hepberaber 1 jeton short açalım. saat 13.00 kadar.
Printable View
hepberaber 1 jeton short açalım. saat 13.00 kadar.
Selamlarrrr iyi trade'ler ..... Keyifler yerindedir umarım .. Çünkü-i bizde gaaaayet yerinde :byr:
Paragöz gelir dünyanın en iyi borsası diyor tamam :) onuda başak geçtiği için yapıyor özellikle , en iyi borsası diyen adamın mevduatta ne işi var.
Bakıyorum belli kişiler pompa üzerine pompa , ekstra koyuyor farklı,
Diğer başka grup prof edasıyla hep aşağıda isimleri var , ne zaman bir tarafa yöneliyor borsa hep o taraftalar:)
En güzeli başkasının yumruğunu yemeyip , kendi yumruğunu BALYOZ sanan tipler.
Ha ince ince şakşak grubunu unutmuyorum ( topikte denge sağlamaya çalışanlar )
Burada yanlış hatırlamıyorsam endeks için ralli olayını teknik olarak Verge bahsetti emin değilim.
başka ne temel cisi nede teknikçisi birşey yazmadı endeks için.
varsa çıksın .
Bulut abey sana değil mergen dayuya kızdım.
Temel analiz sana şunu söyler.
4 mühendis bi odada çalışıyor. İçeriye de taş gibi bi hatun girdi orada işe girmiş.
Temel analiz şunu der, bu 4 çocuktan biri bu kıza kesin yazılır.
Zamanlama yoktur içinde.
Benim anlayışım spotta bu.
Abi ben 0.49 dan beri DOHOL taşıyorum, alıyorum satıyorum bişeyler yapıyorum ama hep taşıyorum. Neden? Çünkü ucuz. Temel analiz bu kadar, bitti.
Mesela DOHOL 1.5 a düşse, ama içi boşaltılsa bilanço zarara dönse faizler artsa dolar düşse atıyorum o an ederini 1 lira hesaplasam, o bilanço ile, anında satıyorum. Neden? Çünkü artık pahalı.
E ben 2.7 den aldım, 1.5 dan sattım, zarar ettim, 2.7 iken nasıl ucuzdu da 1.5 iken pahalandı? Olabilir abi. Geldi benim de başıma. Temel analiz bana göre budur benim yöntemim sistemim budur başkasına uymaz, ben ana paramı çekmişim kalan da xxx - benim için iyi bi para onu komple bu sistemle yaptım ve devam ediyorum ucuz kağıt bulduğum sürece maldayım malda olmaya da devam edeceğim.
Yani ben yazmadım dersen ayıp olur ucuz ucuz diye kafa şişiriyorum, ama zamanlama yazmadın dersen ona saygım var, zamanlama yazmak gibi bi enstrümanım yok elimde.
kardeşim yeni shortçu gelirse, pala onları da sıkıştırmak için yukarı yürür
palayı maniple etmek istiyorsak, herkes shortundan bi miktar kapatsın, pala yeterince shortçu boğduğuna ikna olursa, yıkar aşağı, bizim de elde kalan shortlar para yazar, ufak sıyrıklarla kurtulmuş sayarız kendimizi
A.Mergen 1400 lerin altında iken xu100 ralli mi demiş..???
Ben esas olarak bu forumu kastetim idi..
Hemen hemen her sabah fışkırtma diyen ve borsa düşmez düşemez diyen bir ben vardım benim hatırladığım..
Teknik analize yada temel analize göre mi yapıyordum..yooo...:)
Borsada tek analiz spekülatör analizidir..Tabi en büyük ve TEK spekülatörümüz badem-katar spor olduğundan dolayı onların düşünme tarzı ile düşünüp hareket ediyorum..
1400 ların altında iken endeks bunlar şok faiz indirimi yapar..piyasayı çöküşe inandırır sürer de sürer diye düşünmüştüm..
Haklıda çıktık..(halkb ve petkm dışında pozisyonum yok..tuprs ları verdik..long ları vade bitiminden evvel kapadım..)
Şimdi de gördüğüm özellikle dünkü tokat sonrası herkes bitti bu iş uçuşa geçiyoruz moduna girmeye başlamış..
Bu işin sonu çok acı olacak diye düşünüyorum..Ama zamanlama önemli..
Yeni hisse almayı..düşünmüyorum ne yalan söylim..
SHORT poz da da bizim borsamızda asla rahat olamadığımdan ötürü çok nadir açarım..Ayrıca SHORT pozlarda zamanlama çok çok çok önemlidir..Düşüşler ani ve şiddetli olurken çıkışlar zamana yayılmış ve uzun süreli oluyor..
SHORT da çok meletiyor hali ile...almim yani..
Ahmet bey o twete gundi gibi çıkış yapanlara atmıştır diye düşünüyorum.
gundi yazmış hangi teknikçi ralli yi bildi diye :)
büyük ihtimal Ahmet beyde teknik sevdiği için onada böyle bir soru gelmiş diye burada paylaştım.
Herkesin oyun sistemine saygımız mevcut , temel analiz den kazanıyorsan onu kullan , teknik analizden kazanıyorsan onu kullan , harmanlaya bilen hepsini kullansın tabelada artı gidiyormusun gerisi hikaye .
Ben burada insanların gelip yapamadıkları analizler üzerinde yapılan analizlere saygı göstermeden boş boş konuşmasına kızıyorum .
yoksa herkes istediğini yapsın.
pala 7. defa 173 üstünü deniyo çıkıyo iniyor.
Vıop topiği çoğunluğu şort üzerine oyun oynamaya meğilli yerde kimse çıkıp ralli demez.
Bu badem sistemini ilk çözüp , isim babası olan birisi olarak bende bu hareketi ön görmedim ,
seninle burada geçen ay konuştuğumuzda elimde çok güzel haftalık pıst 100 haftalık grafı var yukarı yönlü ama altını dolduracak hikayem yok dedim hatırlarsan .Sende biz hikayeyi öğrenene kadar fiyatlarlar dedin .
Biz ne yaptık hikayemiz yok diyip kenara çekilmedik , yonca yüklü tahtamız ilan ettik 9.00 altından beri burada yorumladım 3-4 endeks tahtasıyla buraya geldik , varmı hikaye yok:) neymiş UCUZ muşuk , sana geçen yeni hikayemi yazdım kabul etmedin yine:)
Bak dün borsada yaşananlar yeni hikayenin parçalarından 3. tüyoyu veriyorum Cemal gürseli araştır :wave:
Ben de iki hafta short bekliyordum, ama dün short olmama ve short erken vermeme rağmen ekrandaki harekete uymayı başardım. Belki de yani tahmin senaryo tabi yapacağız ama bunların hepsini tek anda çöp etmeyi de bilmek lazım, yani kendi analizime esir olsam şimdi elimde 1690 50 tane short olacaktı al sana bi kaya hesabı gitmez dedikçe gidecekti 45 ten vermedim diye hırs yaptıkça gidecekti.
Ben hep böyle battım abi.
Ozetle esnek olmak da çok önemli. Sen zaten öylesin hatta takılıyorlar iki yönlü yazıyor diye, e piyasa iki yönlü abi sen ben ne yapalım.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
“Bir trendin sonuna daha geldik. Yapımda emeği geçenlere teşekkürler. Buradan mal alana pek ekmek kalmadı. 22 1.çeyrek bilançolarına kadar görüşmemek dileğiyle yavaştan short toplamakta fayda var gün gelir işe yarar…”
Poz yok ama enteresan bir durum oluşabilir. Sanırım birileri bir yerde pusuya yatmış [emoji4]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benim TA dan anladığım (lütfen kızma) şurayı kırarsa buraya ..öte tarafı kızarsa ahan da buraya ..türü bir analiz değildir..
6 ay 1 senelik bir öngörüyü TA ile paylaşabilen adam ..tamam derim..
Bak BABO bu konuda hemen hemen yanılmadığını gördüğüm tek adamdır bu alemde..(1 tane AV si biraz güdük kaldı idi sanırım hepsi o )
AV topiği açmış..
hmm...(Vatana selam komaya devam cemal paşa mı)
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti iktidarının 19. yılı vesilesiyle bir video mesaj yayınlayarak "Karadeniz'de doğal gazı çıkarmaya başladığımızda inşallah müjdeyi vereceğim ama biraz sabır." ifadelerini kullanmıştı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, bugün konu hakkında yeni bir açıklama yaparak, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vereceği müjde vatandaşın cebine yansıyacak." ifadelerine yer verdi.
döviz büfeleri kepenk indiriyormuş...
mevcut yapının bir kavga etmediği onlar kalmıştı...
Kim yazmış sn. doktor? Hareket burada bitebilir, 164 den short veya gelmezse abartı görünce short denenebilir, ama buraya bu kadar sert alan yukarıda 180 ve 220 de gösterebilir. Yan kagitlarda pek ralli olmadı ralli genele yayılma ve konsolidasyon için bir süre buralarda tutabilir.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eskilerden bir menkul kıymetler daire başkanı piyasada hatrı sayılır yeri var ama pek teknik falan bilmez seans Odası hissiyatından sanırım. 3-5000 puan umursamaz ama zamanlamaları çok doğru Çıkar. Spotda olduğu için anlık uzuncu/kısacı sıkıştırmaları pek sallamaz stop falan da olmuyor. 1-2 gün terste olsada hiç trend dönüşü kaçırdığını görmedim. Döner demedi ama buradan sonra kazanacak pek para yok dediyse bir bildiği var derim. 22 ilk çeyreğe kadar piyasada ekmek kalmadığını düşünüyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kimlik fotokopisi olayı..
Haklılar
Çünkü insanlar el altından alıyor ayakta duranlara talep ediyorM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4 de aynı anda aklından geçirmez ise bende borsayı bırakırım..
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
pala short açanların donu çekiştirmeye başladı onu da çıkartırsa yapacaklarından korkuyorum.
1 sort daha. 14.30 kadar
Kıbrıs'a tatbikat var,yedi düvel birleşmiş ama alayında bizdeki kan yok,neyse sovmiykm.
XU030 için tüm zamanların en yükseğine %0.3 kaldı. Bugün görürüz herhalde. XU100 içinse zor gibi
USD buna güldü :)
Daha erken short icin dusecekse bile o aldigi mallari devretmeden dusecek hali yok ya. Olumlu haberler gelmeli zigzaglar yapmali. Ufak dususler suan icin sadece agiza calinan bir parmak bal olur. Aralik vade meletmeden birakmaz diye dusunuyorum. Shortcular bence subat vadeye yayilmali kontrollu bir sekilde. Ama bence geregi yok gidiyorsa gidiyordur takil pesine sende git.
Yükselişlerde genellikle önce XU030 ve XU100 arası XU030 lehine açılıyor. Sonra fark kapanıyor ve hatta XU100 öne geçiyor. Sonrası yükselişin durakladığı ve düzeltmenin geldiği yer oluyor genelde.
Dayu adam seni bekliyormuş ceton gelir gelmez 35 leri yoklamaya başladı.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
endeks shortlar patladı 1633.xx, eregl shortları da kapattım, kar/zarar kafa kafaya geldi
kaybeden pozisyon insanın zihnini yoruyor, hareketli tahtalara konsantre olamıyorum
FDow'da en az 20 farklı EW sayımı yaptım. Sadece bir tanesi, o da anormal ötesi zorlama ile 36075 üzerinde bir zirve daha yapıp realizasyon gösteriyor. Diğer tüm sayımlar küçük realizasyonlarla yukarı devam diyor.
Durum bu iken, akşama Dow çöküşünü hangi analiz ile buldunuz. Polemik için değil, merak ettiğimden soruyorum.
Analiz sonucu mu, yoksa sadece umut mu?
şey yine dellendi...
Aklıma gelen 2 durum var, öncelikli olan sağlık problemi (izlediğim bir videoda Fatih Tezcan adisi ağlayarak ağzında birşeyler geveliyordu) , diğeri ise klasik faiz indirimi beklentisi.
Bu arada %98 dövizdeyim.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yurt dışı yerleşikler 28 Ekim haftası 24,4 milyon dolar hisse alımı yaptı
https://t.co/UBzCpUyizH https://t.co/FutH04fG3B
Yabancı silip süpürmüş :-)))))