Mal basa basa alacak enayi ariyor
Printable View
tansiyonm çıktı ben bakmıyorum daha
Hem bu sektörün içindesin
Hemde bir tane olumlu dusuncen yok
Bence mesleği değiştir.😁bende veterinrm
Sektör sadece sizin kumesten ibaret değil
Üretim satışları karşılamıyor ihracatt artmış
Eski banvit yok artik beyazından
Kirmizisina sürekli artan satislar
Sürekli artan bilanço daha ne olsun.😁YTD
12 aylık ciro 3.050.000.000,00
TÜİK rakamlarına göre 2017 yılı tavuk eti üretimi 3. çeyrek:544.071 ton, 4. çeyrek:550.470 ton; hindi eti üretimi 3. çeyrek 15.396 ton, 4. çeyrek 16.032 ton. Merakla bilançoyu bekliyorum... ytd
eski hisselerimden erbosu da yakından takip ediyorum...bilanço beklentisi ile ta 104 leri gördü ama gelen kar 54 milyon oldu...tam da ederine geldiği için bu gün sert satış yedi...önceden satın alınan çıkışlar gerçekleşince satış yer...banvitte bana göre herhangi bir satın alınma yok...o yüzden de süpriz güzel bir kar ile birlikte güzel bir çıkış yapma ihtimali var...tabi bu bir ihtimaldir kesin değildir..
Bence fazla ısrar etme ustat
Kaynagini söylemek istemiyor😁
Hakli da olabilir.YTD
Son dakikalarda Garantiden
Umutluyum ralli için.YTD
geçmişte erbosta iken topikten bir dostumuz üç ayın tüm satış miktarlarını söylemiş idi...çok ilginç bir veri olmuştu...bilanço gelmeden neredeyse bilançoyu öğrenmiştik...tabi buda olay olmuştu...twterde bazı kişiler çok eleştirdiler spk yı göreve falan çağırdılar...arkadaş olayı toparlayıncaya kadar bayağı uğraştı...
ama güzel bir anıydı...:)
bunu bilmek için kahin olmaya gerek yok 1. dönem 2. dönem 3. dönem verilerini karşılaştır çıkıyor zaten bu rakam oran orantı yani :) ytd
The End.....
19,50 'nin altına inmedikçe problem yok gibi.
Ama bundan sonrasını dış siyaset belirleyebilir, maalesef.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
9 aylık faaliyet raporuna baktım defter değerimiz 529 milyonmuş...yani hisse başına 53 tl lik bir defter değerimiz varmış...
aslında bu tür sert yukarı çıkıp inmeleri biraz da mal toplamaya yoruyorum...bu tür çık inlerin miktarı ne kadar fazla ise hisse o kadar agresif olacak demektir...şimdi dün %12 ye yakın çıkış yapıp bana göre iyi topladılar...
dün %10 çık bu gün %8 düş...çok ****** bir tahta yapıcımız var..ama bunlar bana göre agresif çıkışların habercisi dostlar...
geçmişte kilergyo ya 3,04 ile giriş yaparken grafiğini yorumlamış ve ileriki zaman diliminde kilergyonun çok agresif hareketler yapacağını söylemiştim...tabi hisseyi yeni alır almaz bunu söylemem bir çok kişinin hoşuna gitmedi hatta aha keko gibi birisi bu hisseye girmişse bizim çıkma vaktimiz gelmiş demektir deyip çıktılar ve hisseyi 2,95 e kadar verdiler...çıkanlara benim yüzümden çıkıyorsanız pişman olacaksınız demiştim....aradan iki üç ay geçmeden ben hisseden %110 civarı kazandım...çıkanlar sonra kafalarını duvarlara vurmuşlardır...
beni ters indikatör olarak görenler muhakak pişman olmuşlardır...
Yatırımcı İlişkileri ile görüşen var mıdır vergi dairesine yarın mı gönderecek yoksa fırsatçılık yapıp 19unda mı gönderecekler.Tşk ler.YTD
Ky mal pompalanmis... Gecmis olsun
TUİK verileri;
Ekim ayı 2017
"Tavuk eti üretimi Ekim ayında bir önceki aya göre %19,9, bir önceki yılın aynı ayına göre %25 arttı. Ekim ayında hindi eti üretimi ise bir önceki aya göre %9,5, bir önceki yılın aynı ayına göre %14,2 arttı."
Kasım ayı 2017
"Tavuk eti üretimi Kasım ayında bir önceki aya göre %3,8 azalırken, bir önceki yılın aynı ayına göre %20,2 arttı. Kasım ayında hindi eti üretimi ise bir önceki aya göre %1,2, bir önceki yılın aynı ayına göre %29,3 arttı."
Aralık ayı 2017
"Tavuk eti üretimi Aralık ayında bir önceki aya göre %3,8, bir önceki yılın aynı ayına göre %13,7 arttı.
Aralık ayında hindi eti üretimi ise bir önceki aya göre %21,4, bir önceki yılın aynı ayına göre %38,8 arttı."
sonuç sıkıntı yok.
ssss
Eski cikişlarini yaparken burda hiç ky yoktu. O zamanda güzel bilanco yayinliyorlardi. Ama bilancoya bakan yoktu. Simdi cok kalabalik.göz göre göre cikarmazlar.
SM-N930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Banvit üretici tabsn fiyatina %18 zam yapti.
SM-N930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ky olup da kaç lotumuz var sanki. Zaten fiili dolaşım yüzde 8. Tahtayı ky indirip kaldırıyor o zaman.
yani....ne demek istediğini anlamadım.
Erbosun 2,14
Banvitin 3,6
bir başkası 5-10 olabilir karlılık ne kadar yüksekse o kadar artabilir
Aynı F/K gibi ne kadar küçükse bizim için o kadar riski azdır.
Sayın keko 529 milyonu ödenmiş sermayeye bölerken virgül hatası yapmış keşke defter değerimiz hisse başı 53 lira olsaydı
o zaman kabaca defter değerimiz = 100 000 000 x 53 = 5 300 000 000 tl olurdu.
Piyasa değerimiz bu gün 2 000 000 000 tl dir.
PD/DD= 2 000 000 000 / 5 300 000 000 =0,38 olurdu böyle bir durumda hiç bir güç bu hisseyi baskılayamazdı böyle bir hisseyi 50 tl den aaşağı alamazdın.
ssss
Satıp kurtul bence yol yakinken😁.YTD
banvit büyük bir ihtimalle ayın 19 unu beklemez yarın gönderir gibi...yabancılara geçince bir daha kurumsallaştılar...tahminim yarın gelecektir diye düşünüyorum...bizim yerli şirketlerden bazıları herhalde yetiştiremeyince vergi dairesi de son günü biraz uzattı...