Sayfa 406/682 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 3,241 - 3,248 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1. Her gün %3 aşağı veriyor 10 gün daha verse %30 çaktırmadan taban .1.60 larda son bulur düşüş o da 1-2 ay sürecek genelde öyle olmuş geçmiş yıllarda. Sonra yatay 2-3 ay.

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Ben 1 ay kadar alım yapmicam bir hisse yataya sarsın bakalım dibi neresi görelim

3. Hatta şu an ekranımdan avtur hissesini kaldırdım size tavsiyem sizde öyle yapın. İlgilenmeyin unutun.

4.  Alıntı Originally Posted by geos Yazıyı Oku
    YENİ finansman modeli deneyeceklermiş , vede diğer firmalara örnek olacakmış ......

beyanatlarından okudum ....

bilen var mıdır..???
    bedelli en basit yöntem olsa gerek ..... tabii SPK onay verirse .....

5.  Alıntı Originally Posted by Altagracia Yazıyı Oku
    Sermaya Arttırımınlarıdaki Süreç
    1.Genel Kurulda bu yönde karar alınması ve yönetime yetki verilmesi .
    2.KAP a bu konuda açıklama yapılması.
    3.Gerekli evrakların hazırlanması. ( Gerçekleşmedi)
    4.SPK ya başvuru yapılması ve bunun KAP a bildirilmesi.(Gerçekleşmedi)
    5.SPK Bülteninde bu başvurunun yayımlanması.(Gerçekleşmedi)
    6.SPK tarafından sermaye arttırımına dair kararın SPK bülteninde yayımlanması. (Gerçekleşmedi)
    7.SPK bülteninde kararın yayımlanmasından sonra Şirketin sermaye arttırımın hangi tarihte gerçekleşeceğini KAP a bildirmesi.
    8.Sermeye arttırım tarihinin KAP a bildirilmesinden itibaren 15 günlük süre içinde ellerinde pay olanların bu payları satıp çıkmaları ya da ellerindeki payların oranında yeni pay alım bedelini ödemeleri.
    9.Yeni pay alıma katılmayanların ( elindeki payları 15 gün içinde satmayan ) hak ettikleri yeni payların 2 iş günü içerisinde 1 TL nominal değerden düşük olmamak şartı ile Birincil Piyasada oluşacak değerlerden satılması.

Bütün bu işlemlerin tamamlanması en az 3-4 ay sürebilir....

Eğer bedelliye katılmayıp elinizdeki payları tutmaya devam ederseniz;

Sizin hak ettiğiniz ancak ödemesini yapmadığınız paylar şirket tarafından birilcil piyasada satılır... Yani elinizde 1 000 var ise bölünme sonrası 2 000 olması gerekir iken yine 1 000 olur ve kafadan yukarıdaki tabloya göre 2,32-1,66 = 0,66 kr yani % 28 zarar yazarsınız....
    Güzel bilgilendirmişsiniz.Allah razı olsun..

6. Hafta sonu hiç bakmadım 20 sayfa yazmışsınız...Yazar milletiz vesselam.

7.  Alıntı Originally Posted by cebi Yazıyı Oku
    Her gün %3 aşağı veriyor 10 gün daha verse %30 çaktırmadan taban .1.60 larda son bulur düşüş o da 1-2 ay sürecek genelde öyle olmuş geçmiş yıllarda. Sonra yatay 2-3 ay.

10 kuruşu bekleyin siz,para etmez bu hisse...
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

8.  Alıntı Originally Posted by metmus Yazıyı Oku
    2.28 ...................
    düşmezsen şaşardım zaten. kan emicileri ALLAH A HAVALE EDİYORUM

Sayfa 406/682 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •