. Yani adam kendi temettüsünü kendi tahsil etti resmen. En akıllımız o imiş.
    Ben de aynısını yaptım. hatta forumda temettüden 2 gün önce;
    temettü ertelemesi ve hisse fiyatından temettü kadar düşülmesini şirkete her hisse sahibi faizsiz borç vereceklerini de yazdım borç vermek istemeyenler temettüden önce satıp, temettüden sonra da almalılar şeklinde uyarı yazdım

4.  Alıntı Originally Posted by emekli2 Yazıyı Oku
    Ben de aynısını yaptım. hatta forumda temettüden 2 gün önce;
    temettü ertelemesi ve hisse fiyatından temettü kadar düşülmesini şirkete her hisse sahibi faizsiz borç vereceklerini de yazdım borç vermek istemeyenler temettüden önce satıp, temettüden sonra da almalılar şeklinde uyarı yazdım
    yazdın, hatırlıyorum. dinlemedim eşeklik yapmışım kabul ediyorum. benim beklentim belki de temettü sonrası hızlı bir çıkış yaşarsa malı kaptırmamış olmaktı. aksine düşüş bile geldi. napalım "bad luck" varmış.

5. direnci kırdı bu gün.....yat yat nereye kadar...dandik hisseler uçtu,gıdalar uçtu,içecekler uçtu bu kefere yattı döşşeğe kalkmıyor...citi fitili soktu kıçına bu sefer dirilir...

6.  Alıntı Originally Posted by firtina55 Yazıyı Oku
    direnci kırdı bu gün.....yat yat nereye kadar...dandik hisseler uçtu,gıdalar uçtu,içecekler uçtu bu kefere yattı döşşeğe kalkmıyor...citi fitili soktu kıçına bu sefer dirilir...
    canlanma emareleri görülüyor bakalım yalancı baharmı yoksa yeşillikler dahada çoğalacak mı ????

7. bu yeşillenme umarım devam eder çok bekledik

8.  Alıntı Originally Posted by bahadir37 Yazıyı Oku
    bu yeşillenme umarım devam eder çok bekledik

isterlerse tuborg gibi 2 gün tavanlayabilirler...üstteki gap kapanabilir........dolar bazlı yerlerde sürünüyor..ETAP ile ilgili ne düşünüyorlar ??? Ülkenin en büyük meyve suyu üretimi ve pazarlaması ellerinde ama hisse DİPLERDE.....

Sayfa 408/643 İlkİlk ... 308358398406407408409410418458508 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •