Sayfa 407/1003 İlkİlk ... 307357397405406407408409417457507907 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 3,249 - 3,256 arası.

Konu: Viop XXXVI

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    [/B]

Ahmet Mergen
    @ahmet_mergen
    ·
    36d
    Temel analize göre 80000'e inmesi gereken borsa Teknik analize göre 160000'e yollandı.Şimdilik tabii
    Teknik Analiz mi ? Hadi yaaa o da neymiş?

gundi şimdi gördüm seans içinde bakamadım fazla buraya , makinaları biraz boşa aldım gargara saatleri .
    bak sana en güzel cvp bu Ahmet bey vermiş.
    bende yazıcamda sen yine anlamak istemeyip bademlerin isim babasına bademleri anlatıcan .
    A.Mergen 1400 lerin altında iken xu100 ralli mi demiş..???

Ben esas olarak bu forumu kastetim idi..
    Hemen hemen her sabah fışkırtma diyen ve borsa düşmez düşemez diyen bir ben vardım benim hatırladığım..

Teknik analize yada temel analize göre mi yapıyordum..yooo...

Borsada tek analiz spekülatör analizidir..Tabi en büyük ve TEK spekülatörümüz badem-katar spor olduğundan dolayı onların düşünme tarzı ile düşünüp hareket ediyorum..
    1400 ların altında iken endeks bunlar şok faiz indirimi yapar..piyasayı çöküşe inandırır sürer de sürer diye düşünmüştüm..
    Haklıda çıktık..(halkb ve petkm dışında pozisyonum yok..tuprs ları verdik..long ları vade bitiminden evvel kapadım..)

Şimdi de gördüğüm özellikle dünkü tokat sonrası herkes bitti bu iş uçuşa geçiyoruz moduna girmeye başlamış..
    Bu işin sonu çok acı olacak diye düşünüyorum..Ama zamanlama önemli..

Yeni hisse almayı..düşünmüyorum ne yalan söylim..
    SHORT poz da da bizim borsamızda asla rahat olamadığımdan ötürü çok nadir açarım..Ayrıca SHORT pozlarda zamanlama çok çok çok önemlidir..Düşüşler ani ve şiddetli olurken çıkışlar zamana yayılmış ve uzun süreli oluyor..
    SHORT da çok meletiyor hali ile...almim yani..

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bulut abey sana değil mergen dayuya kızdım.

Temel analiz sana şunu söyler.

4 mühendis bi odada çalışıyor. İçeriye de taş gibi bi hatun girdi orada işe girmiş.

Temel analiz şunu der, bu 4 çocuktan biri bu kıza kesin yazılır.

Zamanlama yoktur içinde.

Benim anlayışım spotta bu.

Abi ben 0.49 dan beri DOHOL taşıyorum, alıyorum satıyorum bişeyler yapıyorum ama hep taşıyorum. Neden? Çünkü ucuz. Temel analiz bu kadar, bitti.

Mesela DOHOL 1.5 a düşse, ama içi boşaltılsa bilanço zarara dönse faizler artsa dolar düşse atıyorum o an ederini 1 lira hesaplasam, o bilanço ile, anında satıyorum. Neden? Çünkü artık pahalı.

E ben 2.7 den aldım, 1.5 dan sattım, zarar ettim, 2.7 iken nasıl ucuzdu da 1.5 iken pahalandı? Olabilir abi. Geldi benim de başıma. Temel analiz bana göre budur benim yöntemim sistemim budur başkasına uymaz, ben ana paramı çekmişim kalan da xxx - benim için iyi bi para onu komple bu sistemle yaptım ve devam ediyorum ucuz kağıt bulduğum sürece maldayım malda olmaya da devam edeceğim.

Yani ben yazmadım dersen ayıp olur ucuz ucuz diye kafa şişiriyorum, ama zamanlama yazmadın dersen ona saygım var, zamanlama yazmak gibi bi enstrümanım yok elimde.
    Ahmet bey o twete gundi gibi çıkış yapanlara atmıştır diye düşünüyorum.
    gundi yazmış hangi teknikçi ralli yi bildi diye
    büyük ihtimal Ahmet beyde teknik sevdiği için onada böyle bir soru gelmiş diye burada paylaştım.
    Herkesin oyun sistemine saygımız mevcut , temel analiz den kazanıyorsan onu kullan , teknik analizden kazanıyorsan onu kullan , harmanlaya bilen hepsini kullansın tabelada artı gidiyormusun gerisi hikaye .
    Ben burada insanların gelip yapamadıkları analizler üzerinde yapılan analizlere saygı göstermeden boş boş konuşmasına kızıyorum .
    yoksa herkes istediğini yapsın.

3. pala 7. defa 173 üstünü deniyo çıkıyo iniyor.

4.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    A.Mergen 1400 lerin altında iken xu100 ralli mi demiş..???

Ben esas olarak bu forumu kastetim idi..
    Hemen hemen her sabah fışkırtma diyen ve borsa düşmez düşemez diyen bir ben vardım benim hatırladığım..

Teknik analize yada temel analize göre mi yapıyordum..yooo...

Borsada tek analiz spekülatör analizidir..Tabi en büyük ve TEK spekülatörümüz badem-katar spor olduğundan dolayı onların düşünme tarzı ile düşünüp hareket ediyorum..
    1400 ların altında iken endeks bunlar şok faiz indirimi yapar..piyasayı çöküşe inandırır sürer de sürer diye düşünmüştüm..
    Haklıda çıktık..(halkb ve petkm dışında pozisyonum yok..tuprs ları verdik..long ları vade bitiminden evvel kapadım..)

Şimdi de gördüğüm özellikle dünkü tokat sonrası herkes bitti bu iş uçuşa geçiyoruz moduna girmeye başlamış..
    Bu işin sonu çok acı olacak diye düşünüyorum..Ama zamanlama önemli..

Yeni hisse almayı..düşünmüyorum ne yalan söylim..
    SHORT poz da da bizim borsamızda asla rahat olamadığımdan ötürü çok nadir açarım..Ayrıca SHORT pozlarda zamanlama çok çok çok önemlidir..Düşüşler ani ve şiddetli olurken çıkışlar zamana yayılmış ve uzun süreli oluyor..
    SHORT da çok meletiyor hali ile...almim yani..
    Vıop topiği çoğunluğu şort üzerine oyun oynamaya meğilli yerde kimse çıkıp ralli demez.
    Bu badem sistemini ilk çözüp , isim babası olan birisi olarak bende bu hareketi ön görmedim ,
    seninle burada geçen ay konuştuğumuzda elimde çok güzel haftalık pıst 100 haftalık grafı var yukarı yönlü ama altını dolduracak hikayem yok dedim hatırlarsan .Sende biz hikayeyi öğrenene kadar fiyatlarlar dedin .
    Biz ne yaptık hikayemiz yok diyip kenara çekilmedik , yonca yüklü tahtamız ilan ettik 9.00 altından beri burada yorumladım 3-4 endeks tahtasıyla buraya geldik , varmı hikaye yok neymiş UCUZ muşuk , sana geçen yeni hikayemi yazdım kabul etmedin yine
    Bak dün borsada yaşananlar yeni hikayenin parçalarından 3. tüyoyu veriyorum Cemal gürseli araştır

5. Ben de iki hafta short bekliyordum, ama dün short olmama ve short erken vermeme rağmen ekrandaki harekete uymayı başardım. Belki de yani tahmin senaryo tabi yapacağız ama bunların hepsini tek anda çöp etmeyi de bilmek lazım, yani kendi analizime esir olsam şimdi elimde 1690 50 tane short olacaktı al sana bi kaya hesabı gitmez dedikçe gidecekti 45 ten vermedim diye hırs yaptıkça gidecekti.

Ben hep böyle battım abi.

Ozetle esnek olmak da çok önemli. Sen zaten öylesin hatta takılıyorlar iki yönlü yazıyor diye, e piyasa iki yönlü abi sen ben ne yapalım.
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Vıop topiği çoğunluğu şort üzerine oyun oynamaya meğilli yerde kimse çıkıp ralli demez.
    Bu badem sistemini ilk çözüp , isim babası olan birisi olarak bende bu hareketi ön görmedim ,
    seninle burada geçen ay konuştuğumuzda elimde çok güzel haftalık pıst 100 haftalık grafı var yukarı yönlü ama altını dolduracak hikayem yok dedim hatırlarsan .Sende biz hikayeyi öğrenene kadar fiyatlarlar dedin .
    Biz ne yaptık hikayemiz yok diyip kenara çekilmedik , yonca yüklü tahtamız ilan ettik 9.00 altından beri burada yorumladım 3-4 endeks tahtasıyla buraya geldik , varmı hikaye yok neymiş UCUZ muşuk , sana geçen yeni hikayemi yazdım kabul etmedin yine
    Bak dün borsada yaşananlar yeni hikayenin parçalarından 3. tüyoyu veriyorum Cemal gürseli araştır
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. “Bir trendin sonuna daha geldik. Yapımda emeği geçenlere teşekkürler. Buradan mal alana pek ekmek kalmadı. 22 1.çeyrek bilançolarına kadar görüşmemek dileğiyle yavaştan short toplamakta fayda var gün gelir işe yarar…”

Poz yok ama enteresan bir durum oluşabilir. Sanırım birileri bir yerde pusuya yatmış [emoji4]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Benim TA dan anladığım (lütfen kızma) şurayı kırarsa buraya ..öte tarafı kızarsa ahan da buraya ..türü bir analiz değildir..
    6 ay 1 senelik bir öngörüyü TA ile paylaşabilen adam ..tamam derim..
    Bak BABO bu konuda hemen hemen yanılmadığını gördüğüm tek adamdır bu alemde..(1 tane AV si biraz güdük kaldı idi sanırım hepsi o )
    AV topiği açmış..

hmm...(Vatana selam komaya devam cemal paşa mı)

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti iktidarının 19. yılı vesilesiyle bir video mesaj yayınlayarak "Karadeniz'de doğal gazı çıkarmaya başladığımızda inşallah müjdeyi vereceğim ama biraz sabır." ifadelerini kullanmıştı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, bugün konu hakkında yeni bir açıklama yaparak, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vereceği müjde vatandaşın cebine yansıyacak." ifadelerine yer verdi.

Sayfa 407/1003 İlkİlk ... 307357397405406407408409417457507907 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •