Sayfa 409/1003 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509909 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 3,265 - 3,272 arası.

Konu: Viop - XV

1. Adana 550 vaka
    Şanlıurfa 70 şüpheli 6 pozitif
    Diyarbakır 150

2.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Pakette bulunan ürünler hesaplandı hepsi com üzerinden teker teker. 183 tl tutuyor . üstelik ibb nin paketinde kolanya ve sabunda var onları hesaplanmadı. yani normal alsan hepsini 200 tl ye mal oluyor. ibb 150 tl diyor toptan olduğu için. buna rağmen aktrollar salldırıyor. herkesi kendileri gibi aç gözlü eli uzun sanıyorlarda ondan.
    Tek tek hesaplamışlar...60 TL , 90 TL diyen yorumlar var..
    Sadece büyükşehirlerde değil bunların devri artık her yerde kapandı..Onlar da iyi biliyor, saldırı bu yüzden.
    Kasa tam takır, kuru bakır

3. Nüfusun %80 i aldı mikropu
    Kimi anlamadı
    Kimi hafif
    Kimi ağır vaka şimdi
    Evde kalın hastanelerde yer kalsın
    İspanya’da oksijen maskelerini ihtiyarlardan
    Çıkarıp gençlere takıyorlarmış

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Shell'den sigara aldım. Vezne önüne eskiden bankalarda olduğu gibi bir cam yerleştirilmiş. Görevli çok fazla sigara alan oldu bugün zam mı gelecek dedi, bilmiyorum sigara bitti geldi dedim.
    sigarayı bıraktım...heets içiyorum onu bulamıyorum...kaçak geldiği için yok piyasada... kartonu 350 ye alıyordum 500 olsa vericem ama yok...şimdi tekrardan sigaraya döneyim dedim... 2. fırtı çekemedim kusacaktım... tadı o kadar kötü geldi...uçaklarla geliyordu uçaklar çalışmıyor... kara yolu zaten sakat...

Alıntı Originally Posted by gunaysson Yazıyı Oku
    ilginç bir video , bay anasını diyor insan
    Sanki bir güç al bunları söyle demiş,harfiyen yaşadıklarımızı anlatmış,korktum açıkçası.

6. Şimdilik görebildiklerim,
    2000+ istanbul
    700 izmir
    70 şüpheli 6 pozitif şanlıurfa
    150 diyarbakır + 5 ölüm
    550 adana

7. Onlar hastaneye giden ağır vakalar sadece

8. Bir ara kendini yorumcu sanan ve epeyce mürit toplamış bir şaban vardı forumda. Grafik atamaz başkalarının attığı grafikten vatan millet Sakarya yazardı. 100 mesajından 90 tanesi teşekkür ve mikrofon yakalamış yarışmacı gibi memlekete selam gönderirdi.

Bir gün kendi grafik atmaya karar verdi, bir trend çizdi ama trendin fiyat çubuklarıyla alakası yoktu. 3 gün güldüm grafiğe.

Sağlam ayıydı kendisi, hem de ayı oğlu ayı. Sicilyalı mahlasını kullanırdı bizim Sicilyalı Şaban.

Onun boğa versiyonusun sen Sercannnnnnnnnn 🤣

Sayfa 409/1003 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509909 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •