Her gün %3 aşağı veriyor 10 gün daha verse %30 çaktırmadan taban .1.60 larda son bulur düşüş o da 1-2 ay sürecek genelde öyle olmuş geçmiş yıllarda. Sonra yatay 2-3 ay.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Her gün %3 aşağı veriyor 10 gün daha verse %30 çaktırmadan taban .1.60 larda son bulur düşüş o da 1-2 ay sürecek genelde öyle olmuş geçmiş yıllarda. Sonra yatay 2-3 ay.
Ben 1 ay kadar alım yapmicam bir hisse yataya sarsın bakalım dibi neresi görelim
Hatta şu an ekranımdan avtur hissesini kaldırdım size tavsiyem sizde öyle yapın. İlgilenmeyin unutun.
Hafta sonu hiç bakmadım 20 sayfa yazmışsınız...Yazar milletiz vesselam.
10 kuruş meselesi değil ortalama yaparken sermayeyi bu hisseye yükleme olayı var. Adamın niyeti belli aç bak grafiğe 10 yıllık 1.60 civarında devamlı 10 yılın 7 yılı 2 altında fiyatlanmış. Onun için bende oralarda alım yaparım. Şu an beklemek en iyisi alım yapmak yerine.bu benim görüşüm. İsteyen her fiyattan alım yapabilir. Ama benim bu
hisseye ayıracak param fazla yok. Diger hisseler de şansımı denerim ortalama yapacağıma.
Yaygaracilar mi vardi tabana gider eksi 10 yapar filan falan... Bu kadar ky satisicilk gun yeter mi. Ytd....
iyide birader hissen yoksa paran yoksa bu hisseye, neden günde 50 tane olumsuz yazı yazıyorsun buraya,amacın belki etkileyip hisseyi istediğin fiyatlara getirtmek ve oradan almak senin sanırım, çok ayıp ya, burada 5 liradan 4 liradan 3 liradan alan insanlar var, utanın biraz bari.
Kendi agzinla itiraf etmişsin yukarda açıkça amacını zaten.
Ortaklık bu adamlarla dolmuş,sürekli olumsuz hava pompalıyor,hissedekilerin moralini bozmaya uğraşıyorlar,zararda senet sattırmaya uğraşıyorlar,yazıktır günahtır...
Şu an pimi çekilmiş bomba gibi...bombayı çaycı çoban ya üstümüze atacak yada kendi üstüne atıp intihar edecek...zaten milletin üstüne 7-8 arası attı soluğu 2.20'dealdı...ülkede Ali okulu mezunlarının ve çakma diplomalıların peşine düşmüş gidiyoruz...zamanında Kastellinin peşinede düşülmüştü adam kahrından intihar etmişti !!!
hissede operasyon bitmemiş görünüyor anlaşılan, hala algıya oynamaya devam ediyorlar.... Yazık insanlara, cuma 3,te iki portföyümü satmıştım 2,38 ortalama ile, sonra kapa aksam haber düşünce üzüldüm acaba yükselir mi diye pazartesi , malesef olmadi yine, 2,38 den sattigim lotlari 2,20 lerden alim fırsatı verdi bu hissede bu kadar adi demekki , ama almaktan vazgeçtim elimde ki lotlar yeterli geldi bugunki durumu görünce. Yazıkkk, millete 3 ,4, 5 den verdiler hisseyi, mübarek gün bunların burnundan gelsin.
Ben 2.90 da almıştm gerileme devam etti 2.63 de sattım giren girdi dedim çıktım, fazla üzülmeyin derim
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
alım satım verbeilecek varmı lütfen :))
isteyen alsın ... isteyen de satsın ..... buyrun fiyatlar , ancak şikayet veya gazlama olmasın
Galip usta bu fiyatlardan senden başka kimse buradan mal almaz .bedelli açıkla sonra çekil bekle. Bizde bekleriz
saol kardeş
bist 100 ......... 100,000 üzeri ve sıfırlar atılacak .....
muhtemelen bu akşam veya salı günü .....
hadi hayırlısı ....
Hissede olanlar daha az yazıyor, olmayanlarda her türlü bilgi, fikir mevcut maşallah. şu 2.24 den alın da 1000 adet ayıp olmasın.
Ek 4222
Bir kakayım kim ne yapacak diyor sanki.
http://www.borsagundem.com/haber/met...-proje/1152717
boşverin fiyatları ......
bu sabah buna taktım .....
bilen var mıdır .....
????
arkadaşlar bu linkten kademe analizini takip edebilirsiniz.
http://web.matriksdata.com/FinanceDa...1541&D=&rtyp=1
Hikaye büyüklere masallar
Ucgun üst üste ufakta olsa yeşil olmadığı müddetçe henüz operasyon bitti denilmez bana gore
8.49 dan 2.22 ye düştü hisse. Yani %74 değer kaybetti peki 2.22 den tekrar 8.49 a çıkması için yüzde kaç yapması gerek. Doğru cevaplayamaz isen borsayı bırak 😎
Senın derdın nedır arkadaş yaaa....eeee o fıyatlardan buralara duştu satın gidin öyle mi... İnsanların canı burnunda sen de gelmiş burada gece gündüz olumsuzluk pompalıyorsun....Ne olacaksa olacak aklı başında olan kim burdan mal verir artık.... batacaksak batacağız...
Kızma arkadaşım belki ben milletin yararına iş yapıyorum. Sen sorunun cevabını ver.
% 10 zararla veda, bir daha Galibin kağıtlarına bulaşmak yok..
2.21 ve 2.20 de sanırım alış kademesi metroda. bakalım buralarda nasıl hareket edecek?
Topiğin haline bakılırsa zaten kağıtta KY kalmamış... Aksi taktirde burası yangın yeri gibi olurdu...
Ky ninn çoğu 3,50 üzeri maliyetli olduğu için sadece seyrediyorlar.5 den 4 den maliyetleler ne konuşsun ki