nerde kalmistik?
Printable View
nerde kalmistik?
İBB yardım paketinden bugün aldığım maaşla 2 tane aldım..Linkedin de öyle yorumlar gördüm ki Ak koyunlar tarafından inanamadım. Hırsız Ekrem mi dersin, uyanık mı dersin, 90 liralık paketi 150 yapmış mı dersin neler neler:)
Devleti yıllardır soyup soğana çevirmiş, yetmemiş vergilerle insanlara kan kusturmuş, fahiş köprü-otoyol fiyatlarıyla topladığı vergileri yok edip milleti 2 defa söğüşlemiş ve yetmemiş insanları aç iken saraylarda zevki sefa süren bir zihniyete yıllarca oy vermiş öyle zırcahil bir toplum olduk ki allah akıl fikir versin ve sonumuzu ıslah etsin demekten başka bir şey bulamadım.
yarin %6.9 duser...
Bir rapor çıkmış ABD de işsizlik %32 (o şekilde hatırladım) olabilir denmiş.
Türkiye temel mallar hizmetler ile dönen orta karar bir ekonomi, ABD de bankacılık, sigorta, hukuk ve danışmanlık işleri, özel eğitim, eğlence, dışarıda yeme içme eğlenme vs büyük yekun tutuyor olabilir.
bana mutlulugun resmini cizebilir misin abidin?..
Shell'den sigara aldım. Vezne önüne eskiden bankalarda olduğu gibi bir cam yerleştirilmiş. Görevli çok fazla sigara alan oldu bugün zam mı gelecek dedi, bilmiyorum sigara bitti geldi dedim.
Tabipler birliği çoştu... vaka sayılarını bölge bölge, il il yayınlıyorlar şuan. Kapanmadan bakın.. izmirde pozitif ve şüpheli dahil 700 vaka varmış.
Piyasa 2. ve 3. paketler gelebilir diye bekliyormuş, yükün bankalara gelip gelmeyeceğinden emin olmadığı için bankaları almıyorlarmış.
Bir yabancı GARAN alıyormuş ama diğerlerini almıyormuş, sebebini henüz bilmiyorlarmış.
paket maket yok...haydeee...pamuk eller cebe...
Pakette bulunan ürünler hesaplandı hepsi com üzerinden teker teker. 183 tl tutuyor . üstelik ibb nin paketinde kolanya ve sabunda var onları hesaplanmadı. yani normal alsan hepsini 200 tl ye mal oluyor. ibb 150 tl diyor toptan olduğu için. buna rağmen aktrollar salldırıyor. herkesi kendileri gibi aç gözlü eli uzun sanıyorlarda ondan.
Evet istanbulda 2bin üzeri vaka varmış..
Yarın aylık kapanış var. Aylık grafikte 88 bin altında kapatmayacağını düşünerek kapanışa doğru ekside olan petkim ve sahol aldım. Ama dowu hiç böyle düşünmemiştim :)
Benim de bugün dikkatimi bu çekti bugün dünya ile negatif ayristik demeye kalmadı akşam şok olduk zaten bilen biliyordu zaten ne olacağını
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adana 550 vaka
Şanlıurfa 70 şüpheli 6 pozitif
Diyarbakır 150
Nüfusun %80 i aldı mikropu
Kimi anlamadı
Kimi hafif
Kimi ağır vaka şimdi
Evde kalın hastanelerde yer kalsın
İspanya’da oksijen maskelerini ihtiyarlardan
Çıkarıp gençlere takıyorlarmış
sigarayı bıraktım...heets içiyorum onu bulamıyorum...kaçak geldiği için yok piyasada... kartonu 350 ye alıyordum 500 olsa vericem ama yok...şimdi tekrardan sigaraya döneyim dedim... 2. fırtı çekemedim kusacaktım... tadı o kadar kötü geldi...uçaklarla geliyordu uçaklar çalışmıyor... kara yolu zaten sakat...
Şimdilik görebildiklerim,
2000+ istanbul
700 izmir
70 şüpheli 6 pozitif şanlıurfa
150 diyarbakır + 5 ölüm
550 adana
Onlar hastaneye giden ağır vakalar sadece
Bir ara kendini yorumcu sanan ve epeyce mürit toplamış bir şaban vardı forumda. Grafik atamaz başkalarının attığı grafikten vatan millet Sakarya yazardı. 100 mesajından 90 tanesi teşekkür ve mikrofon yakalamış yarışmacı gibi memlekete selam gönderirdi.
Bir gün kendi grafik atmaya karar verdi, bir trend çizdi ama trendin fiyat çubuklarıyla alakası yoktu. 3 gün güldüm grafiğe.
Sağlam ayıydı kendisi, hem de ayı oğlu ayı. Sicilyalı mahlasını kullanırdı bizim Sicilyalı Şaban.
Onun boğa versiyonusun sen Sercannnnnnnnnn 🤣
Yarın shortcuları masaya çıkartacaklar gibi. Not: benim poz short.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi